• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölsem daha iyi, bu acıyı çekmektense

• Konu Sahibi Konu Sahibi asskym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel kardeşim erkek bakar. sevdiğinden deil sen baktığın için bakar. valla bak inan ablana. kendini hırpalama okul bitsin yaz tatiline bi gir unutcaksın onu tamamen. amaaann diceksin buna mı kafa yormuşummmkaydirigubbakcemile3 demezsen ben de disembır diilim sengözlerimebaksanab
hımm anladım peki ozamn neden onun baktını yakalıyınca hemen başını çeviriyiyo bu garip biri hemde çokkk

yha tmm sevmiosun anladıkda niye bakıon bn senden kopmaya çalışıyom sen napıon kardeşimm
msnedekileri gelsin yüzüme sölesin niye bana acı çektiriyo ama öküzün tirene baktığı gibi bakıo hala:(:(çok mmutsuzum yha şimdi niye bakıon desem oda dicek sen bakıyosun fln dicekk offf

Baksin!!!:delphin:
Niye bu kadar taktinki bakmasina...?

Okuldada böylemi yaziyorsun güzelim? Eger öyle ise allah hocana sabir versin!benneyaptımki

ben bu yaslarda derss calısırdım olmamalı bence kardesımde yapmadı duymadım yanı derslerıne calıs hayatınıı zıyan edersın yoksa belkı sana nasıhat gıbı gelebılır ama dogru olan bu

ölsem daha iyi demişsin, umarım en büyük acın bu olur hayatta. daha o kadar küçüksünki kimlerle tanışacaksın neler yaşayacaksın kimbilir... önce derslerinle ilgilenmelesin canım, şu aşamada derslerin daha önemli. ayrıca neden bakıyor demişsin belkide sana öyle geliyordur o yaşlarda çok takılırız öyle şeylere selam bile verse kesin beni seviyor deriz :) sen uzak dur bu çocuktan ve acele etme böyle şeyler için. sağlıcakla kal...

bak cnm daha çok küçüksün önce derlerine önem ver kendini hayatını kurtar karşina seni seven biri cıkar hakarat etmeyen sana mal diyen aslın da kendi adını söylemiş onu hayatından cıkar ki kendini bir halt sanmasın

Back
X