• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm acısıyla nasıl başediyorsunuz?

Ölüm acısıyla baş edilmiyor ki canım. Hafıza denen muhteşem olay, zaman, sabır.... Bunlar yardımcı oluyor bu tür acılarla mücadele etmemizde. Yoksa ölümün tesellisi olmuyor maalesef

Hamileydi , çok sıkıntı çekti , çok acı çekti maalesef 8 aylık hamile iken yolda yürürken araba çarptı ve öldü ... burda sıkıntılarını anlatırdı hep . Ama melek oldu 6 kişiye organları ile yaşam verdi . Bebeği kurtuldu ama yaşam savaşı veriyor şimdi maalesef :(

Yakınlarını kaybeden tüm arkadaşlara başsağlığı diliyorum öncelikle.

Ben bu yıl annemi, hayatımın anlamını oluşturan insanı, kaybettim. Dayanılması imkansızı dediğim acıya Allah sabır veriyor. Çok değişik oluyor bu süreçte insanın yüreği...

1.5 yıl önce annemi kaybettim 35 yaşındaydı. Öldüğü zaman ağlayamadım bile kardeşime destek olmak için, geceleri ağlarım bazen rüyamda kötü görürüm ağlayarak uyanırım ama dışarıya karşı hep güler yüzlüyümdür kardeşimle babamla eğleniriz annemi güzel hatırlarız hep zamanla acın hiç değişmesede alışıyorsun mecbursun annem kanserden vefat etti bende ondan etkilenip kanserle alakalı bölüm okuyorum anneme benzeyen hastalarım oluyor o zaman canım çok yanıyor annem neler çekmiş diyebiliyorum. Bol bol dua edip içimi rahatlatmaya çalışıyorum bende

Back
X