80 yaşında sapasağlam olarak ananem gibi ölmek isterdim .. inancım gereği huzurla,, ve şehadet getirerek sonra gömüldüğümdede sağ tarafımdan beyaz bir kapı açılsa veee cumburlop cennete pembebir köşk ve bahçesi olan ve çileklerle dolu olan.. işte benim hayalimmm..Ne güzel birşey, aniden ölmezsem kulağımda kulaklık, fonda hareketli bir müzik doya doya denizi seyretmek isterim, o iyot kokusu, Martılar ve denizin muhteşem görüntüsü huzur veriyor
Ahhh Kakao ahhhh ölünce sağ taraftan öyle beyaz kapı açılsaydı, kapı kapanmasın diye önüne taş koyardım da o işler öyle olmuyor, insanları bilmem ama ben bir ızgara olurum gibi geliyor.80 yaşında sapasağlam olarak ananem gibi ölmek isterdim .. inancım gereği huzurla,, ve şehadet getirerek sonra gömüldüğümdede sağ tarafımdan beyaz bir kapı açılsa veee cumburlop cennete pembebir köşk ve bahçesi olan ve çileklerle dolu olan.. işte benim hayalimmm..
ayyy öyle demaaa Rabbim elimizden tutsunn hepimizinn..kötü insanlar değiliz bee munem hiç kötülüğüm yoktur insanlara Allaha şükür sevenlerim çoktur.. elimden geldiğince mülayimdir, merhametliyimdir kalp kırmadım şimdiye kadarAhhh Kakao ahhhh ölünce sağ taraftan öyle beyaz kapı açılsaydı, kapı kapanmasın diye önüne taş koyardım da o işler öyle olmuyor, insanları bilmem ama ben bir ızgara olurum gibi geliyor.
Amin inşallah, benimki işin esprisiayyy öyle demaaa Rabbim elimizden tutsunn hepimizinn..kötü insanlar değiliz bee munem hiç kötülüğüm yoktur insanlara Allaha şükür sevenlerim çoktur.. elimden geldiğince mülayimdir, merhametliyimdir kalp kırmadım şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?