Olmaz dedim ama Olabiliyormuş :)

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
26
İstanbul
- Evet bende aldatıldım. Şüphelerim içinde sevmeye devam ediyordum fakat içimdeki ses haklı çıktı. Daha dun sabah buluştuk kahvaltılar elele tutuşmalar öpmeler.. Hani Allah insanın içine birşey düşürür ya öyle oldu bir anlık tel kontrolünde bir mesaj yakaladım (yalnız şu erkekler aldatma konusunda uzman ama yakalanmama konusunda biraz amatör :) ) Eski sevgilisinin adı Merve. bi kaç aksamdır telefonla konusurken surekli mert arıyo mert mesaj atıyo gibi şeyler söylüyordu. Gönderilenler kutusuna baktım MERTKAN'a yazılmış bir mesaj. '' - Pazartesi Ordayım .p '' . Bana yazlıkcı arkadaslarından biri oldugunu söylemisti kendisi şuan istanbulda aslen aydınlı orda yasıyorlar iş için istanbuldaydı, yanımda. Hafızam neyseki çok iyi :) numarayı ezberledim ve telime kaydettim. Bu mesajdan sonra soğuk davrandım birşeyler oldugunu anladı hemen zaten. Vedalaştık ve eve geldim direk aradım numarayı ve kız sesi.. '' Merve ile mi görüşüyorum?. - Evet siz kimsiniz? .'' Ve telefonu kapayıp direk sinir krizleri içerisinde o İnsanı ki insan olduğuna emin değilim, aradım ve anlattım yine binbir yalan tabiki inanmadım, o kızı yeniden aradım herşeyi anlattım, o da anlattı. İlk tanıştığımızda bana anlattığı hikaye, kızın bunu aldattığı lise aşkı olduğu bir daha görüşmediği vs idi. Tabi bundan 3 4 ay önce aslında askerde iken de görüştüklerini yakalamıştım ama herşeye rağmen geçiştirdim. Çünkü o zamanlar ona güvenmiyordum zaten. E neden beraberdin? bilmiyorum.. belkide konuşmak iyi geliyordu. Tabi onlarda yalanmış kızla benimle tanıştığı zaman ayrılmış ve 3 yıllık ilişkileri varmış. Ayrıldıktan sonra bile görüşmüşler telefonla hiç kopmamışlar. Bunları neden yazıyorum.. İnanın içim biraz soğusun diye çünkü midem kasılıyo ve put gibiyim. Hala mesaj atıyo yalanlar söylüyo her yalanında kızı arayıp soruyorum anlatıyo yuzune vuruyorum susuyo ama hala akıllanmıyor. Kızla nerdeyse arkadaş gibi olduk inanırmısınız :) O kıza daha çok üzülüyorum okulunu bırakmış onun yuzunden ben 7 ayımı heba ettim o koskoca 3 yılını. Ama hakkımı helal etmiyorum hiç bir şekilde çünkü ben ona hiçbir kötülük yapmadım çoğunuzun haketmediği gibi bende haketmemiştim. Ama mutluyum ki kurtuldum yalan rüzgarından :) Sadece içim soğusun .. Allahım lütfen içim soğusun..

bunun üzerine sertap iyi gider 'iyileşiyorum' :34:

Sertab'ın şarkıda kendini kandırdığı gibi kandırmıyorum ama kendimi inan :) Gerçekten iyileşmiyorum çok iyiyim. Sadece Hazmedemiyorum.. Aşık olduğum kişiyi bile öpmemişken ilk öptüğüm kişi olmasını hazmedemiyorum benimle sarmaş dolaşken onunla konuşmasını hazmedemiyorum hala yüzsüzce bana yalanlar söylemesini hazmedemiyorum.. O kıza gidip utanmadan beni sevdiğini söylemesini hazmedemiyorum. Geçicek ama değil mi herkesin geçtiği gibi benim bu duygumda geçicek..

offf canım yaa...

kuşku işte...insanın içine boşuna düşmuyor....

darısı bütün aldatılıp farkına olmayanların başına...

aldatılıp da farkında olmamak beter bişey olsa gerek

en azından böyle düşün....ya bilmeden devam etseydin herşeye...

boşver kurtulmuşsun 7 aylık ilişki, salla gitsin hiç konuşma bile

e ama o kızla ilişkisi mi varmış ki şu an, yani msjlaşıyorlar mı sadece? kız seninle nasıl konuşuyor ki yani anlamadım orayı :26:

offf canım yaa...

kuşku işte...insanın içine boşuna düşmuyor....

darısı bütün aldatılıp farkına olmayanların başına...

aldatılıp da farkında olmamak beter bişey olsa gerek

en azından böyle düşün....ya bilmeden devam etseydin herşeye...

Kesinlikle canım kendimi bunlarla avutuyorum zaten :)

boşver kurtulmuşsun 7 aylık ilişki, salla gitsin hiç konuşma bile

e ama o kızla ilişkisi mi varmış ki şu an, yani msjlaşıyorlar mı sadece? kız seninle nasıl konuşuyor ki yani anlamadım orayı :26:

Benimle tanıştığında evet ayrılarmış yeni ayrılmışlar. Tabi ben bunu böyle bilmiyodum 2 3 sene önce ayrıldılar diye biliyordum. Ama aralarındaki irtibat hiç kopmamış sürekli mesajlaşmışlar konuşmuşlar. Şuan da konuşuyorlarmış benimle buluştuktan sonra onunla buluşucakmış hatta. Kızı ben aradım herşeyi anlattım onunda haberi yokmuş benden zaten :)

Erkek arkadaşınız hayatının hatasını yapmış. Ama siz neden o kızla samimi olup konuşuyorsunuz bunu anlayamadım. Çünkü böyle bir arkadaşlık olmaz.

Sertab'ın şarkıda kendini kandırdığı gibi kandırmıyorum ama kendimi inan :) Gerçekten iyileşmiyorum çok iyiyim. Sadece Hazmedemiyorum.. Aşık olduğum kişiyi bile öpmemişken ilk öptüğüm kişi olmasını hazmedemiyorum benimle sarmaş dolaşken onunla konuşmasını hazmedemiyorum hala yüzsüzce bana yalanlar söylemesini hazmedemiyorum.. O kıza gidip utanmadan beni sevdiğini söylemesini hazmedemiyorum. Geçicek ama değil mi herkesin geçtiği gibi benim bu duygumda geçicek..

haksızlığa uğradığın için kolay kolay acısı çıkmaz içinden, fakat ne zaman ki birisiyle çok mutlu olursun, o zaman hayatından çıkıp gidenlere seni aldatanlara bile teşekkür edersin içinden çünkü onlar onunla tanışman için sadece birer basamakmış meğer :) bu yüzden zamanla geçer içindeki öfke ve acı, bazen de yapılan haksızlıklar ilerde karşına çıkacak şeylerde seni güçlü kılar ben neleri atlattım der güler geçersin insanların bazı dertlerine, güçlü olmak iyidir ve unutma öldürmeyen acı seni güçlendirir :34:

Erkek arkadaşınız hayatının hatasını yapmış. Ama siz neden o kızla samimi olup konuşuyorsunuz bunu anlayamadım. Çünkü böyle bir arkadaşlık olmaz.

Lafın gelişi söylüyorum zaten canım böyle birşey zaten olmaz :) Sadece konuşmalarımız o kadar samimi ve içtendi ki inanamazsın böyle birşeyi bende beklemiyordum açıkcası.

Biz kadınların en büyük zaafı güvenmek ama yaşaya yaşaya öğreniyoruz kime güvenip kime güvenmeyeceğimizi. Sende en azından evliyken böyle şeyler yaşamadığın için şanslısın. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın :)

haksızlığa uğradığın için kolay kolay acısı çıkmaz içinden, fakat ne zaman ki birisiyle çok mutlu olursun, o zaman hayatından çıkıp gidenlere seni aldatanlara bile teşekkür edersin içinden çünkü onlar onunla tanışman için sadece birer basamakmış meğer :) bu yüzden zamanla geçer içindeki öfke ve acı, bazen de yapılan haksızlıklar ilerde karşına çıkacak şeylerde seni güçlü kılar ben neleri atlattım der güler geçersin insanların bazı dertlerine, güçlü olmak iyidir ve unutma öldürmeyen acı seni güçlendirir :34:

Biliyormusun duymak istediğim sözler aslında bu :) Avutulmaya o kadar ihtiyacım var ki.. Birilerinin çıkıp bana '' Sen doğru olanı yaptın ne diye ağlıyorsun toparlan.'' demesini istiyorum ama şuan için bunu içimdeki ses yapıyo :)

Kızla konuştuğunu bile bile yalan söylemeye devam ediyor yani.pişkinliğe bak!Pes! nasıl bir yaratıksa!! Neyse ki kurtulmuşsun..
Merve'de ona sağlam bir tekme atsa ne iyi olur :27: :47:

Tabi ki doğru olanı yapmışsın.. O k...sizle nereye kadar giderdi ki bu ilişki.. bir süre buruk olman gayet normal ama hepsi geçecek ve sen oh be iyi ki kurtulmuşum bu pislikten diyeceksin..

Son düzenleme:
Biz kadınların en büyük zaafı güvenmek ama yaşaya yaşaya öğreniyoruz kime güvenip kime güvenmeyeceğimizi. Sende en azından evliyken böyle şeyler yaşamadığın için şanslısın. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın :)

Aminn canımm .. Düşündüğüm tek şey bir daha birine nasıl güvenebileceğim bu sene o kadar kazık yedimki.. En yakın arkadaşlarım birer yalancı çıktı ve sevgilim dediğim adamda. Şarkıda diyor ya Bu benim kaçıncı SIFIR'ı tüketişim :) sayamadım daha :)

Kızla konuştuğunu bile bile yalan söylemeye devam ediyor yani.pişkinliğe bak!Pes! nasıl bir yaratıksa!! Neyse ki kurtulmuşsun..
Merve'de ona sağlam bir tekme atsa ne iyi olur :27: :47:

Son konuştuğumuzda mağazasına gidip tokat atıcağını söylemişti :)) gerçekten umursamıyorum belkide o kızada bir hayrım dokunmuştur çünkü yalanla geçen 3 koca yılın ardından o da birşeylerin farkına varabilmiştir. Kız aradığında açmıyor sana yüzüm yok diye ama telefonum susmuyor ya mesaj ya arama özürler yalanlar.. Sanırım yüzsüzlüğü bana.

Soğuyacak. Sen umursamamayı kendine öğrettiğin an soğumaya başlayacak. Elbette ki sen bunu hak etmedin, ben etmedim, diğer aldatılan kadınlar da etmedi. Aldatmak nedir ya? Madem bir kadınla mutlu değilsin, başkasına gözün, gönlün kayıyor adam gibi erkek gibi ayrıl git başkasıyla ol. Senin bu geniş mideliliğini kabul edecek kadınlarla ol.

Hiç, hiç konuşmasına fırsat verme. Bak aklını çeler, onu yapamazsa da moralini bozacak şeyler yapar. Bir süre uğraşır baktı beceremiyor sayar, söver, tehdit eder, direkt numarasını engelle bence ya da hat değiştir. Cidden çok canını sıkacak şeyler yapabilir. Kendim taze yaşadım o yüzden diyorum arkadaşım başına bela alma.

Çok sık aldatma konuları okur oldum ben dahil, aldatılan kadınların dayanışma kulübü başlıklı bir konu mu açsak ne yapsak...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bazı erkekler ne kadar haysiyetsiz ,
sen kızın iyi niyetini güvenini kullan ikisini de aynı anda idare et sonrada pişkin pişkin ara
yok öyle bir dünya
:47:

Back
X