• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor mu yapamıyor muyuz canım sıkkın:(

gulguzeli_89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
354
127
18
Eşimle sorunlarim. Oluyor dü buraya en büyük olanı yazmıştım ailelerin işin içine girdiğini ne gariptir ki böyle kavgalar okusam bunların ilişki bitmiş diye içimden gecirirdim şuan kendim aynı durumdayım:( nerden anlatsam, ne anlatsam bilemiyorum en son büyük kavgamız da sözler vermiş ağlayıp sarılmıştik ama geçmemiş , bitmemis hiç söz verilmemiş o olaydan sonra tatil yerinde ki olaydan bahsedeyim eğlence alanındayiz eşim kızımla oyun alanına çıktı oynadı yanıma geldi sonra arkadaşlara ugrucam dedi ben de karının yanında dur sadece zaten Bayadır oynuyorsun ne gerke var arkadaşa dedim ondan sonra bir koptu iş bağırmaya el kaldırmaya gitti nasil oldu anlamadim birden cigrindan cikdi ben de indir o elini kendine gel, haddini bil dedim, sonra neyse odaya gidelim görüşürüz, dedim...sadece yanımda kalsın istedim belki git diyebilirdim oradaki amacım kısıtlama değildi ki hadi kızdı o derece tepki vermesi ona değilde başka şeylere kızmak gibiydi neyse o gece hatasını anladı barışalım diye peşimde döndü durdu iyimiziyiz diye sorup sorup durdu şimdi de bugün eve geldim yoruluyorum koştur koştur yemek yapicam iki tabak var niye koymadan Ki internetin başından kalkamadin mi dedim. kalkamıyorda ... neyse bu bulaşık makinesini fırlatarak kapattı kendi gel ya fırlatıp atamazsin dedim neyse orda kapandı yemek hazirladim ama sinrilerim bozuk alt tarafı soylendim yabi yorgunum canım çıkmış sabah ki çocuğa yaptırdığım kahvaltı taşaklarını kaldırsa olur mu neyse yemeği hazırladım sofraya kusluk olmaz gel dedim geldi dilini tutsan filan dedi neyse konuşmak istemiyorum dedim sonra annem aradı arkadaşlarımla buluşuruz dedim kendi kendime kafam bozulunca plan yapmadım gitme niyetim yoktu sen ne biçim karısında kocana soylemeden nereye gidiyorsun da emri vaki mi yapıyorsun Da derken ne diyorsun ya plan yapmadım kimseye gelirim demedim dedim en sonra çıldırdım hala söyleniyor attım tabağı kırdım sinirlerim yıprandı dayanamıyorum artık birşeyler parcalamazdim... herşey üstüme geliyor paramparça kalbim, sanki yorgunum bu evlilik bitti mi ,zorluyor muyum bilmiyorum??? bir de bana gereğini yaparsın dedi bana dediğin şeyi kendin yaparsın dedim artık yoruldum kimseyle konuşamıyorum ailem zaten. Anlamıyor bu kadar kolay alır olduk ayrılığı düzelir mi emin degilim ... ilgi alaka beklerim yok duygusal yoksunluk içerisindeyim zaten bir de bunlar olunca kendime zindan ediyor musum gibi geliyor evliligi onun açısından da öyle sevgi yetmiyor bazen inanın üzgünüm.... kusura bakmayın telefonla ancak bu kadar yazabildim .. imla hatalarımdan dolayı özür dilemem mmm...

İşler karşılıklı sarpa sarmış ...tek taraflı değil .

İki tarafta birbirine sürekli gardını almış bekliyor sanki .

Sanki sen üst perdeden sitem edince , o da klasik erkek karşı koyuşu ile bağırıp , agresifleşiyor .

Biraz yöntem değiştirsen , fena olmaz .

İşler karşılıklı sarpa sarmış ...tek taraflı değil .

İki tarafta birbirine sürekli gardını almış bekliyor sanki .

Sanki sen üst perdeden sitem edince , o da klasik erkek karşı koyuşu ile bağırıp , agresifleşiyor .

Biraz yöntem değiştirsen , fena olmaz .
Evlilik öyle. Tek taraflı olmuyor ki o sıra koştur koştur gelmişim o ise gidecek diye koştur koştur yemek yapmaya girmişim orda o alttan alsaydı böyle olmayacaktı, öyle değilimdir evlilik biri kızgınken diğerinin sakinleştirmesi gerekmiyor mu ben en azından öyle öğrendim kusmelerden bıktım. Artık evlilğimizin başından. Eri bana zarar vermemek gerekçesiyle hep birşeyler fırlattı şimdi ben yapınca mi artislik oldu

Bu tabak atmalar,bağrışlar çocuğun yanında mı oluyor ? Evliliğin biteceği bişry yok gibi geldi bana. Sadece ilgi bekliyorsunuz. Oturup konuşarak düzelebilir. Yada aile terapistine gidebilirsiniz. En büyük sorun eğer çocuğun yanında oluyorsa bunlar bence o.

Bu tabak atmalar,bağrışlar çocuğun yanında mı oluyor ? Evliliğin biteceği bişry yok gibi geldi bana. Sadece ilgi bekliyorsunuz. Oturup konuşarak düzelebilir. Yada aile terapistine gidebilirsiniz. En büyük sorun eğer çocuğun yanında oluyorsa bunlar bence o.
Ondan sakiniyoruz tabi ki de duyuyor malesef yada kıyıda köşede de ağladığımı görüyor me kadar kızmak da o gelince normal.ses tonu ile konuşuyoruz yani elimizden geldigince

ikiniz oturup konussaniz sanki birbirinizi hic dinlemiyorsunuz gibi geldi. birbirinizi hic anlamaya calismiyorsunuz. sizin de diliniz biraz sivri gibi geldi bana YANLIZ SAKIN sizi suclamdigimi sanmayin esiniz de coooook agrasif geldi bana ne bileyim iki tarafta hata var. bence hemen bosanmayi düşünmeyin

Birbirinize karşı aşırı derecede saygısız davranıyorsunuz.
Nedenini de anlamadım.
Severek evlenmişsinizdir di mi?
Oturup konuşun, eski tatlı anıları hatırlatın birbirinize...

ikiniz oturup konussaniz sanki birbirinizi hic dinlemiyorsunuz gibi geldi. birbirinizi hic anlamaya calismiyorsunuz. sizin de diliniz biraz sivri gibi geldi bana YANLIZ SAKIN sizi suclamdigimi sanmayin esiniz de coooook agrasif geldi bana ne bileyim iki tarafta hata var. bence hemen bosanmayi düşünmeyin
Asla herşey tek başına olmuyor dilim sivri hep sivriydi soylenirim yani söylenmeyen kadın vardır da nadir ben de.soylenenlerdenim suçlu olduğum yerleri biliyorum bilmesine ama.verdigi tepkiler o sorunların tepkileri değil o kadar aşırı olmamalı. Kızar trip atar yapmıyorum der çeker gider saygı gitti sevgiyi bilmiyorum oda gidiyor gibi

Birbirinize karşı aşırı derecede saygısız davranıyorsunuz.
Nedenini de anlamadım.
Severek evlenmişsinizdir di mi?
Oturup konuşun, eski tatlı anıları hatırlatın birbirinize...
Hepsini hatırladık en ufak kavgada kayboluyor hepsi ne sözler verdik ama olmadı işte

İşte olmayan ne?
Birbirinize batan ne?
Mesela olay ilk ne zaman koptu ki böyle saygısız oldunuz?
Yoksa hep böyle miydiniz?
İlk büyük olayımız aileye tartismamizin gitmesi konunun masaya yatırılması sonucu oldu. Ondan sonra bir sonraki hep. Daha büyük oldu ve saygı gitti

Back
X