Olmuyor galiba...

Derya3535denizzz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
47
26
8
Her kadın yılbaşını eşiyle ilk senesinde en azından eşiyle kutlamak ister benim eşim kendi ailesiyle
Her kadın önemsemek ister ben hep 2.plandaki kadin
Her kadin sevgi ister şefkat ister bende duygusal boşluk
Hamileyim kanamam vardı adam beni birakip maç oynamaya maç izlemeye gitti sesimi etmedim
Bebegin öldüğünü öğrendim 2 gun sonra kaynimin nişanlısı nin ailesi kaynanam gile yemeğe gidiyor esim benim bebegi kaybetme acimi hafife alıp çekip gidiyor
Herşeyi geçtim annesi gilde bile yılbaşını kabul etmişim şimdide anemler abimlere gidiyor orda toplanıyorlar gidelim dediğinde hayır dediğim için yatağını ayırdı .... kafam durdu kalbim durdu nefes alamıyorum sanki
Herşeyi bi kenara bırak birde böyle saçma şeylerle ugrasiyorum napcam Bilmiyorum mmm

Her kadın yılbaşını eşiyle ilk senesinde en azından eşiyle kutlamak ister benim eşim kendi ailesiyle
Her kadın önemsemek ister ben hep 2.plandaki kadin
Her kadin sevgi ister şefkat ister bende duygusal boşluk
Hamileyim kanamam vardı adam beni birakip maç oynamaya maç izlemeye gitti sesimi etmedim
Bebegin öldüğünü öğrendim 2 gun sonra kaynimin nişanlısı nin ailesi kaynanam gile yemeğe gidiyor esim benim bebegi kaybetme acimi hafife alıp çekip gidiyor
Herşeyi geçtim annesi gilde bile yılbaşını kabul etmişim şimdide anemler abimlere gidiyor orda toplanıyorlar gidelim dediğinde hayır dediğim için yatağını ayırdı .... kafam durdu kalbim durdu nefes alamıyorum sanki
Herşeyi bi kenara bırak birde böyle saçma şeylerle ugrasiyorum napcam Bilmiyorum mmm
eşinizin nişanlısı mı hiçbir şey anlamadım ben

• Beğen
Reactions: Yeu
Gecmis olsun oncelikle. Bebeginizi kaybetmenin acisi var hala tabi. Ilgi bekliyorsunuz hakli olarak ama o sizin kadar dusunceli degil göruldugu üzre. Şu an saglik durumunuz iyiyse bence gidin yilbasi kutlamasina. Yilbasi cok da takilacak bi mevzu degil başbaşa olma açısından. Ikiniziin özel bir gunu olsa sonuna kadar haklisiniz derim.
Esinize kirildiginiz noktalari uygun bir zamanda söyleyin. Anlarsa ne alâ. Yok anlamayip eskisi gibi devam ederse siz de ona gore cizersiniz hayatinizi. Ve son olarak şunu da uutmayin. Her şeyde bir hayir vardir. Bebeginizi kaybetmissiniz ama demekki hakkinizda hayirlisi buymus. Bazen biz göremeyiz bunu. Ama òyledir. Rabbim gönlünüze göre versin. InşaAllah esiniz biraz daha anlayisli ilgili bir eş olur.

Ben zaten esimle birşeyler yaşamak istiyorum olmuyor anne babandır büyüğü dur tamam gidelim e onlar diğer oğluna gidiyor diye biz nie sürükleniyor peşlerinden eşimi şöyle bir tavrı var arkadaşlarımla plan yapmadığım sürece ailemle geçircez yılbaşını ne bu şimdi diktatörlük dese ya gel biz bi aileyiz biz yapalım biseler

Uğraştığınız şeyler hiç de saçma değil, aslında bir evliliği evlilik yapan, sevgi, dolayısıyla sevgiye bağlığı kişiye duyulan saygı ve eşlerin birbirine olan kıyamamazlık ve sahiplenme duygusu eksik.
Sonuç olarak bunların eksikliği evliliğinizi eksik yapıyor.
Eksik bir evlilik de
uzun uzun üzerine kafa yormayı gerektirir.
Kolay gelsin

Ben zaten esimle birşeyler yaşamak istiyorum olmuyor anne babandır büyüğü dur tamam gidelim e onlar diğer oğluna gidiyor diye biz nie sürükleniyor peşlerinden eşimi şöyle bir tavrı var arkadaşlarımla plan yapmadığım sürece ailemle geçircez yılbaşını ne bu şimdi diktatörlük dese ya gel biz bi aileyiz biz yapalım biseler
Nasıl yani? Bir yıllık evlisiniz ve hiç mi sizinle özel, başbaşa zaman geçirmek istemiyor eşiniz? Beraber paylaşımınız, sohbet muhabbet yok mu? Sadece çift olarak gezmiz misiniz mesela? Yaşlar kaç?

canım inan bana evliliğin ilk bir kaç yılı böyle sorunlarla geçiyor. biz hep eşimizle başbaşa olmak birtek eşimizle birşeyler paylaşmak istiyoruz. ama erkekler öyle değil evlendiklerinde damdan düşmüş gibi oluyorlar. zamanla artık ailesinin eşi olduğunu kavrayabiliyorlar. ve ozaman başlıo evlilik. sabır lazım önündeki birkaç yılı akıllı ve politik geçirmen lazım. sonrası kolay

Teşekkür ederim yazın için ... evet söylediklerinde haklisin yazdığım kadar yazmadığım şeylerde var esim vicdanlı yardım sever aileme karşı saygılı bi adamdır ama bana gelince duygularıni belli etmede saçmalıyor biz kadınlar önce ruhumuz doysun istiyoruz ama erkekler için yılbaşı şu bu amannn normal gün ne de olsa evet benim içinde normal bir gün ama ben yaşamadan kimse yaşasın istemiyorum diyorumki hep önce öncelik ben olayım ailemiz konusunda yani kendi evimizde yoksa tabiki anne baba baştacı bana deseki sen nasıl istiosan öyle yapalım ama yok sadece bu konuda değil hep başkalarının planına göre yürüyor hayatimiz ben buna karşıyım aslinda

Back
X