- Evet bende aldatıldım. Şüphelerim içinde sevmeye devam ediyordum fakat içimdeki ses haklı çıktı. Daha dun sabah buluştuk kahvaltılar elele tutuşmalar öpmeler.. Hani Allah insanın içine birşey düşürür ya öyle oldu bir anlık tel kontrolünde bir mesaj yakaladım (yalnız şu erkekler aldatma konusunda uzman ama yakalanmama konusunda biraz amatör :) ) Eski sevgilisinin adı Merve. bi kaç aksamdır telefonla konusurken surekli mert arıyo mert mesaj atıyo gibi şeyler söylüyordu. Gönderilenler kutusuna baktım MERTKAN'a yazılmış bir mesaj. '' - Pazartesi Ordayım .p '' . Bana yazlıkcı arkadaslarından biri oldugunu söylemisti kendisi şuan istanbulda aslen aydınlı orda yasıyorlar iş için istanbuldaydı, yanımda. Hafızam neyseki çok iyi :) numarayı ezberledim ve telime kaydettim. Bu mesajdan sonra soğuk davrandım birşeyler oldugunu anladı hemen zaten. Vedalaştık ve eve geldim direk aradım numarayı ve kız sesi.. '' Merve ile mi görüşüyorum?. - Evet siz kimsiniz? .'' Ve telefonu kapayıp direk sinir krizleri içerisinde o İnsanı ki insan olduğuna emin değilim, aradım ve anlattım yine binbir yalan tabiki inanmadım, o kızı yeniden aradım herşeyi anlattım, o da anlattı. İlk tanıştığımızda bana anlattığı hikaye, kızın bunu aldattığı lise aşkı olduğu bir daha görüşmediği vs idi. Tabi bundan 3 4 ay önce aslında askerde iken de görüştüklerini yakalamıştım ama herşeye rağmen geçiştirdim. Çünkü o zamanlar ona güvenmiyordum zaten. E neden beraberdin? bilmiyorum.. belkide konuşmak iyi geliyordu. Tabi onlarda yalanmış kızla benimle tanıştığı zaman ayrılmış ve 3 yıllık ilişkileri varmış. Ayrıldıktan sonra bile görüşmüşler telefonla hiç kopmamışlar. Bunları neden yazıyorum.. İnanın içim biraz soğusun diye çünkü midem kasılıyo ve put gibiyim. Hala mesaj atıyo yalanlar söylüyo her yalanında kızı arayıp soruyorum anlatıyo yuzune vuruyorum susuyo ama hala akıllanmıyor. Kızla nerdeyse arkadaş gibi olduk inanırmısınız :) O kıza daha çok üzülüyorum okulunu bırakmış onun yuzunden ben 7 ayımı heba ettim o koskoca 3 yılını. Ama hakkımı helal etmiyorum hiç bir şekilde çünkü ben ona hiçbir kötülük yapmadım çoğunuzun haketmediği gibi bende haketmemiştim. Ama mutluyum ki kurtuldum yalan rüzgarından :) Sadece içim soğusun .. Allahım lütfen içim soğusun..