• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölsem umrunda olmaz

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
Gecen gün de yazmıştım. 6 aya dugunum var ama aoleler arasinda sorun oldu. Nisanliminin kuzeniyle esya konusunda tartistik kayinvalidem araya girdi nisanlim beni ezdirdi diye. yune birsuru olay oldu. Kuzeniyle yengesi bana hakarteler etti. Cocuk tibi whatsapp durumlarina benim icin bi surur sey yazmışlar. Annemde bunlari gördü. Cok uzuldu bende oyle. Ama nisanlim oft abartiyosun sus demekle yetindi. Bende o kadar uzuldumki gogsum agridi. Bugun hastaneye gittim. Stresten sıkıntı olusmus . Bidaha stres yok dedi doktor.nisanlimada mesaj attim hastaneye hgidiyotum diye ne aradi ne sordu. Aksam mesaj atti oda evdemisin kontrol için. Sormadi bile ben dedim sormadin diye anlattim durumu cevap yok. Ben cesaretsiz bir insanım.Bunlara katlaniyorum cocugumben daha bunu kabul ettim cok mutsuzum

Gecen gün de yazmıştım. 6 aya dugunum var ama aoleler arasinda sorun oldu. Nisanliminin kuzeniyle esya konusunda tartistik kayinvalidem araya girdi nisanlim beni ezdirdi diye. yune birsuru olay oldu. Kuzeniyle yengesi bana hakarteler etti. Cocuk tibi whatsapp durumlarina benim icin bi surur sey yazmışlar. Annemde bunlari gördü. Cok uzuldu bende oyle. Ama nisanlim oft abartiyosun sus demekle yetindi. Bende o kadar uzuldumki gogsum agridi. Bugun hastaneye gittim. Stresten sıkıntı olusmus . Bidaha stres yok dedi doktor.nisanlimada mesaj attim hastaneye hgidiyotum diye ne aradi ne sordu. Aksam mesaj atti oda evdemisin kontrol için. Sormadi bile ben dedim sormadin diye anlattim durumu cevap yok. Ben cesaretsiz bir insanım.Bunlara katlaniyorum cocugumben daha bunu kabul ettim cok mutsuzum

Nisanlin kac yasinda sen kac yasindasin canim

Hataliyim zaten bu kadar seyi kaldiracak kadar buyumemisim ben

Herbiseyin farkindasin. Ailem uzulur akrabalar ne der dusuncelerini birakip mantikli olan yolu secmen lazim.
Tabiki kolay degil nisan atmak, sevdigin adamdan ayrilmak ama sana zarar geliyor farkindasin. Sadece sevgilinle evlenmiyorsun ailesiyle de evleniyorsun ve sonrasinda da katlanmak zorundasin. Katlanabilir misin katlanamaz misin.
Bir yillik ayrilik acisi mi omur boyu kaynana dirdiri pisirik bir koca ve hayatina mudahil sevmedigin bir suru insanla yasamak mi.

Cocuk olsan yıne ıyı cnımbenım ne guzel olayları ıdrak etmıssın anlatmıssın sana nasıl haksızlık yapıldıgını
bır cocuga yap bak hosuna gıtmeyen bırsey nasıl tepkı verır bir de oyle hemen gonlunu alamazsın bır cocugun..
sen kendıne bıraz deger ver bence .ılk once sensın bu hayatta aılen tabıkıde onlar kım kı sen hem annecıgını hem kendını uzuyorsun.yazık degıl mı o kadıncagıza.ben oncekı konunu da bılıyorum okumustum senın yazdıklarını
boyle durumlarda en cok aılelere uzuluyorum cunku bızlerın yasadıklarına en cok onlar uzulup ıcerlıyor bız belkı sonradan unutuyoruz ama onlar unutmuyorlar.O kadıncagız bunca emegı elın adamı gelsın boyle yapsın saymasın umursamasın dıye mı verdı sana.
lutfen kendını dınle bıraz..memleketıne gıt yada baska bırseyler yap kendıne deger verdıgını hatırla.kuzenı zaten cok sacmalamıstı sen bır genc kızsın daha ortada bırsey yok herkes herkonu hakkında bu sekılde sana nasıl ahkam kesebılırler
Sen yarın evlendıgınde o kadar mutsuz olursunkı adam sana nasılsın dıye sormuyor kontrol amaclı kendını tatmın etmek ıcın evdemısın degılmısın dıye arıyor aılesı dıllerı avrupa asya yakasını kaplıyor masallah pabucu gecmıs bır de sız kız tarafısınız aılen ck ama cok uzuluyordur canım benım.kendın ıcın olmasa aılen ıcın bır daha dusun kurtul su adamdan yahu..vallahı ben darlandım bunca seyden sen bayansın ya..yarın evlensen olacakları kaldıramayacaksın cok uzuluceksın ınan bana..senı ve aılenı bas ustu edecek ınsanlarla bırarada ol lutfen.sende hasta olmussun bak gunah degıl mı ya..bu uzuntuler yanına kar mı kalsın.

Sana deger vermeyen biri icin kendini üzmeye degmez..

Kendine bir iyilik yap ve sakin bu insanla evlenme..

Sende Biraz duygu somurusu yapmissin sanki doktora gidiyorum falan.. Onun yerine biraz mesafe koyup ne bileyim seni kirdigini baska bi sekilde belli edebilirsin..

Edacığım sen hangi şehirdesin? Ankara'daysan seni görüp omuzlarından tutup şöyle bir sarsmak istiyorum, yazdıklarımızdan anlamıyorsun çünkü. Şimdi hemen nişanlın olacak o çocuğu arayıp ayrılman gerekiyor. Bak bu kadar net konuşuyorum. Senin de yaşın küçük ama o kuzen olacak cadıyla anası cadıya diyecek laf bulamıyorum. Eğer seni rahatsız ederse ver benim adresimi, ben hak ettiği Osmanlı tokadını aşk ederim nişanlına. Aa bu ne be, bulmuşlar naif, sakin kızı; dört bir taraftan saldırıyorlar utanmadan.

Back
X