Olmuyor artik...

risus_

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
73
88
303
Elazığ
Ilk kez yaziyorum artik çaresizlikten...
Esimle ailesinden dolayi cok sorunlu baslayan bir evliligimiz oldu. Severek hatta ben ailem istememesine ragmen göze alip evlendim. Düğün gecemiz dahil eşimin ailesine ses cikaramamasından ve ailesinin cahillik görgüsüzlugunden dolayi mahvoldu. Sonrasinda biz bunlarin kavgasini etmekten birbirimizi çok yıprattık. Ailesi oyle ilgisiz insanlar ki ama esim onlarin herseyini düşünür. Hamileligim suresince ablasi bi arayip hayırlı olsun demedi 9ay sonra cocugum dogunca hayırlı olsun diye aradi. Duydum ki dogumdan hemen sonra gelecek gelmesin dedim 9aydir aklı nerdeymis istemiyorum evimde yer yok dedim. Suçlu ben oldum esimle telefonda konustu tartisti dertlestiler eskisinden daha iyi oldular her gun konusuyolar bazen saatlerce ama benim yanimda degil disarda. Eşim bana karsı çok siradan umursamaz takdir etmeyi bilmez sanki benim yaptigim hersey onun için cok olagan sanki ailesinin evinde bu kadar deger görmüş ama alakası yok. Daha yazamadığım çok sıkıntım var konuşunca laftan anlamiyor kendine gore aciklamalar yapıyor ama boş konuşuyor gercekten o hep iyi ben başka anlam çıkarıyorum konusmak istemiyorum cok kırgınım çok sinirliyim artik içime atmaktan yoruldum sagligim bozulmaya başladı biz cok sevmistik noldu simdi sevmedigine adım gibi eminim yalandan da olsa ağzından seviyorum kelimesi de çıkmıyor zaten

Erkekler evlendikten sonra aileleri bir kiymete biniyor. Birak canim konussun kardesiyle sen duyma ilgilenme. Anlasamiyorsan ailesiyle uzak dur .esinede kotuleme ne kadar kotulesende hakliyken haksiz duruma dusurur seni.Bosver hic birini takma kendi hayatina bak esinle

Size karşı öylesine umarsız,pervasız davranıyorsa hele bir de sevildiğinizi hissedemiyorsanız çok sözle beyana da gerek var mı bilemedim...

Onlardan bir dizide bende var yapmadıkları kalmadı ama ağlayıp zırlayıp sütten çıkmış ak kaşık oldular.kim olursa olsun Rabbim huzur bozanlara huzur vermesin.

Tipik Evlendikten sonra kıymete binen erkek ve ailesi vakası
Öyle olur zaten
Evlenmeden önce birbirini yiyen aile oğul evlendikten sonra mıçmıç oluyor genelde.
Sen samimi olma biliyorum zor ama haklarında ne kadar az konuşursan o kadar senin menfaatine.Sadece "yerinde olsam ablan için benimle kötü olmam çünkü o senin için eşiyle kötü olmazdı" de.

Onlardan bir dizide bende var yapmadıkları kalmadı ama ağlayıp zırlayıp sütten çıkmış ak kaşık oldular.kim olursa olsun Rabbim huzur bozanlara huzur vermesin.
Iste bizde sıkıntı onlar farkinda bile degiller yaptiklarinin once kiziyordu eşim ama sonra zamanla herkese bi sekilde haklı çıkardı. Herkes kendisine gore hakliymis...

Iste ona sorsanız ben abartiyorum artik çocuk var falan benimde bekledigim sevgi yatakta olmaz onun adı sevgi degil zaten
Tabi ki olmaz hatalarını kabul etmemesi resmen hakimiyet kurma çabasıdır .
Eşinizle diyaloğunuz nasıl konuşabiliyor musunuz her konuyu hissettiklerinizi sakin bir zaman da anlatın üzüldüğünüzü ,incindiğinizi siz de bir ebeveyn olduğunuzu anlatın eğer size zerre hak vermiyorsa kendi değeriyle kalsın bırakın ailenizi haklı çıkaracağım diye de niye kendinizi ziyan edesiniz size saygı duyulmayan sevilmeyi hissedemediğiniz ev de...

Konuşuyoruz ama onun beni anlamadigindan eminim artik ben rahatsiz oldugum konuları söylüyorum o kendince aciklamalar yapiyor ben bundan bahsetmiyorum diyorum ayrica bu sonucu degistirmiyor sonucta olmus ben kırılmışim 100tane aciklama yapsan ne yazar. Artik sohbet etmiyoruz gerekmwdikce konuşmuyoruz.
Yanlis anlasilmis sanirim ailemi hakli cikaracagim bi mevzu yok onlara karsi gayet saygili sever de

Iste bizde sıkıntı onlar farkinda bile degiller yaptiklarinin once kiziyordu eşim ama sonra zamanla herkese bi sekilde haklı çıkardı. Herkes kendisine gore hakliymis...
Aynısını bende yaşadım güzelim arkadaşken ailesinden şikayet eden adam evlenince aile sever oldu. Ben bebeğimi kaybettim 2,5 hafta sonra benim baskımla aradılar geçmiş olsun dediler bila zahmet. ama ablası hamile kaldı konuşmadığım halde hemen aradım bebeğini kaybetti bende onunla ağladım. insan yaratılmak başka insan kalmak çok başka. Nişanımda ağladım kınamda düğünümde hep ağladım. Varsın yaptıkları yanlarına kar kaldı sansınlar :)

Iste bu sorunlar bizi yıprattı olan bize oldu onlarin dunya umrumda değil. Esim cok baska bi adam oldu surekli benimle inatlasiyor benim dediğim dogru kompleksi.var en basit konuda bile. ben dusundukce nefes alamiyorum artik hic boyle hayal etmemiştim

Şu an kendi hislerimi kendi yaşadıklarımı okuyorum gibi bende daha fenası da var anası da, o senin küçük Allah'ın der durur tövbe haşa adam çok değişti çok. Kendi ailemle o istediği zaman konuşurum, internet kullanmam, WhatsApp vs hiçbişey kullanamam kendi ailesiyle saatlerce konuşuruz, hatta ara der ama benim Annem kardeşlerimle ondan izinsiz konuşmam olay olur. hiç hayal ettiğim gibi değil hiçbişey bende şimdi umursamıyorum hiçbişeyi doğumuma çok az kaldı. evladımı sağ salim kucağıma alayım sonrasına bakacağım.

Ben saygısızlığı ailenize yaptığını ithaf ettiğini belirtmedim .
Ailenizin istemediği bir evlilik diye" haklı çıktık istememekle derler diye" hani mecbur hissetmeyin evli kalarak anlamında söylemek istedim, yanlış cümle için de kullanmış olabilirim.

Sizi yalnızlaştırmasına izin vermeyin.Ailenizle konuşmanıza bile karışacak kadar vahimse durum bir düşünmek lazım.Sağlıklı düşünce yapısı değil bu.
Dikkatli olun

Sizi yalnızlaştırmasına izin vermeyin.Ailenizle konuşmanıza bile karışacak kadar vahimse durum bir düşünmek lazım.Sağlıklı düşünce yapısı değil bu.
Dikkatli olun

Farkındayım benim sıkıntılarım çok büyük ve heyecanla doğumumu bekliyorum sonrası için bakacağız canım

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sana bagislasin insallah. Benimde bi kızım var. Beynimin icinde surekli dönüp duruyor şunu da yapmisti bunu demisti diye. Ayrilmak istemiyorum ama boyle de olmuyor bilmiyorum nolacak

kiminle konuşursa konuşsun bırak. hatta hiç ilgilenme oralı olma. bunlar çok klasik şeyler. Erkeklerin evlendikten sonraki genel halleridir. Sen yeter ki masafeni koru, muhatap olma. Hatta gerekirse eşine de sadece bu konuda olmak üzere tavır koy ve bundan geri adım atma. Boşuna sinirleniyorsun çünkü senin gördüğün şeyleri eşin asla görmeyecek.. Görse de sana belli etmeyecek. Kabul et bu gerçeği

benim eşimin ailesi de öyleydi
kedi köpek olsa daha merhametli bir aile olur.
manevi anlamda hıcbır zaman yanımızda olmadılar , çokkk zorluklar atlattık.
eşim benle evlenecek diye 3-4 ay eşimi aramadılar yok saydılar

ama biz evlendik , hersey yoluna girdi.
şimdi o vefasız aile gitti, çok ince düşünceli fedakar insanlar geldiler :)

Ben de eşimin yapılanları unutmasına sinir oluyorum ama , erkekler unutuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…