Olmayacak hayallerin peşindeyim sanırım :(

Her gün,her geçen yıl insanlara yeni birşey katar,insanların düşünce yapılara zamana ve şartlara göre değişebilir.Annene çok görme düşünce yapısını.O öyle yetişmiş.Ne bilsin face nedir o nedir bu nedir.19 yaşındasın.İleride olabilecek varsayımlar için kendini üzme.Zamanı gelir karşına biri çıkar doğru dürüst ailene yakıştığına da inanırsan Kısmette de varsa,Allah yardım eder.

inş..teşekkür ederim cevap için.annem birden böyle aşırı tepki verince ürktüm,korktum o yuzden hemen buraya yazdım ama aslında düşününce eger dogru ve düzgün biri olursa aşırı tepki vermezler diye de içimden geçmiyor değil..yine de ne bileyim annemin karsı olması üzdü yoksa takmıyordum hep böylelerdi annem hariç..

ortada olmayacak bir hayal göremedim ben.. sen bir yerde tanışırsın, birbirinizi tanırsınız,seversiniz sonra da gelip seni isterler.. al sana görücü usulü.. daha ortada olmayan durumlar için üzme kendini, üstelik ailen de baskıcı falan değil :34:

bence çokta büyütülecek bir şey değil. sevdiğin biri olursa ailen neden karşı gelsin ki. çok bariz, çok kötü durumlar olmadığı müddetçe..eminim senin mutlu olmanı isterler.. senin hayal kırıklığına uğramaktan, canının yanmasından korktukları için sana karşı koruma içgüdüsü yapabilirler. buda normal bence. için rahat olsun. zamanı geldiğinde inşallah sevdiğinlede evlenirsin.

ortada olmayacak bir hayal göremedim ben.. sen bir yerde tanışırsın, birbirinizi tanırsınız,seversiniz sonra da gelip seni isterler.. al sana görücü usulü.. daha ortada olmayan durumlar için üzme kendini, üstelik ailen de baskıcı falan değil :34:

inş dediğiniz gibi olur biran umutsuzluga kapıldım sanırım ve abarttım suan sakin kafayla bende aynı böyle düşnüüyorum :34:

bence çokta büyütülecek bir şey değil. sevdiğin biri olursa ailen neden karşı gelsin ki. çok bariz, çok kötü durumlar olmadığı müddetçe..eminim senin mutlu olmanı isterler.. senin hayal kırıklığına uğramaktan, canının yanmasından korktukları için sana karşı koruma içgüdüsü yapabilirler. buda normal bence. için rahat olsun. zamanı geldiğinde inşallah sevdiğinlede evlenirsin.

inş teşekkür ederim cvp için ama belirttiğim gibi konuyu direkt annemın tepkisini duyunca açtım o an ki şokla olsa gerek abartmıs olabilirm.şok diyorum cunku annemi anlayıslı sanırdım tepkisinden korktum o an..
gelecek kaygısına düşmek için erken hatta cok erken ama yasımı küçük görmüyorlar tam evlenecek yastayım onların gözünde..birde küçük yerde yasıyoruz cevremde yasıtlarım dahil üç bes yas buyukler hep evleniyor özenme durumum var sanırım..ve genelde hepsi severek görücü usulu tek tük var..

Back
X