Olsem Olsem Tam da Simdi :(((

neden böyle düşünüyorsun ki?? sorunlarınla yüzleşmelisin ancak onlar senden ozmn korkarlar ve görünmez olurlar..

defterın sayfasını koparmana gerek yok hepsini atese at.. at ki o yangınla yuregındeki yangın sönsün.. ve derin bir nefes al...

hayatında basarılar cnm

Gorunmezim galiba buna gercekten inanmaya basladim. Burada da kimse beni takmiyor (( cokkk mutsuzumm (

Hayatını birilerinin seni farketmesini bekleyerek geçirirsen ömür boyu mutlu olamazsın.
Sen kendin için yaşayıp, kendini geliştirdikçe herkesin saygısını da kazanırsın zaten.

derdimi anlatabilecegim kimsem yok gibi herkes bana kulaklarini tikamis.. Cozmek icin konusmam gerek ama kimse yok ...

Sevdigime kavusamiyorum ( Derdimi anlatamiyorum kimseye dinleyen yok (

Hayat sevdiğinden ibaret değil ki ama. Demin bi yerde yazmışsın sendin galiba. Ne için yaşıyorsunuz diye sorulmuş. Sen de Allah rızası için demişsin. Şimdi burda konuşan kızla o cevabı veren kızın arasında dağlar kadar fark var
Hiç bişey senden kıymetli değil. Evlenmek, kavuşmak vs bunlar da sorunlar bitecek, masal hayat başlayacak anlamına gelmiyor.
Evliliğin de kendi çapında zorlukları var.
Kaç yaşındasınız merak ettim. Bi de ne kadardır birliktesiniz erkek arkadaşınızla?

İste Allahtan korkum olmasa suan oluydum. 24 yasindayim. Normalde insanlardan ilgi beklemem hatta hic sevmem ilgi beklemek degil sadece dertlesmek Uc yil bitti

Azeri diye ailem istemiyo. Hep olumsuzluklari yigiyolar onume. Hic umut guzel birsey yoksa hep olumsuz olcak diye dusunursem nasil yasarim ki .. Sogudum hayattan..

Bir de benimkinden daha buyuk problemleri olan insanlar var farkindayim kendime cok kiziyorum nefret ediyorum ama iste cok aci cekiyorum ( O kadar derdin icin de aci cekmek bencillik mi off

Azeri diye ailem istemiyo. Hep olumsuzluklari yigiyolar onume. Hic umut guzel birsey yoksa hep olumsuz olcak diye dusunursem nasil yasarim ki .. Sogudum hayattan..

Neden ki?? Azeri ya Türk olması ne fark eder?? İnsan değil mi??
Sorun azeri olması değil de, başka bir şey de ola bilir.
Mesela ailenin onda beğenmediği taraflar ola bilir, kötü alışkanlık falan...
İstememe sebepleri ne??
Sen onları öğrenince bir çare bulamıyor musun?
Hep olumsuzlukları yığıyorlar önüme diyorsun ya, bak sen o olumsuz fikirleri değiştire bilirsin belki..
Anlıyorum yoruluyorsun, bıkıyorsun belki ama seviyorsan mücadele etmeye devam...

Cok seviyorum. Ailem tanismaya bile yanasmadi ki olumsuz birsey yok ellerinde sadece uzaklik kultur farki falan diye. Bir de babam sevmiyo genel olarak onlari. Ne alip veremedigi varsa....ben vazgecmiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…