- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
Eşimle sorunlarim. Oluyor dü buraya en büyük olanı yazmıştım ailelerin işin içine girdiğini ne gariptir ki böyle kavgalar okusam bunların ilişki bitmiş diye içimden gecirirdim şuan kendim aynı durumdayım
nerden anlatsam, ne anlatsam bilemiyorum en son büyük kavgamız da sözler vermiş ağlayıp sarılmıştik ama geçmemiş , bitmemis hiç söz verilmemiş o olaydan sonra tatil yerinde ki olaydan bahsedeyim eğlence alanındayiz eşim kızımla oyun alanına çıktı oynadı yanıma geldi sonra arkadaşlara ugrucam dedi ben de karının yanında dur sadece zaten Bayadır oynuyorsun ne gerke var arkadaşa dedim ondan sonra bir koptu iş bağırmaya el kaldırmaya gitti nasil oldu anlamadim birden cigrindan cikdi ben de indir o elini kendine gel, haddini bil dedim, sonra neyse odaya gidelim görüşürüz, dedim...sadece yanımda kalsın istedim belki git diyebilirdim oradaki amacım kısıtlama değildi ki hadi kızdı o derece tepki vermesi ona değilde başka şeylere kızmak gibiydi neyse o gece hatasını anladı barışalım diye peşimde döndü durdu iyimiziyiz diye sorup sorup durdu şimdi de bugün eve geldim yoruluyorum koştur koştur yemek yapicam iki tabak var niye koymadan Ki internetin başından kalkamadin mi dedim. kalkamıyorda ... neyse bu bulaşık makinesini fırlatarak kapattı kendi gel ya fırlatıp atamazsin dedim neyse orda kapandı yemek hazirladim ama sinrilerim bozuk alt tarafı soylendim yabi yorgunum canım çıkmış sabah ki çocuğa yaptırdığım kahvaltı taşaklarını kaldırsa olur mu neyse yemeği hazırladım sofraya kusluk olmaz gel dedim geldi dilini tutsan filan dedi neyse konuşmak istemiyorum dedim sonra annem aradı arkadaşlarımla buluşuruz dedim kendi kendime kafam bozulunca plan yapmadım gitme niyetim yoktu sen ne biçim karısında kocana soylemeden nereye gidiyorsun da emri vaki mi yapıyorsun Da derken ne diyorsun ya plan yapmadım kimseye gelirim demedim dedim en sonra çıldırdım hala söyleniyor attım tabağı kırdım sinirlerim yıprandı dayanamıyorum artık birşeyler parcalamazdim... herşey üstüme geliyor paramparça kalbim, sanki yorgunum bu evlilik bitti mi ,zorluyor muyum bilmiyorum??? bir de bana gereğini yaparsın dedi bana dediğin şeyi kendin yaparsın dedim artık yoruldum kimseyle konuşamıyorum ailem zaten. Anlamıyor bu kadar kolay alır olduk ayrılığı düzelir mi emin degilim ... ilgi alaka beklerim yok duygusal yoksunluk içerisindeyim zaten bir de bunlar olunca kendime zindan ediyor musum gibi geliyor evliligi onun açısından da öyle sevgi yetmiyor bazen inanın üzgünüm.... kusura bakmayın telefonla ancak bu kadar yazabildim .. imla hatalarımdan dolayı özür dilemem mmm...