• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Sadece bir serzenis lutfen ustume gelmeyi birakin ..
Bunaldim ve gelisine guzel yazdim rahatlmak icin

Bi gayem yok yok yok
Burayada niye yaziyorum bilmiyorum ama cok sıkıldim simdi ya kendimi öldürecegim yada birilerini....
Olay cikarmak istiyorum mesala isyerimi yaksam heryeri dagitsam....
bu dunya kotulerin dunyasi benim hayatimi hayallerimin mahfettiler yok artik bi gelecegim melecegim yok bitti hersey.. mutlu olma ihtimalim yok..
basubosuna yillarim gitti genclik gitti
Evlenip bosansaydim en azindan bi cocugum olurdu gayrimesru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum ki..
Benden 4 yas kucuk kuzenimin bile bebegi olacakmis fotolar koymus sosyal medyaya deliricem kiskaniyorum ya icine edeyim boyle kaderin ben

Son düzenleme:
en acisiz hangi yöntem varsa hepsini dusunuyorum kafayi yedim biktim.. benim icin yasamanin hiiiiiiç bir nedeni yok.. sirf anam babam üzülmesin diye zoraki yasiyorum itekleye itekleye.. herseye sahibim yani isteyipte yapamadigim hic birsey yok.. bi hedefim
Bi gayem yok yok yok
Burayada niye yaziyorum bilmiyorum ama cok sıkıldim simdi ya kendimi öldürecegim yada birilerini....
Olay cikarmak istiyorum mesala isyerimi yaksam heryeri dagitsam....
bu dunya kotulerin dunyasi benim hayatimi hayallerimin mahfettiler yok artik bi gelecegim melecegim yok bitti hersey.. mutlu olma ihtimalim yok..
basubosuna yillarim gitti genclik gitti
Evlenip bosansaydim en azindan bi cocugum olurdu gayrimesru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum ki..
Benden 4 yas kucuk kuzenimin bile bebegi olacakmis fotolar koymus sosyal medyaya deliricem kiskaniyorum ya icine edeyim boyle kaderin ben
Tedavi olun takila takila kendinizi depresyona soktunuz snirim
Birde artik abartmayin bu kadar dillendirmeyin Allah daha da buyuk aci verir kendi kendinizi yer bitirirsiniz
Benim boyle seylere takilan ayilan bayilan kendini harap eden ne kadar tanidigim varsa cok daha buyukleri ile sinandida akillarina bile gelmez oldu
Ayrica kader ana baba duasi diyede birsey var belliki hakkinizda hayirlisi bu kabullenin artik silkelenin kendinize gelin olmuyorsa destek alin

Lütfen öncelikle sakin olun...

Sizin dışardan gördüğünüz hayatlar çok iyi de gitmiyor olabilir.

Sağlıklısınız yetmez mi ? Dertsiz tasasız kimse yok buna emin ol ...
Kişi kendi bulmalı mutlu olmayı .Hayatında umutsuzluğa yer olmasın ...

Lütfen derin bir nefes alın ,sakin olun ...

Çocuk esirgeme kurumuna gidin. Maddi gücünüz el verdikçe küçük hediyeler alın. Hem size iyi gelir hem yaşamak için bir amacınız olur. Yada kütüphanesi olmayan okullar için kampanya başlatın yardım toplayın. Iyi olduğunuz alan var ise ihtiyaç sahibi öğrencilere ders verin.

Sanırım evlenme hayaliniz var. Allah aşkına hayatınızın tüm gayesi evlenmek mi çocuk yapmak mı o olmayınca insan yarım mı oluyor niye canına kıyacakmışsın sende değerli ne var? hayırlısı olsun diyeceksin. Geç olsun temiz olsun. Bak ben 9 yıllık evliyim bebeğim olmadı normal yolla kaç tedaviden geçtim hala tedavi oluyorum napayım öldüreyim mi kendimi yazık değil mi anne babana. Kendi hayatına bak seni seven insanların değerini bil işin gücün var şükret ne durumda olanlar var dışarıda kimsesiz aç işsiz lütfen ya.

hiç mi işiniz, gücünüz, bir meşguliyetiniz yok?
hayatta tek amacınız koca bulup çocuk doğurmak mıydı? olmayınca bittiniz mi?
15 senelik hayat arkadaşım terketse, şu 35 lik halimle gençliğim gitti, ömrüm bitti mahvoldum diye ağlamam. kesin yaş 20 lerdedir.

Aşk mı canım :(
imkansız birine mi aşık oldun ne oldu
anlat paylaşalım elimizden geleni yapalım senin için

Sana daha once de söyledim, yine söylüyorum evlilik sandigin kadar matah bi sey degil, çocuk yapmak hic degil... senin bedenin cinsellik istiyor suan ve sadece bu durtuyle böyle sacmaliyorsun. Ya bunun farkina var ve kendini dizginle, ya da git düzgün birini sec tabunu yık ve sevis gitsin:kahve: kendini öldürmekten zor olmasa gerek:işsiz:

ölmek için acısız yol arıyorsan ölmeyeceksin demektir :) insanlar evvleniyor, boşanıyor, doğuruyor, büyütüyor bu kadar abartmanın bir anlamı yok.. benim istediğim hayatı yaşayan bilmem kaç milyon insan var ve ben de onlardan biri olmak için çalışıyorum.. ölünce yeni level açılmayacak ilk ve son hakkınız bu bari güzelleştirin..

Çok saçma. Hayatımda böyle saçma nedenler duymadım intiharı düşündürecek. Kendinize gelin.

kuzeninin sosyal medyadaki fotoğraflarını mı kıskandın?
insanların mutlu olmaları mı seni böyle kahrediyor?
insanlar mutlu diye mi ölmek istiyorsun?
kaç yaşındasın gerçekten ergen gibisin!
sen anne bile olsan bu kafayla o çocuğu nasıl büyüteceksin?
sadece bebek olarak kalmayacak o ağlayacak zırlayacak, büyüyecek okula gidecek vs. o zaman ne yapacaksın ben sıkıldım nereye gidersen git mi diyeceksin.
böyle tiplere bir anlam veremiyorum ve hiçte üzülmüyorum. manevi olarak açsınız çünkü!
arkadaşlarında zaman geçir, git kuzenine belki bir şeye ihtiyacı vardır yardım et. onun sevincini paylaş. insanların mutluluğunu paylaş. sende onlarla mutlu ol. zarar gelmez iyilikten iyi düşünmekten, kalbini ferah tutmaktan.
hayatı hep kara kış yaşama! karın bile bir güzelliği var

nedir sizi bu kadar hayattan soğutup ta milleti, kendinizi öldürecek duruma getiren? hayallerinizin "içine eden" olay nedir? bir adam mı, sevginize layık olmayan bir aşk mı? eğer öyleyse gerçekten çok yazık bu söyledikleriniz. aşk bu, yaşanır biter. tek gayeniz bir çocuğunuz olması mı, evlenmek mi? vallahi günah, billahi ayıp bu yaptıklarınız.
kolay mı ya öyle ölmek, birilerine zarar vermek. ne adammış bu herif ki sizi bu hale sokmuş. kuzenim hamile kıskanıyorum ne demek? milletin mutluluğunu kıskanmak ne biçim bir ruh hali? siz üzgünsünüz diye herkes karalar mı bağlasın. üzüldüğünüz şey de kusura bakmayın da anlık bir acı. yarın geçip gidecek. Allah ömürlük acılardan korusun. hayatınızı birilerine veya bir şeye bağlamak çok yanlış. ne dertler ne acılar var bu hayatta. her şey insan için biraz güçlü durun.

Çocuk esirgeme kurumuna gidin. Maddi gücünüz el verdikçe küçük hediyeler alın. Hem size iyi gelir hem yaşamak için bir amacınız olur. Yada kütüphanesi olmayan okullar için kampanya başlatın yardım toplayın. Iyi olduğunuz alan var ise ihtiyaç sahibi öğrencilere ders verin.
Ben bunlari yapiyorum zaten :KK43: bi unversitenin onkoloji bölümününde beni tanimayan yok inanirmisin hastalara özeniyorum benden daha umutla sariliyolar hayata..

Back
X