olmayınca olmuyo işte...

mavera04

Güneşin doğduğu yerdeyim:)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3.788
344
163
merhaba kızlar...
uzun zamandır siteye girmeye vakit bulamasamda derdimi anlatacak tek yerin burası olduğuna inanıyorum...
herşey güzel giderken örnek bi çift olarak gösterilirken bitti benim hikayem..
onca fedekarlık onca çaba 4.5 sene ve akabinde allaha ona uzun ömür versin en büyük destekçim oğlum...
evet bunlar yetmedi evliliğimi kurtarmaya ve bitirdim... ayrıldım...
bi gün bu siteye böylesine bir konu açacağıma asla inanamazdım...
ama anladım ki bu hayatta herşey insanlar için gerisi boş...
sevdim hemde çok sevdim... çabaladım uğraştım ama kaldıramadım hazmedemedim ihanet her ne olursa olsun katlanılmaz bişey..
her ne kadar kendini kandırsada insan olmuyo aklından fikrinden çıkaramıyo...
seviyorum diye gözlerime bakıp ağlayan kocam şimdi bana en yabancı insan...
şimdi soruyorum kendime ne geçti eline o kadar fedakarlıktan sonra ne kaldı geriye...
ve cevaplıyorum.. koca bir hayal kırıklığından ibaret...
ama ben güçlüyüm oğlumla birlikte yeni mutlu ve her ne olursa olsun dim dik ayakta bi hayata başladım..
biliyorum küçük erkeğim bırakmaz beni...
belki bi yanımız eksik ama biliyorum ki onun heryeri eksik... bu ona en büyük cezadır...
şimdi buradan konuyu okuyan ve çıkmazda olan arkadaşlarıma sesleniyorum... nolursa olsun güçlü olmak sizin elinizde...
eziyet etmeyin kendinize...
emin olun en acımazıs karar bile kararsız kalmakatan daha güçlü hissettiriyor insana...
yeterki önce kendinizi sevin...
konuyu okuyan ve cevap verme nezaketini gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum allah yardımcınız olsun...

Sanırım anneler daha güçlü oluyor..
Dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz..

Sizin gibi güçlü insanları gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki, aciz değilsiniz, bişeylerin arkasına saklanmıyorsunuz, kendinize güveniniz tam. Haranlık verici gerçekten...
Umarım bundan sonraki yaşamınızda hayal kırıklıkları yaşamazsınız, hep mutlu olursunuz:16:
Şunu da söylemek isterim, ihaneti affetseydiniz, peşinden daha çokları gelecekti. En güzelini ve en doğrusunu yapmışsınız.
Kucak dolusu mutluluklar:16:

çok üzüldüm günümüzde neden evli erkekler bu kadar ihanet içinde anlam veremiyorum oysaki eşleri onlar için herşeyi yaparken..allah sabr versin size ve oğlunuza uzun ömürler versin rabbim sağlıklı olun da geri kalan herşey zamanla düzelir..

Evlatlar her zaman anneye güc vermistir....Allah yolunuzu acik etsin..insallah daha degerinizi bilen bir insan cikar karsiniza...

yeni hayatınızda tüm güzellikler sizinle olsun....
bazen eşimin yokluğuna dayanamıyorum o olmazsa ne yaparım diyorum ama işin içine ihanet girerse her şey farklı olur kaybedende kendisi olur...

Kucuk erkegim ne hos bir hitaptir. Icimin yaglari eridi... <3

Allah onu size bagislasin. Boyle guclu ve kendisini cok seven bir anneye sahip oldugu icin cok sansli.

hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..
evet güçlü olmak zorundayım emin olun kii bu hayat herşeye ahlanıp vahlnamak için çok kısa..
benim mutsuzluğumu görerek bana acıyarak büyüyen bi oğlum olmasındansa annem güçlüydü diyen bi oğlum olmasını tercih ettim..
belki benim uğradığım ihanet yüzeyseldi ama beni en derinden yaraladı..
hayatımı umutlarımı..
bağlılığımı güvenimi...
onun gözlerine baktığımda bulduğum huzuru hepsini kaybettim...
bunu nasıl anladın derseniz onla aynı yatağa girdiğimde gözlerime bakan artık kalbimin sahibi değil bana yalan söyleyen ve hiçe sayan bi adamdı..
bu duyguyla yaşamaktansa hayat yalnız devam etmeyi tercih ettim..
olmadı işte alnıma yazılan buymuş dedim..
ve kendime zorluk çıkarmaktansa güzelleştirmeyi tercih ettim..
işe girdim gezdim alışveriş yaptım...
okula devam etmeye çabaladım... oğlumla parklara gttim..
heee ağlamadım ağladım üzülmedimmi yıkıldım ama toparlan ruhum dedim ve kalktım...
ailem ve oğlum bana yeter dedim.. bundan sonra bir canım var birde can tanem dedim allahta bana yürü ya kulum dedi...
şimdi o yansın beni kaybettiğine..
ne demiş şair güven ruh gibidir birkere çıktımı bir daha girmez...
olayın özü bu..

Son düzenleme:
Sizin gibi güçlü insanları gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki, aciz değilsiniz, bişeylerin arkasına saklanmıyorsunuz, kendinize güveniniz tam. Haranlık verici gerçekten...
Umarım bundan sonraki yaşamınızda hayal kırıklıkları yaşamazsınız, hep mutlu olursunuz:16:
Şunu da söylemek isterim, ihaneti affetseydiniz, peşinden daha çokları gelecekti. En güzelini ve en doğrusunu yapmışsınız.
Kucak dolusu mutluluklar:16:

emin olun bişeylerin arkasına sığınmak yüzleşmekten daha zor... önünüzü göremiyosunuz bi kere...

Hakkında hayırlısı olsun mavera... Yaşadıkların ağır ama çok derine girmeden anlattığına göre gercekten yaşadıkların çok derin.
Allah yardımcın olsun. Güçlülüğün için seni takdir ediyorum. Yolun açık olsun.

Seni coook tebrik ediyorum.
Birak simdi ne yapiyorsa yapsin o.
Kaybinin buyuklugunu bir sure sonra daha iyi anliyacak ..
Senin ve oglunun onunde cok guzel yillar var unutma bunu..
Ve belki yeni bir ask !
Kucuk erkeginle mutluluklar senin olsun hayatim...

hayat, size değer vermeyen sizi hiçe sayan bir insanla geçirilmeyecek kadar kısa ve kıymetli.. en doğru kararı verdiğinize eminim. dilerim her şey daha da güzel olsun bundan sonra..

Böyle kadınları görüp duydukça, kadın olmaktan bi kere daha gurur duyuyorum... İnsanoğlu düşe kalka büyüyor..çok gurur duydum sizinle :)

hepinize tek tek teşekkür ederim..
hayat bazı şeylerin ardına saklanıp yaşamak için çok kısa...
şimdi napıyo ne ediyo aklıma bile gelmiyo.. gözlerimi kapatıyorum ama gözümün önüne getiremiyorum suretini..
elinden geleni yapıyo zorluk çıkarıyo çocuğumla tehdit ediyo ama ben artık sadece gülüp geçiyorum..
çünkü biliyorum kii havlayan köpek ısırmaz evet biraz kaba oldu ama durum bu..
dedim ya varsın o yansın derdine çocuğundan ayrı geçireceği yıllara , oğlunun ilk lerini görmeden yaşamaya..
ben eski ben değilim ama biliyorum ki allah hyiç bi kuluna yüklenemeyeceğinden fazlasını vermez..
hayat bu işte yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen hem yolunu kaybedersin hemde yoldaşını...
kaybettiğimi düşünmüyorum...
çünkü biliyorum kii gelecek bizim için daha güzel gelecek...

Allahım yardımcın olsun inşallah.
Yolun açık olsun arkadaşım.

Back
X