- 10 Şubat 2016
- 47
- 26
- 8
- Konu Sahibi Derya3535denizzz
-
eşinizin nişanlısı mı hiçbir şey anlamadım benHer kadın yılbaşını eşiyle ilk senesinde en azından eşiyle kutlamak ister benim eşim kendi ailesiyle
Her kadın önemsemek ister ben hep 2.plandaki kadin
Her kadin sevgi ister şefkat ister bende duygusal boşluk
Hamileyim kanamam vardı adam beni birakip maç oynamaya maç izlemeye gitti sesimi etmedim
Bebegin öldüğünü öğrendim 2 gun sonra kaynimin nişanlısı nin ailesi kaynanam gile yemeğe gidiyor esim benim bebegi kaybetme acimi hafife alıp çekip gidiyor
Herşeyi geçtim annesi gilde bile yılbaşını kabul etmişim şimdide anemler abimlere gidiyor orda toplanıyorlar gidelim dediğinde hayır dediğim için yatağını ayırdı .... kafam durdu kalbim durdu nefes alamıyorum sanki
Herşeyi bi kenara bırak birde böyle saçma şeylerle ugrasiyorum napcam Bilmiyorum mmm
Herşeyi bi kenara bırak birde böyle saçma şeylerle ugrasiyorum napcam Bilmiyorum mmm
Nasıl yani? Bir yıllık evlisiniz ve hiç mi sizinle özel, başbaşa zaman geçirmek istemiyor eşiniz? Beraber paylaşımınız, sohbet muhabbet yok mu? Sadece çift olarak gezmiz misiniz mesela? Yaşlar kaç?Ben zaten esimle birşeyler yaşamak istiyorum olmuyor anne babandır büyüğü dur tamam gidelim e onlar diğer oğluna gidiyor diye biz nie sürükleniyor peşlerinden eşimi şöyle bir tavrı var arkadaşlarımla plan yapmadığım sürece ailemle geçircez yılbaşını ne bu şimdi diktatörlük dese ya gel biz bi aileyiz biz yapalım biseler
Ne bosanmasi wolfBoyle bir koca baba olmayi haketmiyor. Bosanir misiniz bilmem ama bunu bir dusunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?