İçinde bulunduğun psikolojiye üzüldüm. Bence ailenin yanına bir süreliğine gitmen ve psikologlarla görüşmen iyi gelebilir sana diye düşünüyorum.
Ama şuda var hangi doktora gidersen git hiç birisinin elinde sihirli değnek yok. Yani gidince sana bugüne kadar bilmediğin yada düşünmediğin yol gösterebilmiş değiller. Bunun yanı sıra geneli sana ilaç yazar.
Ama önce sen kendi kendini motive etmelisin. Sanma ki senin dışındaki hayatlar süper ve sorunsuz devam ediyor, hangi hayatı biraz mercek altına alırsan görüyorsunki hiç bir şey göründüğü gibi değil.
Herkesin sorunları var ama eşiyle, ama işiyle, ama kendiyle, ama sağlığıyla, ama maddi sıkıntısıyla.
O yüzden kendi hayatımızı sanki sadece şanssız olan bizlermiş gibi isyan etmeden şükür ederek yaşayalım. Öncelikle Allahım sana bir melek vermiş ne güzel bir yavrun var, bak bu forumda çocuk sahibi olabilmek için insanlar ne tedaviler ne sıkıntılar nasıl süreçler yaşıyorlar.
Öncelikle biz elimizdekilerin kıymetini bilmezsek işte burda hata, gaflet ve isyan tuzağına düşeriz. Eşinle aranızda eğer sevgi bitmemişse herşeyi kurtarabilirsiniz daha yeni evli sayılırsınız. Ama biraz senin o ortamdan uzaklaşman gerekir. Eşinle birbirinizi özlemenizin belki yararı olabilir. Üzüntülerinde haksızsın demiyorum, hiç bilmediğin bir yerde birde eşinde sana gerekli zamanı ayırmıyorsa tabiki yalnız hissedersin ama buna kahrolarak çözemezsinki.. Kendine bulunduğun yerde yeni arkadaşlar edin, yani madem artık orda yaşayacaksan bunu kabullen artık evin senin orası ve buna göre düzenini oturtmaya çalış.
Ve son olarak birşey söyliyim ne kadar üzülürsen üzül, ne kadar isyan edersen et, ne kadar dibe vurursan vur hiç bir şey "SEN BİRŞEY YAPMAZSAN DEĞİŞMİYOR" O yüzden ölümü aklından çıkar, ölümün bir kurtuluş olacağını asla düşünme, bunun günahını düşün, evladını düşün ve BEN GÜÇLÜYÜM ve BEN ÖZELİM de.. Unutma; bu dünyada senden bir tane daha yok ve bu dünyadan "BİR DEFA GEÇECEĞİZ" hayatı ıskalama bunun değerinin farkına var..
Allahım yanında olsun ve evladına bağışlasın seni..