- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
Etmediğimi nereden biliyorsunuz da böyle bir emir cümlesi kuruyorsunuz?öyle düşüneceğine tövbe et....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etmediğimi nereden biliyorsunuz da böyle bir emir cümlesi kuruyorsunuz?öyle düşüneceğine tövbe et....
Canım yanlış anlaşılmış sanırın evlat edinmeyi düşünmüyorum bebeğimi daha yeni kaybettim henüz denemedik bile tekrar bebek sahibi olmayı.YASyasadiklarini okudum ve cok uzuldum canim..ama ne guzel bir karar vermissiniz evlat edinmek istiyormussunuz olumu aklindan silip kimsesiz bir cocuga yuva ol inan bu daha sevap canim
Bu cümle içimi çok rahatlattı gerçekten. Sanki bebeğim bana kızgın ya da kırgın gibi hissediyorum bazenannelik hakkin onun uzerinde bile var
kendine gelmen için yazdım, emir olarakta düşünmedim, sen öyle algılamışsın...Etmediğimi nereden biliyorsunuz da böyle bir emir cümlesi kuruyorsunuz?
Kendime geleceğim cümle o değildi. Günahsız öleyim isteyen biri zaten tövbe ediyordur bunu söylemeniz de manasız olmuş. Zaten biri beni öldürsün ya da kendimi öldüreyim demiyorum. Günahımın en az olduğu ve daha fazla günah işlemeyeceğim zamanlarda öleyim diyorumkendine gelmen için yazdım, emir olarakta düşünmedim, sen öyle algılamışsın...
Bunu hiç düşünmedim. Sizden önce bir kişi daha yazdı ve aklıma getirdi doğru diyorsunuz duanın da ne zaman kabul olacağını Allah bilirHiç öyle denir mi ? lohusa iken ölsem deseniz; bu duanız kabul olsa tekrar hamile kaldığınızda sağlıcakla çocuğunuzu kucağınıza alsanız ve bu duanız sizi bulup lohusa iken ölseniz çocuğunuz sizsiz kalsa mutlu olacak mısınız çok yanlış düşünce lütfen güzel dua edin !
tabi ki bitanm onu karninda tasindin. kac ay mide bulantsi aserme. onlarin halki var sen elinden gelini yaptin onu saglikli dunyaya getrmek icinBu cümle içimi çok rahatlattı gerçekten. Sanki bebeğim bana kızgın ya da kırgın gibi hissediyorum bazen
Canım çok güzel geçti hamileliğim benim. Öyle aşerme olmadı bulantım çok azdı ağrım sıkıntom olmadı. Bebeğimde hakkım olmasın diye miydi acaba bu kadar mükemmel hamileliktabi ki bitanm onu karninda tasindin. kac ay mide bulantsi aserme. onlarin halki var sen elinden gelini yaptin onu saglikli dunyaya getrmek icin
canm benm ole dusunme ama onu sen bilemezsin canm benm sen tasidin korudun onu ama yapacak bise yok taktr allahtanCanım çok güzel geçti hamileliğim benim. Öyle aşerme olmadı bulantım çok azdı ağrım sıkıntom olmadı. Bebeğimde hakkım olmasın diye miydi acaba bu kadar mükemmel hamilelik![]()