ölmek istiyorum cok bunalimdayim napmaliyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
merhaba kizlar öncelikle beni burdan ciddiye alacak ve yazacak yardimci olan olmayan herkese tesekürler..ben 2 senelik evliyim esimle sorunlarim oldu hep ailesiylede ve hamilelik dönemi gecirdim bebegimi büyütürkende yalnizdim cok yoruldum artik ne yapmaliyim bilmiyorum bütün hayatimdan sikildim nefes alamiyorum sanki icim bunaliyor daraliyorum iyi olmak istiyorum.bugün rahatlamak icin biraz dua falan okudum ama genede iyi degilim ne yapmaliyim ya ölsem daha iyi sanki öyle icim sikiliyor ki psikolojim cok bozuk.esim esrar bagimlisi bunu birakmak icin simdi deneyecek ama onun yanimda sikintilanmasi da beni sikiyor az önce offf pofff artik herseyden sikildim ona destek olmam lazim ama ben sanki cok mu iyiyim..napmaliyim bilmiyorum.alip basimi gitmek istiyorum cok uzaklara esimden uzaga telefon bile acmasa olur bana türkiyeye gidecegim aileme biraz istedigim kadar kalacagim artik dayanamiyorum agir geldi hersey

Evvela sakin ol.
Şu ölümü çıkar at kafandan.
Sen ölünce nolacak çözülecek mi herşey?
Bebeğine nolacak?
Mantıklı düşün.Ölüm çözüm değil.Acı bir son sadece.
Eşin esrar bağımlısıysa muhakkak tedaviyle o illeti bırakmalı.
Sen de pskiyatr a görün lütfen.
Bebeğin için sağlıklı olmalısın
Esrardan başka bir sıkıntınız var mı eşinle.

Evvela sakin ol.
Şu ölümü çıkar at kafandan.
Sen ölünce nolacak çözülecek mi herşey?
Bebeğine nolacak?
Mantıklı düşün.Ölüm çözüm değil.Acı bir son sadece.
Eşin esrar bağımlısıysa muhakkak tedaviyle o illeti bırakmalı.
Sen de pskiyatr a görün lütfen.
Bebeğin için sağlıklı olmalısın
Esrardan başka bir sıkıntınız var mı eşinle.[/Qei

esimlede vardi hep ps 3 oynar genelde ayri odalardayiz ben bilgisayar ops3 sex hayatimiz istedigim gibi degil.vs vs.hersey b.... gibi.bebegimiz oldugu icin sosyal hayatimiz sifir bide esim rahatina düskün bir erkek aksam sakin olmak rahat birakilmak tek basina biseyler yapmak istiyor nadir film izliyoruz falan iste

Bence de en doğrusu ailenin yanına gitmen.
Sorunların olduğunu daha önce yazmıştın ama esrar hepsinden önemli.

Ben senin yerinde olsam,tatile gider gibi ailemin yanına giderim.(kesinlikle niyetimi belli etmem yoksa çocuğu bırakmazlar.)
Oradan eşimi arayıp,beni seviyorsa esrarı bırakıp,temelli Türkiye'ye gelmesini söylerim.

Başka ülkeye gelin gitmişsin,orada yalnızsın ve seni eziyorlar.
Bunalımda ve mutsuzsun ama çaresiz değilsin.Orada mahkum değilsin.

Ben senin yerinde olsam,tatile gider gibi ailemin yanına giderim.(kesinlikle niyetimi belli etmem yoksa çocuğu bırakmazlar.)
Oradan eşimi arayıp,beni seviyorsa esrarı bırakıp,temelli Türkiye'ye gelmesini söylerim.

Ben de boyle dusunuyorum. Kriz aninda bebegine ve sana zarar vermeyeceginin garantisi yok. Ailenin yanina git ama arkadasin da dedigi gibi belli etme niyetini.

yazarken bile kendime agliyorum valla geldim dil bilmiyorum esimin arkadaslari yabanci onlar konusuyorlar ben anlamiyorum alt üstü bir kursa gittim esim hep gözüme bakardi hadi cevap ver diye..zor ya ayni bir hapiste gibiyim kadin siginma evinde bile kaldim esim hep derdi napican nereye gitcen flan benim aile durumumda iyi degil ama devletten sigortaliyim ve bebegim kücük esim az önce esrar almaya gittidayanamadi.bende bir kere ictim bu benim esime ne yapiyor diye.insan bi önceki söyledigini unutuyor eskiden tartismalarimiz olurdu inkar ederdi demedim diye demekki ondanmis cünkü hatirlamiyorsun.konusmak istemiyorsun sakin sakin oturmak yada uyumak istiyorsun.belkide iliskimiz bu yüzden böyle oldu esrar yüzünden dedin demedim tartismalari yaptin yapmadin tartismalari ailesi sen türkiyeden geldin bize uyman lazim falan dedi.burda ayni yabancilar gibi yasiyor teyzesi teyze kizlari baska erkelerle ayni evde sevgili olarak gelmis bana sygidan gelenekten bahsediyorlar türkiyeden geldim ya.simdi hepsiyle arami düzelttim ama kalbim dorulmus degil korkuyorum artik o insanlardan bana zarar vermelerinden üzmelerinden

hayattan sogudum eskiden beraber oldugum kisidende cekmedigim kalmamisti.rüya gibi evliligimiz ne hallere geldi hep diyor seni cok seviyorum hep yanimda olistiyorum sen beni sev nereye gitmek istersen zincirin uzun seni hic biseyde kisitlama sana güveniyorum kisitlamasi yok zaten karismaz bana eski günlerimizi cok özlüyorum eskisi gibi olsun istiyorum.hayatimda gördügüm en güzel rüyanin biranda bir yalan olmasini istemiyorum.ama cok sikildim ben artik sorunlarla bogusmaktan kücük yada büyük hayatim cok sikici ve sorunlarla doluydu.bebegimizde olunca daha bir asosyal olduk.ve o bence düsünmeye basladi bebegi atip nereye gidecek birakamaz ki ee parasida yok calissa bebege kim bakicak falan.bence böyle düsündü ve bana nasil olsa gidmez rahatligiyla davrandi

Ölmek ne demek öyle! Hemen hemen at onu kafandan.
:( Canım en azından bir süre uzaklaş ordan. Ailenin yanına git.
Kendini dinle, kafanı dağıt. O istediğin eski haline dönene kadar da gitme eşinin yanına. Doğru kararlar verebilmek için, öncelikle senin psikolojinin iyi olmalısı gerek hayatım. Büyükler boşuna söylememiş 'Tebdil-i mekanda ferahlık vardır' diye.

Merhaba
Durumunuza üzüldüm
Ama hepimiz biliyoruz ki ölüm bi kurtuluş seçeneği değildir
Allah'ın yarattığı canı vakti zamanı geldiğinde yine Allah alır
Ölüm fikrini unut gitsin

Yaşadığın ilk olay değil demek ki bu kadar bunaldığına göre
Dua etmende güzel ama nasıl ki bir ilacı bi kere içince hemen iyleşmeyi bekleyemezsin bu da öyle, devamı gerekli
Bunun yanı sıra birde psikolga gitmende fayda var, kimseye anlatamadığın herşeyi ona anlatır rahatlarsın
Uzman gözüyle de bir yardım almış olursun

Eşin de inşallah o bağımlılığından kurtulur
Bunun son şansı olduğunu hatırlat ona
Senin de ne hale geldiğini görsün , akıllansın artık

İçinde bulunduğun psikolojiye üzüldüm. Bence ailenin yanına bir süreliğine gitmen ve psikologlarla görüşmen iyi gelebilir sana diye düşünüyorum.
Ama şuda var hangi doktora gidersen git hiç birisinin elinde sihirli değnek yok. Yani gidince sana bugüne kadar bilmediğin yada düşünmediğin yol gösterebilmiş değiller. Bunun yanı sıra geneli sana ilaç yazar.
Ama önce sen kendi kendini motive etmelisin. Sanma ki senin dışındaki hayatlar süper ve sorunsuz devam ediyor, hangi hayatı biraz mercek altına alırsan görüyorsunki hiç bir şey göründüğü gibi değil.
Herkesin sorunları var ama eşiyle, ama işiyle, ama kendiyle, ama sağlığıyla, ama maddi sıkıntısıyla.
O yüzden kendi hayatımızı sanki sadece şanssız olan bizlermiş gibi isyan etmeden şükür ederek yaşayalım. Öncelikle Allahım sana bir melek vermiş ne güzel bir yavrun var, bak bu forumda çocuk sahibi olabilmek için insanlar ne tedaviler ne sıkıntılar nasıl süreçler yaşıyorlar.
Öncelikle biz elimizdekilerin kıymetini bilmezsek işte burda hata, gaflet ve isyan tuzağına düşeriz. Eşinle aranızda eğer sevgi bitmemişse herşeyi kurtarabilirsiniz daha yeni evli sayılırsınız. Ama biraz senin o ortamdan uzaklaşman gerekir. Eşinle birbirinizi özlemenizin belki yararı olabilir. Üzüntülerinde haksızsın demiyorum, hiç bilmediğin bir yerde birde eşinde sana gerekli zamanı ayırmıyorsa tabiki yalnız hissedersin ama buna kahrolarak çözemezsinki.. Kendine bulunduğun yerde yeni arkadaşlar edin, yani madem artık orda yaşayacaksan bunu kabullen artık evin senin orası ve buna göre düzenini oturtmaya çalış.
Ve son olarak birşey söyliyim ne kadar üzülürsen üzül, ne kadar isyan edersen et, ne kadar dibe vurursan vur hiç bir şey "SEN BİRŞEY YAPMAZSAN DEĞİŞMİYOR" O yüzden ölümü aklından çıkar, ölümün bir kurtuluş olacağını asla düşünme, bunun günahını düşün, evladını düşün ve BEN GÜÇLÜYÜM ve BEN ÖZELİM de.. Unutma; bu dünyada senden bir tane daha yok ve bu dünyadan "BİR DEFA GEÇECEĞİZ" hayatı ıskalama bunun değerinin farkına var..
Allahım yanında olsun ve evladına bağışlasın seni..

Son düzenleme:
Back
X