Olmaz dedim ama Olabiliyormuş :)

Geçecek. İleride dönüp geriye baktığında ''ya bunun için mi üzülüp ağlamışım'' diyeceksin hatta. Çünkü karşına daha iyisi, adam gibi adam çıkacak. Genelde böyle olur. O erkek müsveddesinin hayatı da hep mutsuz ve bomboş olacak. Ha belki aldattığı kızların anıları kalır ona, onlarla avutur kendini artık pislik...

Bende öyle düşünüyorum bunca zaman değişmeyen insan o pisliğin içinde boğulur gider. Allah bana tekrar güvenme duygusunu yaşatır umarım doğru insanda. Ya da tüm aldatılan insanlara :) şu kelime bile bize yakışmıyo çünkü aldatılan bizmiyiz yoksa aldanan onlarmı acaba..

Ne güzel bak bulmuşsun, her şeyi açığa çıkarmışsın senelerce kandırılmamışsın çok akıllısın bence.

Şimdi başka kimseyi sevemezsin, güvenemezsin kimseye gibi geliyordur sana ama öyle olsun daha iyi ya kime güvenilir ki:)

Şaka bir yana inşallah çok iyi, adam gibi adamlarla karşılaşacağız bir gün ve bu insanlara acıyacağız ben inanıyorum;)

Ne güzel bak bulmuşsun, her şeyi açığa çıkarmışsın senelerce kandırılmamışsın çok akıllısın bence.

Şimdi başka kimseyi sevemezsin, güvenemezsin kimseye gibi geliyordur sana ama öyle olsun daha iyi ya kime güvenilir ki:)

Şaka bir yana inşallah çok iyi, adam gibi adamlarla karşılaşacağız bir gün ve bu insanlara acıyacağız ben inanıyorum;)

Şuan için buna inancım yok ama umarım canım :)

aldatılıyorum ıspatlayamıyorum kafayı yemek üzeriyim ailemden dolayıda boşanamıyorum öğtr ama kadrom yok ne yapacam nasıl edecem
ancak geceleri eşimi boşadığımı hayal ederek mutlu olabilen biriyim
önümde sanki koca dağlar var nasıl bunları aşacam nasıl düzelecem psikolojim berbat aileme anlatamıyorum utancımdan
kafyı yiyorum galiba şuan bunları yazarklen bile iki silip bi yazıyorum dua edin allah bana hayırlı kapılar açsın imdat diye bağırmak üstümü başımı parçalamak istiyorum bu bir değil iki değil çocuğum yok 7 yıllık evliyim önceleri olmuyordu şimdide ben artık istemiyorm bu adam yüzünde hayatta bi çocuğum olmayacak bir kez olsun hamile kalamıyacam yazamıyorm

Back
X