Olmayan hamilelik belirtileri

Demetsudem2445

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
22
0
36
39
Merhaba arkadaşlar benim adetim iki gün geçti ve normal anlamda hiç geçmedi hep ya gününde yada gününden bir iki gün önce gelir adet belirtilerim de bir hafta önceden başlar bu ay hem adetim geçti hemde çok ilginç bir şekilde hiçbir adet belirtisi yada hamilelik belirtisi yok bugün az az yumurta akı kıvamında beyaz akıntım gelmeye başladı acaba hamile olabilirmiyim

Tam hafta sonuna denk geldi nöbetçi eczanelerde baya bı uzak diye almadım yarın alıp yapsammi acaba korkuyorum da çıkmazsa diye biraz daha mı beklesem diye ama hiçbir adet belirtisi de yok

Büyük ihtimalle hamilesiniz bende de öyle oldu test yapın çıkar
Siz kendiniz de nasıl farklılıklar gördünüz sadece adetiniz geçince test mi yaptınız benim iki haftadır sadece ayak bileklerim şişti ödemden birde çok fazla acikiyorum farklı başka bişey yok

Bende adet ağrısı olmam gerekenden 1 hafta önce oldu normalde hep aynı gün olur ama adet olmam geren gün ve öncesi hiçbir ağrı yoktu

3. Hamileliğim olduğu için anladım artık farklılık olduğunu ve test

3. Hamileliğim olduğu için anladım artık farklılık olduğunu ve test yaptım
Şimdi bı beş dakikadır sağ kasığıma bir ağrı girdi birden ama çabucak geçti umarım bu ağrılar eğer bir gebelik varsa kötü etkilemiyodur

Şimdi bı beş dakikadır sağ kasığıma bir ağrı girdi birden ama çabucak geçti umarım bu ağrılar eğer bir gebelik varsa kötü etkilemiyodur
Etkiliyeceğini sanmıyorum hamileliğin ilk ayında adet ağrısı gibi ağrı oluyor bebek yerleşirken herkeste olmuyordur da

Back
X