Hangi branş gidilmeli
Endokrin
Canım onları da yaptım bi noktada n sonra baygınlık gelio iyyy oluosun nefret ediosunKardesim bugun diyetisyene gitti kilo almak icin. Bol makarnali pilavli bir li
ste vermis, serbetli tatlilar, meyve sulari hatta yatmadan once muhallebi bile var
Bulunduğum şehirde devlet hastanesinde endokrinoloji vardı bi ara randevu almaya çalıştım şimdi yok , böyle bi bölüm kapatılır mı yaA, acil derken korkayim mi o kdr diyosunAcil doktora git
Dahiliyeye git zaten sorun varsa o seni diyetisyene yönlendirirBulunduğum şehirde devlet hastanesinde endokrinoloji vardı bi ara randevu almaya çalıştım şimdi yok , böyle bi bölüm kapatılır mı yaA, acil derken korkayim mi o kdr diyosun
Dahiliyeye git zaten sorun varsa o seni diyetisyene yönlendirir
Ewt ya sol elimde titreme var, halsizlik oluyo zaten vücut bünye zayıf dusuyo, agresiflik yok o kdr regl yaklaşınca oluyo yalnız zor demeyim ama saçma sapan şeylerle dolu bu 6 ay geçirdim bunun etkeni olabilir mi bilmiyorum çünkü grip olsam hemen kilo veririm suratim coker filan...Direk endokrine randevu almak çok zor devlet hastanelerinde. Dahi̇liyeye gitseniz şanslıysanız onlar yönlendirir. Troidler çok hızlı çalışıyor olabilir. Başka şikayetlerde var mı? Ellerde titreme,halsizlik,agresiflik gibi.
İnşallah sadece söylediğiniz gibidir. Bu arada troidlerinize sağlık ocağında yaptıracağınız kan testleriyle de baktırabilirsniz. Eğer tsh falan yüksek çıkarsa bir doktora görünürsünüz. Geçmiş olsun.Ewt ya sol elimde titreme var, halsizlik oluyo zaten vücut bünye zayıf dusuyo, agresiflik yok o kdr regl yaklaşınca oluyo yalnız zor demeyim ama saçma sapan şeylerle dolu bu 6 ay geçirdim bunun etkeni olabilir mi bilmiyorum çünkü grip olsam hemen kilo veririm suratim coker filan...
Teşhis var mı kafanda korkacagim kdrİnşallah sadece söylediğiniz gibidir. Bu arada troidlerinize sağlık ocağında yaptıracağınız kan testleriyle de baktırabilirsniz. Eğer tsh falan yüksek çıkarsa bir doktora görünürsünüz. Geçmiş olsun.
Yok canım öyle bir teşhis belirmedi kafamda. Belki hiçbir şeyin yok sadece bünye meselesidir. Sivilceler de kilo almak için yediğin düzensiz besinlerden olabilir sen tahillerini yaptır,için rahat olsunTeşhis var mı kafanda korkacagim kdrsağlık ocağı filan olmaz , her tur tahlil vs yaptırmalıyım öncelik dahiliye gideyim endokrinoloji olmayınca TSK ederim
Bencede canimcim TSK ederimYok canım öyle bir teşhis belirmedi kafamda. Belki hiçbir şeyin yok sadece bünye meselesidir. Sivilceler de kilo almak için yediğin düzensiz besinlerden olabilir sen tahillerini yaptır,için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?