Ben 6 ay önce doğuma 1 ay kala minigimi kaybettim.... Kalbi durmuştu ve bir sebep bulunamadı. . Sonradan arastirmalarda kanımda pıhtılaşma çıktı ama doktorum 34. Haftaya gelen bebeği etkileyecek bir pıhtı değil dedi... Şimdi yine hamileyim. Tedbir olarak coraspin ve kan sulanirici iğne kullanıyorum. Bu ilaclarin 3 aydan fazla kullanımı kemik erimesine ve bir çok hastalığa sebep oluyor. Ben ne yapacağımı bilemiyorum... Onu korumak isterken daha kötü olmasından korkuyorum. Bu ilaçların kesin cozum olmadığını söylüyor proflarda. Bırakıp limon suyu mu içsem diyorum kan sulandırıcı olarak ama cesaret edemiyorum
Çok geçmiş olsun nasipten öteye kköy yok demişler siz yinede doktoru dinleyin önleminizi alın tevekkülü Allah'a bırakın inşallah sağ saglim kucağınıza almak nasip olur
Kuzenim de aynı şeyleri yaşadı. Sizin ilaçlardan kullandı, doktoru ne derse yaptı. Şimdi 1 yaşına girecek oğlu maşallah gayet de sağlıklılar. Limon suyu falan girmeyin bu işlere..
canım başın sağolsn bende malesef bu sebepten kaybettim 6,5 aylıkken ama çok okuyorum burada asprin ve kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşanı ve doğuma yakın zamana kadar kullanman gerek malesef ilaçları kalsiyum ilacı alabilirsin ekstra kemik erimesinden korkuyorsan inşallah sağlıklı bir bebeğin olur
Okurken gözlerim doldu bebeğim geldi aklıma Bende 33 haftalıktı beni bıraktı nasip inşallah bu zor sınavı bir daha yaşamayız ilk bebeğin mi kan sulandırıcı kullanman şart bana da teşhis o koyuldu ama 2. Yavrumdu hala anlamıyorum rabbim diğer evlatlarımızı bize bağışlar inşallah iyi düşünelim iyi olsun sanırım aynı zamanlar da bebişler doğuyor benim doktor o kadar büyük kan pıhtısından değildir ama ilk olmadığı için rahat konuştu kısmet bilemiyorum aklım duruyor tek sığınağım rabbim