- Konu Sahibi serpilyurt
-
Benim adetim 5 gün gecikti,kendime konduramadım.Hiçbir belirti vermedi.Hatta şehirdışında bir evimiz vardı orayı tadilat yaptırıyorduk ve ben çok ağır bile kaldırdım bilmeden....Merdivenleri çıkarken bacaklarımda sanki güç bitiyordu.Sabahları çok acıkmış uyanıyordum.Ama tabii ben kendime konduramadım.Hatta adet olayımda doktor ilaçlara başlasın diye bekliyorduk.Randevu bile almıştık.Ama sana tavsiyem arka arkaya deneme bu işi.Biliyorum çok zor ama ben ikinci hüsrana uğrayınca 5 ay kadar bıraktım kendi haline...Hiç düşünmemeye çalıştım.Olsun Allah eşime ve bana sağlık versin dedim .Sonra birgün içime bir umut doğdu.Doktorumu aradım.O da bana adet ol gel dedi ve ben hamile kaldım.Yani aklından bir süre çıkarman lazım.Bu çok önemliymiş.Takınca olmuyormuş.Ben birde eşime A,E,C ve folik asit hapları içirdim hergün.Belki onların etkisi olabilir...Ben ikinci tüp bebek için doktora gittiğimde bir kadınla karşılaşmıştım, o bana tam 3. tüp bebeği yapacaktık kendiliğinden hamile kaldım demişti,ne özenmiştim o zaman...Umudunu kaybetme...Bence sende bebeğine Allahın izniyle kavuşacaksın...
meraba canım benimde eş kaynaklı problemimiz morfoloji sayı harektlilik kötü aydında bi doktor bize sizi doğa elemiş falan dedi çok ağlamıştım 1 aşılama negatif bi tüp negatif ardından 1.5 ay sora kendiliğinden hamile kaldım ama malesef düşük yaptım 4 haftalıktı şu an korunyoz 3 ay sora nasip diyorum bu sefer düşmez işallah
canım inşallah ikincii kez hamile kalacaksın ilkini veren ikincisinide verir biz elimizden gelen herşeyi yaptık şimdi bekleme zamanı, biliyorumki
ALLAH'ım hiç birimizin çabasını boşa çıkarmıcak hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip edecek sadace en önemli şey ALLAH'ımdan ümit kesmemek
çok sağol arkadşım beni okadar rahatlattınki anlatamam inşallah ALLAH'ın izniyle çocuğunu kucağına alırsın o hapları dr tavsiyesi üzerinemi kullandı yoksa öyle siz kendi başınızamı kullanmaya karar verdiniz birde zaten ikinci deneme için maddi yönden zaten bir yıldan önce deneyemeyiz de manevi yöndende zaten dr 6 aydan önce olmaz 6 ay dinlenmeniz gerekir dedi
serpil test yaptınmı seni merak ettim var gibi sende bende öle olmuştum test pozxitifti ama yinede inanmamıştım çok komik ya sen böle yapma teste inan olmayınca asla çıkmıyo çünkü ilk günden bu anı doya doya yaşa ben yaşayamadım bu yüzden arkadaşlarıma kızgınım hep yanlıştır dediler umudumu kırdılar
Merhaba hala aktifmisiniz bilmiyorum ama çocuğunuz oldumu merak ettimdr ların normal yolla hamile kalamassınız diyipte hamile kalan arkadaşlar varmı lütfen bana cevap yazın benim hiç bi sorunum yok ama eşimde normal yolla canlı cansız hiç sperm gelmiyo ama ameliyatla aranırsa gayet güzel geliyo siperm bu şekilde olupta hamile kalan varmı lütfen bana cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?