Ölmek üzeri

sonsuzluk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
82
0
36
İstanbul
Seviyorum ama gidiyorum demek yürek işimi arkadaşlar. Nedir ayrılığa neden böyle ayrılık olur mu ? Allah Aşkına ya olur mu?

Son düzenleme:
pek anlayamasam da sanırım sevgiliniz hasta geçmiş olsun Alah acil şifalar versin başka ne denebilir ki

ya cok karısmıs anlayabiliyorum suanki halini seni uzmek icin elinden geleni yapmıs sanki..hastalıgımı varda oyle yapıyor nedir anlamadım valla ya..

namusumdamıydı gözün dedim. İlk olmana üzülmüyorum senden sonra gelecekler beni mutlu edecek deince tokatı yedim.
burda benmi yanlıs analdım bilmiyom tokadı yedim demissin omu sana senden sonrakiler beni mutlu edicek dedi yoksa senmi oyle deyince tokat attı..

ya cok karısmıs anlayabiliyorum suanki halini seni uzmek icin elinden geleni yapmıs sanki..hastalıgımı varda oyle yapıyor nedir anlamadım valla ya..

namusumdamıydı gözün dedim. İlk olmana üzülmüyorum senden sonra gelecekler beni mutlu edecek deince tokatı yedim.
burda benmi yanlıs analdım bilmiyom tokadı yedim demissin omu sana senden sonrakiler beni mutlu edicek dedi yoksa senmi oyle deyince tokat attı..

Haklısın öylesine berbat bir haldeyim ki iyi ifade edemedim. ben dedim "namusumdamıydı gözün , biliyomusun ilk olmana üzülmüyorum, senden sonra gelecekler beni mutlu edecek" diye. Bunu söylediğimdeyse tokat attı nasıl söylersin diye. Hastalığı falan yok. Aniden tansiyonu düştü üzüntüdenmi değil mi bilmiyorum.
İnan bende hiç birşey anlamadım

Haklısın öylesine berbat bir haldeyim ki iyi ifade edemedim. ben dedim "namusumdamıydı gözün , biliyomusun ilk olmana üzülmüyorum, senden sonra gelecekler beni mutlu edecek" diye. Bunu söylediğimdeyse tokat attı nasıl söylersin diye. Hastalığı falan yok. Aniden tansiyonu düştü üzüntüdenmi değil mi bilmiyorum.
İnan bende hiç birşey anlamadım

zaten o andan sonra bence bu iliskinin neden boyle oldugunu vs dusunme bile tokat atmıs yapmaması gereken bir seyi yapmıs ben olsam yerinde ki zordur biliyorum seviyosun hala ama tokat atan o adam icin uzulmezdim bile ve iliskimi tamamıyla keserdim..

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten o andan sonra bence bu iliskinin neden boyle oldugunu vs dusunme bile tokat atmıs yapmaması gereken bir seyi yapmıs ben olsam yerinde ki zordur biliyorum seviyosun hala ama tokat atan o adam icin uzulmezdim bile ve iliskimi tamamıyla keserdim..

İnan daha onu düşünemedim şuan tek düşündüğüm neden böyle yaptı. Gecesinde arayıp görüşelim deyip sonra neden barışmaktan vazgeçtim dedi. Hadi Yaptı peki ben yanından çekip gitmişken neden arayıp yine yanında istedi. Seviyordu madem neden unut beni dedi. Ben giderken neden ağladı. Bir sürü soru işareti ???

İnan daha onu düşünemedim şuan tek düşündüğüm neden böyle yaptı. Gecesinde arayıp görüşelim deyip sonra neden barışmaktan vazgeçtim dedi. Hadi Yaptı peki ben yanından çekip gitmişken neden arayıp yine yanında istedi. Seviyordu madem neden unut beni dedi. Ben giderken neden ağladı. Bir sürü soru işareti ???

Sizin "soru" dediğiniz her durumun tek cevabı var: Adam dengesiz, "Ben siler atarım ama kimse benden vazgeçemez" iddiasında...

Benim gördüğüm tek "soru işareti" ise neden bu adam için hala kafa yorduğunuz...

Cevapları ararken öbür tarafa da bir tokat yemeyin de... :olmaz:

Sizin "soru" dediğiniz her durumun tek cevabı var: Adam dengesiz, "Ben siler atarım ama kimse benden vazgeçemez" iddiasında...

Benim gördüğüm tek "soru işareti" ise neden bu adam için hala kafa yorduğunuz...

Cevapları ararken öbür tarafa da bir tokat yemeyin de... :olmaz:

Umutlu ol daha önceki yorumlarını okudum bir çok konuda . Gerçekten "mantık" sın ama o kadar yıldım ki o kadar yoruldum ki o kadar kırgınım ki ne yazık ki hiç istemesem de herşeyi yüreğimle yaşıyorum keşke mantığım söz dinletebilse ama olmuyor. Benim sevgilim evli 2 çocuk var. başlar da bilmiyordum tabi annemle dahi tanışmıştı sabahlara kadar konuşabilen gecesi gündüzü değişmeyen biriydi. Şüphelenmedim tabi aylar sonra ben deli gibi aşık olduktan sonra beraber evlilik hayalleri kurduktan sonra bir gün aniden gördüm kimliğini yıkıldım. İlk sevgilimdi. Tecrübesiz bir aptal olmam ve psikolojimin alt-üst olmasıyla direnemedim ve devam ettik. Ama bir türlü hazmedemediğimden ilişkimiz süresince belki milyon kez ayrıldım ama kopamadım ve tekrar devam ettik. Gerçekmi yoksa kandırma masalımı bilmiyorum ama sevgilim mecburi bir evlilik ve biten bir ilişkiymiş sırf rahat olmam için sanıyorum karısı onu istemiyormuş ve ayrı yaşıyorlarmış. Ve o gitti bitti zaten bitecekti aslında evli olduğunu gördüğüm günden belliydi biteceği ama nedense inanmıştım ayrı yaşadıklarına ve boşanacaklarına. Olmadı. Hayırlısı bu zaten biliyorum olmasında ama içimin yanışına kandırılmış olmama sonrasında bilerek bunlara devam etmeme vs bir çok neden var acıma. O kadar dengemi bozdu ki bu ilişki sinir hastası oldum evet ben defalarca ona tokat dahi attım bu derece düştüm dilimin de eliminde ayarı olmadı. Bir yandan göndermeye çalışırken bir yandan hep onunla olmak istiyordum. Yani İllet bir aşk a düştüm çirkin onursuz iğrenç . En düzgün bayan ken en düşük bayan oldum. Bitti oda bende yorulduk benim tavırlarımdan yıldık. Ama canım yanıyo gelsin dönsün istemiyorum döner diede korkuyorum ama bu sorular beni kahrediyor. Tek gerçek var bu soruları ömrüme bağışlayan da benim.

Back
X