Benim adetim 5 gün gecikti,kendime konduramadım.Hiçbir belirti vermedi.Hatta şehirdışında bir evimiz vardı orayı tadilat yaptırıyorduk ve ben çok ağır bile kaldırdım bilmeden....Merdivenleri çıkarken bacaklarımda sanki güç bitiyordu.Sabahları çok acıkmış uyanıyordum.Ama tabii ben kendime konduramadım.Hatta adet olayımda doktor ilaçlara başlasın diye bekliyorduk.Randevu bile almıştık.Ama sana tavsiyem arka arkaya deneme bu işi.Biliyorum çok zor ama ben ikinci hüsrana uğrayınca 5 ay kadar bıraktım kendi haline...Hiç düşünmemeye çalıştım.Olsun Allah eşime ve bana sağlık versin dedim .Sonra birgün içime bir umut doğdu.Doktorumu aradım.O da bana adet ol gel dedi ve ben hamile kaldım.Yani aklından bir süre çıkarman lazım.Bu çok önemliymiş.Takınca olmuyormuş.Ben birde eşime A,E,C ve folik asit hapları içirdim hergün.Belki onların etkisi olabilir...Ben ikinci tüp bebek için doktora gittiğimde bir kadınla karşılaşmıştım, o bana tam 3. tüp bebeği yapacaktık kendiliğinden hamile kaldım demişti,ne özenmiştim o zaman...Umudunu kaybetme...Bence sende bebeğine Allahın izniyle kavuşacaksın...