Hersey beklenir bu kadar olaydan sonra ben şaşırmam.Korkmuyormuş demek ki
korkusu bana hayatımda biri var da o duyar diye adını koymayalım gibi geldi
Gerçekler duymak acı geliyor ama. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.Benim şu hayatta sinir olduğum şeylerden biri de 'kanka o kızla çıkıyor ama seni seviyor, sana baktığı gibi bakmıyor' denilmesi.
Adam değilmiş işte sevmese kızla neden sözlensin, seni sevse neden senin onu sevdiğini bile bile mırın kırın etsin.
Seni cepte görmüş işte.
Ben de yaşadım bunu, sevmiyor işte dedim be bir daha da konuşmadım. Arkadaşların bu söylemlerine kanma.
Adam olsaydı gelir söylerdi sevseydi, ama değilmiş ki senle de iyi geçinmiş ama başkasıyla hemen şip şak olmuş.
Mutlu olurlar mı bilemem ama yaşın çok genç daha karşına bir sürü insan çıkacak, boşver gitsin seni umursamayanları sen hiç umursama.
Sana haksızlık yapmış belli, Allaha havale et bırak..
Allahın adaleti şaşmaz..
Seni sevmiyomus o yuzden iliski yasamamis yalniz oldugu icin hayatinda tutmus. Hicbi zaman iliskiye hazir degilim palavrasina inanma. Bak sevdigi kizi bulunca nasi da iliskiye baslamis..
Bu arada arkadaslarinin laflarina da inanma, sen uzulme diye teselli icin uyduruyolar. Ama dogru yapmiyolar. Seni bosa kandiriyolar. Seni sevse zaten seninle birlikte olurdu. Salla onu, kendi hayatina bak
Gurur denen şey sallamama musade etmiyor.Seni sevmiyomus o yuzden iliski yasamamis yalniz oldugu icin hayatinda tutmus. Hicbi zaman iliskiye hazir degilim palavrasina inanma. Bak sevdigi kizi bulunca nasi da iliskiye baslamis..
Bu arada arkadaslarinin laflarina da inanma, sen uzulme diye teselli icin uyduruyolar. Ama dogru yapmiyolar. Seni bosa kandiriyolar. Seni sevse zaten seninle birlikte olurdu. Salla onu, kendi hayatina bak
Bende buna anlam veremiyorum 1 senesini niye benimle harcadi o zamanSevgili olmayinca kiskanclik yapmayacak ne yaptigina karismayacaktin hemde birlikte vakit gecirecektiniz diye akillica dusunmuş o kiza senin gibi bakmiyor bilmem ne diyen arkadaslarinda olaya tarafli baktigi icin boyle konusuyorlar muhtemelen sevmese ne diye sevgili olsun ne diye aileleride ayaga kaldirip söz olaylarina girissin ki her evlenen sozlenen erkek deli divane olmayabiliyor o ayri ama sana yazmasida ayri bi cinslik
Haklısınız fevri ve cahilce davranmamak lazım ama işte ahhh şu düşünceler yok muu insani deli ediyor.Korktuğu falan yoktu, seni gayet saf bulduğundan kendine inandırmış. O kıza sana baktığı gibi bakmıyor hikayesine de inanma, arkadaşların senin içini rahatlatmak için duymaya ihtiyacın olabileceğini düşündükleri şeyi söylemiş.Ayrıca okulu bırakmak ne demek, sana değer vermemiş biri için okulu ne diye bırakacaksın. Aklını başına topla, evet kötü bir tecrübe olmuş ama yine de tecrübe tecrübedir.
Cahilce demeyelim, neticede tecrüben yoktu ama bir daha ki sefere aynı biçimde yaklaşan birine tutulma ihtimalin olmayacak, bu açıdan bakarsak iyi bir şey.Haklısınız fevri ve cahilce davranmamak lazım ama işte ahhh şu düşünceler yok muu insani deli ediyor.
Yahu diyorum ya takılmak icin iste sadece amaci istediginde iyi vakit gecirip konusmak fazlasi degil eger sevgili olsaydi senle nereye gittigini naptigini kimle gorustugunu vs azcok karisacaktin filan birde ayrilirken ayrilma işi cikacakti iyisimi hem kafasi rahat oldu hemde boş vaktini doldurdu estigi zamanda gitti kendine sevgili yapti sana karsida bi sorumlulugu yoktu cunku sevgilisi degildin anladin mi simdi 1 sene seninle sevgili bile olmayip baska kizla sevgili olup birde söz yapiyorsa seni sadece vakit doldurmak icin yaninda tutmus sevse 1 sene icinde degil sevgili cokfarkli boyutlara bile gelirdi o iliski kendini kandirmaBende buna anlam veremiyorum 1 senesini niye benimle harcadi o zaman
Duya duya artık kendine sen söyleyeceksin gerçekleri.Gerçekler duymak acı geliyor ama. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Bende buna anlam veremiyorum 1 senesini niye benimle harcadi o zaman
Aa sen niye birakiyosun okulu canim?Merhaba arkadaşlar ben yeni bir üyeyim baya baktım ettim konulara bazı arkadaşların dertleriyle dertlendim dedim ki sonra bende yazayım dertler paylaştıkça hafifler.
Bundan 2 sene önce bana kendi tanışma talebiyle geldiğinde onu onemsemedim hatta içimden ne gerek var falan dedim. Bir kaç ısrarlı tekliflerden ufak karşılaşmalardan sonra konuşur görüşür olduk. Ayrıca aynı okul da farkli bölümlerdeyiz. Benden bir yaş büyük biri yani ben 21 o 22 yaşında benim öyle cok sevgilim falan olmad . Bir tane oldu o da 1 sene sürdü ayrıldık. Sonra üniversiteye başladım. Ilk kez duygusal anlamda o girdi hayatıma sevgilimden sonra. Tanıdıkça ısındım hep görmek istedim bana bakarken gözlerinin içi ışıl ışıl parlıyordu. Arkadaşlarımla tanıştı etti ama arada hala birsey yok açıkça tabi ki insan biliyor hissediyor ama hiç birşey dillenmemisti. Canima tak etti benimde insan gerçekten bunaliyor belli bi zamandan sonra konuşma karari aldim bu arada 3 ay falan geçti tanısali bende isterim ama korkularim var cok kiskancim hislerimin önüne gecmesinden korkuyorum sen hep ol benimle kal ama adını koymasak da olur dedi safim tabi yelkenler suya indi ayyy canimmmm yaaa dedim içimden korkuyor... gel zaman git zaman yaz ayi geldi herkes ayrı yerlere memleketine gitti ben yaşadığım yerde okuyorum ayrica. Insan yazin 1 defa bile telefon etmez mi ya ? Etmedi.. baya olaylarda oldu aramizda ama dilinde tek bir cümle var korkuyorum ama biri olursa o sen olursun. defalarca denedim ilişkimi kesmeyi ama hic izin vermedi ağladı etti dayanamadim yine yaninda oldum ne sevgili gibiydik ne arkadaş belirsizlik çok fena birsey. Aslında sevgilik delisi degilimde insan sevdiğine sevdiğini söylemek ister soyliyemiyorsun garip bir durum oluyor. Biseye mudahale etmek istiyorsun edemiyorsun. En sonunda 1 yildan fazla zaman oldu bende iliskimi tamamen kestim. Bu sefer tamam dedi peki ben elimden geleni yaptım bu anlamsiz gururun bitirdi bizi dedi. Sömestr girdi araya döndüğünde yeni bir ilişkiye başladığını öğrendim ben 1 senedir onun yanindaydim ama o 15 günde yeni birini aldi hayatina şok oldum inanamadim konduramadim ve tabi ki aptal gururum karşısina gecip neden diyemedim. Tam 1 yil oldu hala sevgililer duydum ki sozleneceklermis arkadasima demekki icimde bi yerde o varmış demiş sevgilisi için .. kiz geçenlerde geldiğinde arkadaşlarım tanismislar biter yürümez. Bi tuhaf iliskileri var dediler en onemlisi ona sana baktığı gibi bakmiyor diyolar. Bilmiyorum sevmiyorum ama içim bi türlü rahat etmiyor nedenler beynimde sürekli kendimi birşeye veremiyorum. Utanmaz birde hiç birsey olmamis gibi selam verip konuşmaya çalışıyor. geri dönse hayatta konuşmam etmem ama aklimdan da çıkmıyor ne yapsam bilmiyorum okulu bırakmayı bile düşündüm.
Istersen sallama canimcim adam evleniyoGurur denen şey sallamama musade etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?