Ölüm Allahın emrii Askim babam gitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Babami gece fenalastigi icin kaldirmistik kalp kriizinden akciger kanseriydi kendisi aşkım bitanem dünyam babam suan en güzel mertebede hastayken sayıkladigi Allah ve Anam yanlarina ugurladik..... Kalbi durdu hayata döndüremediler; ( Akciger kanseriydi son zamamlarda iki kez kani düşmüştu kemot yapamadi sonra cesitli acılar cekti ama cidden benm kanim cekiliyordu... acillk yogun Bakimlk olduk böbrek yetmezligi ve damarlad tikali dendj kalp krizinden öldü ; ( sabah ezaniyla cuma günü en güzel saate. Cok üzüldüm çok şok oldm beklemiyorum ama o cektigi acilari düşününce de icimi rahatlaiorm orada çekmez belki rabbim ben nasil dayanacaz. SOm anlarinda yemek yedirdm en son yemeği elimden yedi ckk sarilmak istdim ama yapamadim cok agrilkrm diye keske yapsaydim yasaydi da tumm. Bakimlarini yapsaydim caniminda veriridimm ama olmuyor ki bizj birakti gitti ; ( seni cok izlicem ilk askimmmm

Artik size dusen sabretmek.. Allah mekanini cennet yapsin.basiniz sagolsun

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babanızın.

Allah tüm sevenlerine de sabır versin.

Yaşasaydı daha zordu, bu da bir gerçek :(

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babanızın.

Allah tüm sevenlerine de sabır versin.

Yaşasaydı daha zordu, bu da bir gerçek :KK43:
Tek tesellim cektigi acıları görünce yineki Rabbim cok cektirmedi zaten ole hep cekse ben kahrimdan ölurudm cokk zor cokk cuma ezaniyla en guzel günde Allah razi olsun.

Başınız sağolsun. Benim de babam akciğer kanseriydi çok acılar çekti. Allah öteki dünyada cektirmesin.

Basınız sağolsun mekanı cennet olsun. Yazdıklarınızı okuyordum Allah herkese sizin gibi böyle çoook babasını seven bir evlat nasip etsin

Allah sizlere sabir versin, babanizin da mekani cennet olsun insallah : (

Allah sabır versin.. Makamı cennet olsun. Son anına kadar ilgilenmissiniz inşallah sizden razı olmuş olarak vefat etti. Allahın rizasi ana babanın rizasindadir. Allah da sizden razidir.teselliniz cennette buluşmak olsun..

Basın sağolsun alisirsinn zamanla ama hiç geçmez acısı.. Dua et, şimdi babanın duaya ihtiyacı var sadece..

Bu hafta cok olum haberi aldim ve genellikle kanserden. Rabbim yanina almis mekani cennet olur insallah. Onu agri icinde hergun erirken gormektense belkide boylesi daha hayirli oldu. Baba bu baska biseye benzemez ne desek acini dindiremeyiz. Allahim sizlere uzun saglikli omurler versin insallah

Allah sabırlar versin kardeşim. ...evet onun çektiği acılarla gözünün önünde erimesi yemin ederim çok zor. .ben aynısını yaşadım. Ve allahım dedim ben çok uzun yıllar yaşamasını istiyordum babamın ama öyle acılar çektiğini gördüm ki...
O an insan ister istemez içinden şunu geçiriyor

Allah sana gösteriyor işte gözünün önünde baban.... ve acı içinde kivraniyo..

Bu şartlarda hala baba sen sonsuza dek yaşa diyebilir miyim...

Oyle bir araf ta kaliyor ki insan bu soruya ne evet ne de hayir cevabi verebildim.....

çünkü onun doğması da ölmesi de benim elimde değil ve o zaman şunu dedim

ALLAHIM SEN BABAM İÇİN HAYIRLI OLAN NEYSE ONU VER.

öyle oluyo ama inan zamanla güzel anilarla hatirlayacaksin...

Back
X