ölmek istiyorum :'(

PeriBahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
4
0
86
İstanbul
13 yaşındayım 7. sınıfta okuyorum.162 boyum var buraya kadar herşey gayet normal.İşte can alıcı nokta 68,5 kiloyum :gitme: beni görenler 15-16 yaşındayım sanıyolar çok rahatsız oluyorum.Artık kafamı çok taktım kilolarıma.Birinden hoşlandığımda gidip ona söylesem şaka yaptığımı sanıcak mafoldumbenmafoldumben diyet uygulamak istiyorum ama olmuyo annem hep cesaretimi kırıyo yok ben diyet yapamazmışım yok dayanamazmışım babamda boşver diyo ama ben boş veremem ! :umursamaz: bu yaşlarda böyleysem hayatımın sonlarında nasıl olucam acaba merak ediyorum! 13-14 yaş grubundaki elbiseler arkadaşlarıma olurken ben büyük reyonundan 40-42 beden almaktan bıktım !ölmek istiyorummm eyvahedigeldismile:gitme:

canım öncelikle şunu söyliyim sen ergenlik çağındasın
daha gelişiminin başındasın
3 4 sene dişini sık bi
ondan sonra hala kilolu isen yaparsın rejimini
şuan yemeni kesmen sana zarar verir bunu unutma
kilo güzelliğini örten bişide değildir emin ol
benim çok sevdiğim ne kadar güzel dediğim okdar çok sana göre şişko insan var ki
aşka sevgiye engel değil bu emn ol
bunu kafanı takıp moralini bozma
kion zamanla oturacak senin de
ölmek istemek
hem de bu sebepten dolayıı
yıllar sonra bu günleri hatırlayıp gülceksin emin ol
ne yanlış bir düşünce olduğunu göreceksin
Allah sağlığını huzurnu versin
erisi gelir
daha 13 sün miniksin buradaki herkes ablan senin
eğer akıl almak için açtıysan bu konuyu dikkatle oku yazılanları

bu yaşta burda ne işin var.
diyetini yap derslerine bak.erkeklerdende uzak dur.daha çok erken.
ailen seni diyetisyene götürsün.yaşının uymadığı sitelerde gezinmen doğru değil.

canım öncelikle su ölmek istiyorum lafından vazgec
zaten sakıncalı senin yaşinda diyet yapmak bi diyetisyene git onun konrtrolunde yap
yok ben gidemem param yok diyosan ekmek tüketimini en aza indir cola cips hayatından tamamen cıksın
2 tabak mı yemek yiyosun 1 tabak ye yani yediğin şeyleri cok aza düşür
ve hergün yürüyüş yap
ayrıca kendine güvenin tam olsunyerimseniben

Ölmek istemek çözümmüdür sence...?
Bak bu durumdan rahatsızsın neden harekete geçmeyi denemiyorsun..?
Ne yersen ye az ve sık ye..Bol bol su iç eğer imkanın varsa yürümeyi dene...
Bak bunları yapmaya kendini adapte edersen inan zamanla güzel sonuclar alıcaksındır...
ınancın seni başarıya götürecektir emin ol..Üzme tatlı canını
Herşey gönlünce olsun..

Ne ölmesi daha geçen haftalarda doğmuşsun canım ya :1hug:

Üstelik ergenlik dönemini tamamla bi bakalım, 17-18 yaşlarına gel, ondan sonra çok rahat kilo vermeye başlayacaksın.
Şu anda vücudunda çok fazla değişiklik var.
Ama yine de bir diyetisyenden yardım almanda fayda var, sakın ha sakın kendi başına diyetler yapmaya kalkışma.
Sağlıklı bir gelişim için sporunu yap, bol bol hareket et, abur cuburu fast foodu bırak.

Herşey gönlünce olsun canım a.s.

yahu benmi yanlis okuyorum deyip dönüp dönüp baktim kackere
1.62 boy kilo 68 ne kilosu bilmiyorumkismile
yapabilicegin spor yürüyüs aerobic, diyet yapma sakin herseyden ye ama cikolata cips cola az ye okkaydirigubbakcemile5
cünki sen gelisme cagindasin diyet olmaz:olmaz:

diyetisyene git tatlım. kafanı da fazla takma. ortaokulda kilolu bir arkadaşım vardı. şimdi incecik, hem de çocuğu olmasına rağmen. lise 2 de vermişti bütün kilolarını....

Kilo veremedin diye ölmek ne demekmiş :mymeka:
Porsiyonlarını yarıya düşür, abur cuburu hayatından çıkar, illa tıkınıcaksan grissini ye, ekmeği azalt ve yeşil çay iç..
Suratınıda asma, daha yolun başındasın Şeniz

diyetisyene git canım.senın gibi ergenlik çağında olan bir çocuk buyuk diyetler yapmamalı.yoksa gelişimin olumsuz yönde etkilenir.senin yapabilceğin ekmeği az yemek,onun yerine çavdar,kepekli ekmek kullanmak,aburcubur,fastfood tan uzak durmak ve hareket etmek olacaktır...

ne kilosu ne diyeti güzelim...

ben 15 yaşıma kadar çok kiloluydum,şöyle diyim diğer kız arkadaşlarım 40-45 arasıyken ben 55 oluyordum en az,yani yaşıtlarıma göre bi 10 kilo fazlam vardı üstelikte kısa boylu çirkin bir kızdım,

hatırlıyorumda o zaman akrabalarıma hep ''ben zayıflarım dimi?'' diyordum,onlarda ben üzülmiyim diye zayıflarsın diyordu ama hiç umutları yoktu,

16 yaşıma gelince birden zayıflamaya,boy atmaya başladım,yüz hatlarım oturdu,vucudum şekillendi,etrafımda güzel dediğim birçok arkadaşım göğsüm küçük,çok sivilcem çıkıyor diye şikayet etmeye başlarken benim ideal ölçülerim temiz bir yüzüm vardı,

bu değişimi ilk ben farketmedim ama önceden zayıflayacağımdan umudu olmayan akrabalarım uzun bir aradan sonra beni görünce çok şaşırmıştı hatta ''bu kız kim?'' diye soranlar olmuştu,

düşün yani ergenlikte 55 kilodan aşağı inmezken şimdi 47-52 arasında gidip geliyorum-daha uzun bir boyla-

ve bu değişimden sonra resmen kendime güvenim geldi,beni tanıdıklarının oğluna beğenenler çıktı,arkadaşlarım alışverişlerini benle yapmaya başladı,ve eskiden benimle dalga geçen çocuklar benim için ağlar oldu,

benim hikayem birçok kişide de var,kuzenlerim olsun kardeşlerim olsun arkadaşlarımın kardeşleri olsun,%90nında böyle oldu,eminim 16 yaşına falan gelince sende çok hoş bi kız olucaksın ve benim gibi geçmişine gülüceksin,hiç üzülme,sende birgün bir kuğuya dönüşeceksin,teselli değil söylediklerim,eminim neredeyse

deli misin kız ne ölmesi!
azcık iradeli ol. az ye düşük kalorili sık sık ye bişeyler. metobolizmanı hızlandır. yürüyüş yap.
zerre emek harcamadan kiloluyum ölmek istiyorum ne demek ? armut piş ağzıma düş yok öyle:mymeka:
yaşın küçük hızlı kilo verirsin. bak burda diyet topiklerine. uzun vadede sağlıklı ve kalıcı kilo vermeye çalış aklınıda başına devşir !

ölmekten zormu spor yapmak?:olmaz:
biraz iradeyle işi çözersin kimseyi takma porsiyonlarını azalt ilk iş:1hug:

Pişşt öyle üzülmek olmaz bakiim :) Ben senin yaşlarındayken öğlen okuldan gelip neler yerdim neler, kiloluydum da ama bir süre sonra vücut kendini toparlıyor, biraz da sporla halledersin hiç canını sıkma.Bu yaşlarda çok normal, takma kafana.Mutlaka sıska tipler vardır sağında solunda, onlara bakarak canını sıkma tatlım ya, ayrıca kilo ve boyun arasında öyle böyle kocaman bir uçurum bile yok.Üzülme boşuna.Diyet yerine bir miktar yürüyüş yapabilirsin.

tatlım benm bi arkadasım avrdı oda cok kiloluyudu 165 boyunda 80 e yakındı ünv. ilk yıl 50 ye düştü yani verirsin merak etme sen canım sıkma bu kadar canını ama yidiğine dikkat et ve istersen bi diyetisyene git kulak asma millete daha çocuksun gelişeceksin dur bakalım yanlış şeyler yapma bünyene olmadık kaıcı zarar verirsin

oncelikle yediklerine dikkat et..sonrada mutlaka, sevdigin bir sporla ugras.bak zamanla nasil istedigin vucuda kavusacaksin.yerimseniben

Canım önce şu attığın başlık senin gibi 13 yaşındaki bir kıza hiç yakışmamış.Kiloları için insan ölmek ister mi?.Ayrıca senin yaşında bir kız da diyet yapmamalı.Abur cubur yiyorsan onları kes ve hareket et,yürüyüşe başla.Kafana takma,kendini derslerine ver lütfen olur mu?
Ölmek değil yaşamak iste.
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Konu sahibi genç arkadaşım...
Gel konunun adını "Fazla Kilolarımdan Kurtulmak ıstiyorum" yapalım :1hug:
Ne dersin, böyle iç karartıcı düşüncelerle kendini de bizi de üzme.

ahh kıyamam ben sana canım yaa ölmek nedemek insanlar daha büyyük sorunlarda bile mücadele ediyor.akannehir.13 yaşındasın çoçukssun sen daha yawrum .ohaoldumsmile.az ye meyva sebze yürüyüş bunları dene bi.pes etme..haydii harekete geççyerimseniben

Back
X