Olmuyo, unutamiyorum , cok ozluyorum

Ve en acisida dön dedigim anda geri donecegini bilmek... Evet dediginiz gibi kendimi sorguladim ve ben onun ilgisini seviyorum, onun askina hayranim, ve o benim ilkimdi her konuda. Kopamamam bu yuzden galiba. Ama illaki askmi olmasi gerekir, yani sirf bana cok ilgi gosterio diye ben onunla mutluysam, oda mutluysa benimle ? Olmazmi boyle bi iliski

olmaz. saçmalık. çocukluk.

ya ondan daha çok ilgi gösteren biri ileride karşına çıkarsa

ya da o kadar kötü bir dönem geçiriyor ki seninle ilgilenemedi

bu ihtimallerde bunu bırakıp yenisine gitmez misin sence?

bence gidersin. senin tek istediğin ilgi . ona ne sevgin var ne aşkın.

ileride onu tekrar terk etme olasılığın yüksek

o yüzden onu rahat bırak ki hayatını kurabilsin. kendini düşündüğün kadar onu da düşün. bencil olma.

Kiminiz don dedi , kiminiz donme.. Ama ben cok dusundum herseyi olctum tarttim kafamda.. Ben onun ilgisini degil, onu sadece O oldugu icin seviyorum iyi gununde ve kotu gununde ben olmak istiorum.. Istedigim sadece ilgi olsaydi, baskalarindada bulabilirdim ama ben sadece onunkini istiorum bunu anladim baskasiyla yapamam bunu anladim.. Ama hersey icin cok gec deil.. Dun ona son defa dÔn dedim.. Cok zor oldu, ama o bana bir sans dha verdi.. Bana tekrardan inanmasi guvenmesi zaman alicak, zor gunler beni beklio , Ama basaracagimm...

Umarım gerçekten bir şeyler hissettiğin için dönmesini istemişsindir.
Eğer onu tekrar üzüp ahını alırsan o ah yerde kalmayacaktır bunu unutma.
Senin gibi bir durumu yaşamış olduğum için söylüyorum bunu.
O çocuğa çok yazık ama sana da yazık çünkü bir kalp kırdığında aşk acısı yaşattığında sen de bunun cezasını çekeceksin.
Boşlukta hissettiğimizde biraz da kendi içimize dönüp yalnız kalmamız gerekir ki ne üzen olalım ne de üzülen yalnızlık, dinginlik büyük bir ilaçtır ruhumuz için.

Umarım her şey iyi olur ikiniz için de. benneyaptımki

Saol canim gzl dileklerin icin... Cok dusundum , gecelerce kendimi sorguya cektim.. Ve herseyden emin olduktan sonra ona don dedim... Suan tek istedigim, eskisi gbi olmak bana eskisi gbi sicacik bakmasi.. Ama biliorumki bu uzun zaman alicak ve cok zor olacak...

Back
X