- Emoji Skoru
- 127
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
Evlilik öyle. Tek taraflı olmuyor ki o sıra koştur koştur gelmişim o ise gidecek diye koştur koştur yemek yapmaya girmişim orda o alttan alsaydı böyle olmayacaktı, öyle değilimdir evlilik biri kızgınken diğerinin sakinleştirmesi gerekmiyor mu ben en azından öyle öğrendim kusmelerden bıktım. Artık evlilğimizin başından. Eri bana zarar vermemek gerekçesiyle hep birşeyler fırlattı şimdi ben yapınca mi artislik olduİşler karşılıklı sarpa sarmış ...tek taraflı değil .
İki tarafta birbirine sürekli gardını almış bekliyor sanki .
Sanki sen üst perdeden sitem edince , o da klasik erkek karşı koyuşu ile bağırıp , agresifleşiyor .
Biraz yöntem değiştirsen , fena olmaz .
Ondan sakiniyoruz tabi ki de duyuyor malesef yada kıyıda köşede de ağladığımı görüyor me kadar kızmak da o gelince normal.ses tonu ile konuşuyoruz yani elimizden geldiginceBu tabak atmalar,bağrışlar çocuğun yanında mı oluyor ? Evliliğin biteceği bişry yok gibi geldi bana. Sadece ilgi bekliyorsunuz. Oturup konuşarak düzelebilir. Yada aile terapistine gidebilirsiniz. En büyük sorun eğer çocuğun yanında oluyorsa bunlar bence o.
Asla herşey tek başına olmuyor dilim sivri hep sivriydi soylenirim yani söylenmeyen kadın vardır da nadir ben de.soylenenlerdenim suçlu olduğum yerleri biliyorum bilmesine ama.verdigi tepkiler o sorunların tepkileri değil o kadar aşırı olmamalı. Kızar trip atar yapmıyorum der çeker gider saygı gitti sevgiyi bilmiyorum oda gidiyor gibiikiniz oturup konussaniz sanki birbirinizi hic dinlemiyorsunuz gibi geldi. birbirinizi hic anlamaya calismiyorsunuz. sizin de diliniz biraz sivri gibi geldi bana YANLIZ SAKIN sizi suclamdigimi sanmayin esiniz de coooook agrasif geldi bana ne bileyim iki tarafta hata var. bence hemen bosanmayi düşünmeyin
Hepsini hatırladık en ufak kavgada kayboluyor hepsi ne sözler verdik ama olmadı işteBirbirinize karşı aşırı derecede saygısız davranıyorsunuz.
Nedenini de anlamadım.
Severek evlenmişsinizdir di mi?
Oturup konuşun, eski tatlı anıları hatırlatın birbirinize...
İşte olmayan ne?Hepsini hatırladık en ufak kavgada kayboluyor hepsi ne sözler verdik ama olmadı işte
İlk büyük olayımız aileye tartismamizin gitmesi konunun masaya yatırılması sonucu oldu. Ondan sonra bir sonraki hep. Daha büyük oldu ve saygı gittiİşte olmayan ne?
Birbirinize batan ne?
Mesela olay ilk ne zaman koptu ki böyle saygısız oldunuz?
Yoksa hep böyle miydiniz?