ne kilosu ne diyeti güzelim...
ben 15 yaşıma kadar çok kiloluydum,şöyle diyim diğer kız arkadaşlarım 40-45 arasıyken ben 55 oluyordum en az,yani yaşıtlarıma göre bi 10 kilo fazlam vardı üstelikte kısa boylu çirkin bir kızdım,
hatırlıyorumda o zaman akrabalarıma hep ''ben zayıflarım dimi?'' diyordum,onlarda ben üzülmiyim diye zayıflarsın diyordu ama hiç umutları yoktu,
16 yaşıma gelince birden zayıflamaya,boy atmaya başladım,yüz hatlarım oturdu,vucudum şekillendi,etrafımda güzel dediğim birçok arkadaşım göğsüm küçük,çok sivilcem çıkıyor diye şikayet etmeye başlarken benim ideal ölçülerim temiz bir yüzüm vardı,
bu değişimi ilk ben farketmedim ama önceden zayıflayacağımdan umudu olmayan akrabalarım uzun bir aradan sonra beni görünce çok şaşırmıştı hatta ''bu kız kim?'' diye soranlar olmuştu,
düşün yani ergenlikte 55 kilodan aşağı inmezken şimdi 47-52 arasında gidip geliyorum-daha uzun bir boyla-
ve bu değişimden sonra resmen kendime güvenim geldi,beni tanıdıklarının oğluna beğenenler çıktı,arkadaşlarım alışverişlerini benle yapmaya başladı,ve eskiden benimle dalga geçen çocuklar benim için ağlar oldu,
benim hikayem birçok kişide de var,kuzenlerim olsun kardeşlerim olsun arkadaşlarımın kardeşleri olsun,%90nında böyle oldu,eminim 16 yaşına falan gelince sende çok hoş bi kız olucaksın ve benim gibi geçmişine gülüceksin,hiç üzülme,sende birgün bir kuğuya dönüşeceksin,teselli değil söylediklerim,eminim neredeyse