olmayacak bir hayalin peşine düşmek

vazgecilmez

.....
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
340
54
123
Diyarbakır
slm, arkadaşlar ben uzun zamandır kimseyle çıkmıyorum bu karşıma kimsenin çıkmadığı anlama yada hala eski sevgilimi düşündüğüm anlamına gelmiyor. nedense hiç birine ısınamıyorum, ama Fatih Yeşilgül diye bir sanatçı var çoğunuz duymuşsunuzdur muhteşem parçalarını. ama ben parçalarından ziyade ona tutuldum diyebilirim, ya size saçma gelebilir yüz yüze hiç görmediğim bir adama tutulmak.ama ben ne yapacağımı bilmiyorum, gerçekten heryerde o var gibi.. olmayacak hayaller bile kuruyorum, geceleri ağlıyorum onun için.. şahsi sitesi var işte herkes ona olan sevgilerini dile getirmişler, bazı kızlar çok sevdiklerini ve bir kere görebilmek için yalvarmış resmen diyebilirim. yani şimdi ben ordan msj yazsam biliyorumki okumuyodur kendisi ve diyelimki okuyor, hepsinin arasından benimle mi görüşcek? hıh nerde o şansssss. başka bi şekilde ona olan sevgimi belirtmek istiyorum.yorumlarınız benim için çok önemli ama lütfen ne kadar saçma olduğundan bahsetmeyin. gerçekten yardıma ihtiyacım var en azından bi fikirrr lütfennn:2::gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm, arkadaşlar ben uzun zamandır kimseyle çıkmıyorum bu karşıma kimsenin çıkmadığı anlama yada hala eski sevgilimi düşündüğüm anlamına gelmiyor. nedense hiç birine ısınamıyorum, ama Fatih Yeşilgül diye bir sanatçı var çoğunuz duymuşsunuzdur muhteşem parçalarını. ama ben parçalarından ziyade ona tutuldum diyebilirim, ya size saçma gelebilir yüz yüze hiç görmediğim bir adama tutulmak.ama ben ne yapacağımı bilmiyorum, gerçekten heryerde o var gibi.. olmayacak hayaller bile kuruyorum, geceleri ağlıyorum onun için.. şahsi sitesi var işte herkes ona olan sevgilerini dile getirmişler, bazı kızlar çok sevdiklerini ve bir kere görebilmek için yalvarmış resmen diyebilirim. yani şimdi ben ordan msj yazsam biliyorumki okumuyodur kendisi ve diyelimki okuyor, hepsinin arasından benimle mi görüşcek? hıh nerde o şansssss. başka bi şekilde ona olan sevgimi belirtmek istiyorum.yorumlarınız benim için çok önemli ama lütfen ne kadar saçma olduğundan bahsetmeyin. gerçekten yardıma ihtiyacım var en azından bi fikirrr lütfennn:2::gitme:

Bahsettiğiniz kişiyi yahut parçalarını duymadım...

Hislerinize saçma da demeyeceğim...

Sadece mesaj sayısına bakarak forumun takipçisi olduğunuzu düşündüm. Burada yıllarca birbirini seven, sevdildiğini sanan insanları, bazen ailelerin de karıştığı ciddi ilişkilerde çıkan sorunları, büyük aşkların sıradanlaşıp zaman içinde nasıl ufalanıp küçüldüğünü hatta bazılarının alışkanlıktan öte bir şey olmadığını görmüşsünüzdür. Tarafların birbrinden haberdar olduğu, yıllanmış, gerçek aşklardan bahsediyorum. Onlarda bile çıkan pürüzlerde teselli verilemiyor bazen ve onca yaşanmışlığı, hatıraları silmek zorunda kalan genç kızlaraımıza sabır ve güzel günler diliyoruz. Onların bile kendilerini yıpratmasına sebep kalmadığını söylüyoruz. Siz başlamamış, başlaması muhtemel olmayan bir rüyanın sırf imkansızlığının cazibesine kapılırsanız size kimse yardım edemez. :delphin:

Şu noktada tek desteği kendinizden alacaksınız. Belki zor günler geçirdiniz, belki bir şeylere sarılma ihtiyacınız var, belki de gereğinden fazla boş zamanınız... Size iyi gelecek ne varsa onlara tutunun şu halinizle, ruhunuzun muhtemel boşluklarını bu hayalle doldurmaya çalışırsanız çatlaklar daha da derinleşir ve gün gelir yaralarınızı bahsettiğiniz sanatçı bile üfleyemez... Kendinize bu kötülüğü yapmayın... Aşık olsanız, "Aşk kolay değil, özenilesi bir duygu da değil, kendiliğinden geliyorsa buyur edin, zorla çağırıp dertsiz başınıza dert almayın" diyeceğim. Oysa sizinki bir arayış ama aradığınızı bulmamışsınız henüz, bulduğunuzu sanıyorsunuz... sengözlerimebaksanab

aaa kaç yaşındasın canım yaa...ne bu aşk..boşver ondan sana fayda gelmez imkansız ötesi zaten sesini bile duymaz vazgeç..saçma diyemem insanların duygularını bilemeyiz...ama zaten geçici birşey bu zamanla gülersin haline..bende ebru gündeşi ablam gibi özelemeye sevmeye başladıydım ağlıyordum falan ama şimdi geçti

bu mu canım...bende ilk defa görüyorum senden duydum ..sanatçı gibi durmuyor sıradn biri gibi ondan bukadar benimsedin sen anlıyorumbeki imkansız gerçek olur...bellimi olur

Eklentiler

• $0[1].webp
    $0[1].webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Yaşın kaç ?
Çok mu boş kaldın bu ara?
Şarkılarını fazla dinlememeye çalış, resimlerini de gözünün önünde bulundurma.
Derslerine falan yoğunlaşmalısın derim yada daha faydalı şeylere yoğunlaşmalısın ...
a.s

Fatih Yeşilgül mü?:ecrin_bebek:
Hiç tanımam kendisini..
Bence durumunuz sandığınız kadar vahim değil,başlığınızda da belirttiğiniz gibi olmayacak bir hayalin peşinde olduğunuzun farkındasınız en azından..boshayallersmile

banada olmuştu bi kere böyle bişey
ölüyodum resmen
buldum msn adresini konuştum o kişiyle
baktım hiç hayalimdeki değil
ben başka görmüşüm onu gözümde
nasıl biri olduğunu görünce geçti gitti zaten
sende şimdi kafanda yarattığın hayalini seviyosun onun
kimbilir belkide hiç sana uygun değil

bahsetmiyorum:9:

Back
X