Kendiniz de diyorsunuz duygusal boşluk diye. Sanırım sevgiye aç bir insansınız, daha önce aşkı doyasıya yaşamamışsanız bu hisler gayet normal.selam arkadaşlar. gecen günlerde platonik aşık oldugum kisiye adım atsam mı diye konu açmıştım. adım atmaktan vazgectim.çünkü aramızda bir tanışıklık yok.1 yıldır görmüyorum. aramızda sadece bakışma vardı. her gördügünde baktıgı icin hoslanıyor diye düsunmüstüm o zamanlar.ama onu görmemeye başladıgımda attıgım takip istegini bekletince birkac bakışa çok da anlam yüklememek gerektigini anladım. Onun aklıma gelmesi de aslında duygusal boşlukla ilgili.hayatıma sevebilecegim birisi girse onu unuturum direk zaten karakteristik olarak tanımıyorum bile. ama hayatima biri girmeden unutsam daha güzel olur.böyle platonik bir durum yaşayıp çözüm bulan var mı? unutabilmem icin ne tavsiye edersiniz ?
evet dogru kisiyi bulamadım.tanısmak isteyenlerden hoslanamadım şu ana kadar. bir de biraz zor sevebiliyorum.aa bu iyiymis biraz zaman gecireyim modunda biri olamadım çünkü mantığıma uymayan kişilere karşı sevgi de hissedemiyorum.Kendiniz de diyorsunuz duygusal boşluk diye. Sanırım sevgiye aç bir insansınız, daha önce aşkı doyasıya yaşamamışsanız bu hisler gayet normal.
evet adım atıp da peşinden koşan modda olmak istemiyorum.ama bu böyle ne zamana kadar gidecek bilmiyorum. takipcileri artınca bakiyorum kimi takip etmis filan diye. sosyal medyada sevgilisi olduguna dair bir paylasımı filan olsa üzülürüm galiba. yani bu durum biraz da takıntı mı oldu bilmiyorum. hiç olmazsa yazıp reddedilsem daha mı kolay vazgecerim bilmiyorum.hem o da kendinden habersiz ondan hoslanan biri oldugunu bilirBunlar hep sosyalleşme eksikliğinden. Eski sosyal ortamlar olsa insanlar böyle bir kişiye takılıp kalmayacak ama sosyallik (okul, sinema, tiyatro, eğlence) yok.
Bu dönemin getirdiği problem bu konu sahibi. Emin olun geçecek. Aşk falan değil. Adım atıp kendinizi üzmeyin lütfen.
staj yaptıgım yerdeki bir çalısandı. beni farkettikten sonra bir gun uzaktan gelirken dikkatimi cekmeye calısır gibi baktı net sekilde.ondan sonra her gördügünde bakıyordu. sonraki zamanlarda benim onu farkettigimi anlayınca cekingenlesti.ben ona bakınca cekinip gozlerini kacırıyordu.uzaktan bakıyordu ama yanımdan gecerken tedirgin oluyordu. bir gün de koridorda yururken dönüp baktigında uzak tarafında benim geldigimi farketti. ben de ona bakınca bir duraksar gibi oldu yanındaki kisiye bir sey anlatırken.yanındaki kisi bile farkedip dönüp baktı nereye bakiyor diye.ama adım atmak 0. stajım bitince aradan birkac ay gecti.takip istegi attım. bekletti istegi. birkac arkadasimdan denemistim onları silmisti direk. benim istegi bekletince aradan 1 ay gecince istegi yanlıslıkla sildim elim değince. istegi bekletince hoslanmadıgıni anlamıstım ama bu aralar yine aklıma geliyorKonuyu ayrıntılı olarak yazsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Mesela nereden tanıyorsunuz bu kişiyi? İlk kez ne zaman gördünüz? Ortak bir bağınız var mı? Bunun gibi şeyleri açıklarsanız yardımcı olabiliriz.
Gerek yok kendi psikolojine yazık. Reddedilmek de bazı kişilerde reddeden kişiyi gözde büyütme gibi olumsuz etkiler bırakabiliyor.evet adım atıp da peşinden koşan modda olmak istemiyorum.ama bu böyle ne zamana kadar gidecek bilmiyorum. takipcileri artınca bakiyorum kimi takip etmis filan diye. sosyal medyada sevgilisi olduguna dair bir paylasımı filan olsa üzülürüm galiba. yani bu durum biraz da takıntı mı oldu bilmiyorum. hiç olmazsa yazıp reddedilsem daha mı kolay vazgecerim bilmiyorum.hem o da kendinden habersiz ondan hoslanan biri oldugunu bilir
evet o da doğru. en iyisi akısa bırakmakGerek yok kendi psikolojine yazık. Reddedilmek de bazı kişilerde reddeden kişiyi gözde büyütme gibi olumsuz etkiler bırakabiliyor.
Duygusal boslukta oldugun icin aklinda ki.. yeni biri cikar karşına aklina bile gelmezselam arkadaşlar. gecen günlerde platonik aşık oldugum kisiye adım atsam mı diye konu açmıştım. adım atmaktan vazgectim.çünkü aramızda bir tanışıklık yok.1 yıldır görmüyorum. aramızda sadece bakışma vardı. her gördügünde baktıgı icin hoslanıyor diye düsunmüstüm o zamanlar.ama onu görmemeye başladıgımda attıgım takip istegini bekletince birkac bakışa çok da anlam yüklememek gerektigini anladım. Onun aklıma gelmesi de aslında duygusal boşlukla ilgili.hayatıma sevebilecegim birisi girse onu unuturum direk zaten karakteristik olarak tanımıyorum bile. ama hayatima biri girmeden unutsam daha güzel olur.böyle platonik bir durum yaşayıp çözüm bulan var mı? unutabilmem icin ne tavsiye edersiniz ?
evet ben de öyle düşünüyorumDuygusal boslukta oldugun icin aklinda ki.. yeni biri cikar karşına aklina bile gelmez
evet anladım ama henüz yenisi çıkmadı ortayaÇivi çiviyi söker sen anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?