ölmek istiyorum!!!

lovebander

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
13
0
6
Adana
merhaba 2 yıllık birilişkiden çıktım erkek arkdaşım benle zorla birlikte oldu onu sevdiğim için birşey diyemedim aileme falan demesindede çekiniyordum beni çok tehdit etti 2 yıl boyunca tehditlerine katlandım ama en sonunda beni aldattı ve ayrıldım.aradan baya zaman geçti bir çocuğa aşık oldum ama biliyorumki onla birlikte olamıcam benden hoşlandığını bildiğim halde ona yok dedim bgun halbuki çok seviyorum onu ama maraş lı beni asla ama asla kabul etmez hiçbir zamanda ameliyat olmayı düşünmedim onu hergün okulda görüpte soğuk davranmak ne kadar zor biliyomusunuzz? ondan hoşlanmıyomuş gibi davranmak ciğerlerimi söüp kızgın ateşe atsalar o kadar gözyaşı düşmez gözümden piskoloğa gtmeyi düşünüyorum çok kötüyüm.

canım bu bır utanç değil kesınlıkle olmuş bıtmş bılemezdın nası olcak. bence o çocukla dene nerden bılyıosun çok ılerı gdcegnızı drek evlılık duşunuyosunkı daha çok erken.hem zamanı gelnce senı tanıyınca gerçktn sevıyosa yargılamayıp kabul eder

belki kabul eder
sevgi herşeyin üstündedir

1.si benimle zorla birlikte oldu diyorsunuz, onu sevdiğim için bir şey diyemedim diyorsunuz..
2.si size zorla sahip olan birisini terk etmeniz için illaki aldatılmanız mı gerekiyordu??
3.sü madem istem dışı böyle bir şey başınıza gelmiş bunu kabullenebilen birisiyle bir birliktelik yaşayın derim zaten ameliyat olmak bir çözüm değil..
4.sü ölmeyi istemek çok çok yanlış tamam başınıza bir şeyler gelmiş üzülmüşsünüz ama dünyanın sonu değil.. dediğiniz gibi psikoloğa gidin destek alın, kendinizi toparlayın.. eğer maraşlı dediğiniz kişiyi bu derece seviyorsanız da bir süre görüşün huyunu suyunu anladıktan sonra eğer güveninizi kazanırsa da başınızdan geçenleri anlatın.. belki de sizin dediğiniz gibi değildir.. bu tarz şeyleri sorun etmeyecek birisidir...sizin için hayırlısı olsun inşallah..

Gerçekten seviyorsa kabul eder hem kendi isteğinle olmamış nasip her yaşanın bir sebebi var biz bilemiyoruz maalesef.
Destek almanız çok iyi olur

Nealaka ya ömür boyu rahıbe teresa olarak manastra mı kapanacaksınız pekı?

Son düzenleme:
Anlattıklarınız çelişkili her ne ise olmuş ile ölmüşe çare yok maalesef bu hayatta da kişinin kendisi kıymetlidir her zaman sen et parçası değilsin bir zara bağlı asla yaşama yaşayanları da umursama.

O çocuk ile de şansını denersin iyice huyunu suyunu öğrenirsin ama hata ise bu kesinlik ile birlikte olma ve burada anlattığın gibi asla anlatma klasik yalan diyerek seni yalancı ilan edebilir. Anlatacağın kişiye dik dur kendini ezdirme ayrıca diktirmek ile kendini et parçası ilan edersin. Ölmek ne demek canım ya lütfen hakkında hayırlısı inş.

evlenmeden böyle cinselıkte ileri gitmeyı yanlış görüyorum kimse kusura bakmasın sonra böyle sonuçlarına katlanır insan bir kere böyle bırşey yaptın e no oldu adam seni aldatarak ayrılmış oldu bu kadar senı tehtiy eden bır adam sen onu birakınca niye tehdit etmedı ikinciside diğer sevgilin senı sevıyo sende onu bence ona başından geçen olayı burda anlattıgın gibi anlat senı olduğun gibi kabul etmesı ona kalmiş canım geçmiş olsun

Ayrilmak isteyince ayrilabiliyormussun demek ki neyse hatalı bir ilişki yasamissin önemli olan ders alman bir sonraki adayda daha temkinli olmanda fayda var önce iyi tani hemen guvenme ve eski iliskinde yaşadığın durumu hemen anlatma çünkü duygularinla oynayabilir başka seylerin pesinde koşabilir. Ölmek fikrini de aklindan cikar bir insan ne yaptiysa arkasında durmalı ölünce hersey cozulseydi intihar edenler geri donerdi.

Hymenaplasti sayfalarinda da dolasma simdi burda bukadar insan oturduk senden yazdiklarimiza karşılık bekliyoruz.

Son düzenleme:
Siz değil sizi bu duruma düşüren böyle düşündüren namusun iki bacak arasında olduğunu kabullendiren varlıklar ölsün bi zahmet. zamanında yaptığınız tek hata sizle zorla birlikte olan o herifi sürüm sürüm süründürmek yerine olayı sineye çekmek olmuş. ne diye ağlıyosunuz kuzum size olan sevgisi saygısı zarla olcak bi adamla evleneceğinize ömür boyu bekar kalın daha iyi.

Canim belki.simdi marasliyi seviyosun ama tanidikca sevmiceksin belki huyunu suyunu niye hor goruyosun kendini. Bnce bir daha dusun..

hem zorla birlikte olduk diyosun hem çok seviyodum onu bişey diyemedim diyosun sen kendi içinde çelişiyosun her neyse bi şekilde olan olmuş bundan sonrasına bakıcaksın kendini ömür boyu saklıcak değilsin seni bu şekilde de kabul eden seven birisi muhakkak ki olucaktır

kendinden çok başkalarına değer verdiğin için acil bir psikolog yardımı al bence de .

Ben çok sinirleniyorum hep kadın mağdur sanki senin sevdiğin erkek bakir mi olacak ki ERKEKLER her çiçekten bal alsın kadın bir kere bişey yaşasın eee neymiş o namussuzzz Halbuki allah katında erkek yapabilir serbest die bişey yokkk ama neymiş kadın yaparsa NAMUSSUZ erkek yapsa elinin kiri ÇAPKIN adalete bakkkkkk

Siz kendinize böyle davranırsanız elalem neden davranmasın ?

Baştan kendinize kirli,ahlâksız ibaresini yapıştırmışsınız..Silin bunları kafanızdan..

Hem bakalım birlikte olacağınız o çocuk rahibe teresamı

Sıkma rahat ol seviyorsa seni bunu sorun etmez..Hem etse n'olur ? Umursama..Çocugun geçmişini bilmediğim için kişiliği hakkında yorum yapamam ama cinsel konuda bir deneyimi varsa sana reva göreceği o muameleyi al başına geçir ve haddini bildir.

saçmalamayın ve kendinize gelin lütfen. Anladığım kadarı ile yaşınız biraz küçük.
Dünyanın sonu değil bu. Hayatın size ne getirceğini bilemezsiniz. Ölmekte ne imiş !! Olan oldu olmuşa çare yok. Önünüze bakın lütfen. Yaşadığınız hiç bir şey içinde pişman olmayın. Ve neyi yaşamak istiyorsanız ertelemeyin. Kendinizi bu şekilde şartlandırırsanız mutsuz olursunuz. Çok zor geliyorsa lütfen bir yardım alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…