Ölüm Allahın emrii Askim babam gitti

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim yaaa
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah,
Biliyorum söylemesi kolay ama güçlü ol. Baban senin güçlü olmani isterdi. :KK200:

• Beğen
Reactions: tse
Basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun

• Beğen
Başınız sağolsun canım benim :cry::cry:

• Beğen
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Allah size sabır versin.

• Beğen
Babami gece fenalastigi icin kaldirmistik kalp kriizinden akciger kanseriydi kendisi aşkım bitanem dünyam babam suan en güzel mertebede hastayken sayıkladigi Allah ve Anam yanlarina ugurladik..... Kalbi durdu hayata döndüremediler; ( Akciger kanseriydi son zamamlarda iki kez kani düşmüştu kemot yapamadi sonra cesitli acılar cekti ama cidden benm kanim cekiliyordu... acillk yogun Bakimlk olduk böbrek yetmezligi ve damarlad tikali dendj kalp krizinden öldü ; ( sabah ezaniyla cuma günü en güzel saate. Cok üzüldüm çok şok oldm beklemiyorum ama o cektigi acilari düşününce de icimi rahatlaiorm orada çekmez belki rabbim ben nasil dayanacaz. SOm anlarinda yemek yedirdm en son yemeği elimden yedi ckk sarilmak istdim ama yapamadim cok agrilkrm diye keske yapsaydim yasaydi da tumm. Bakimlarini yapsaydim caniminda veriridimm ama olmuyor ki bizj birakti gitti ; ( seni cok izlicem ilk askimmmm

Rabbım nasıl bır tevafuktur bu okyunca cok sasırdım bırebır aynı kaderı paylasmısız bende Eylul de babamı kanserden kaybettım 8 ay kemoterapı gordu ama artık gozlerımızın onunde erıyıp bıtmıstı zıyarete gıttık ama o coktan vefat etmıstı hastalıgı boyunca enfeksıyon almasın dıye hıc yanına yaklasmadık babamı vefat ettıkten sonra opebıldım doya doya sarıldım ve bır cuma gunu defnedıldı yasadıgım acının tarıfı yok o kadar uzun hıkaye kı bır kac cumleye sıgdırmak zor
Rabbım babacıgının mekanını cennet eylesın basınsagolsun ben hala uyuyamıyorum ve cok ozluyorum onu :((

• Beğen
Rabbım nasıl bır tevafuktur bu okyunca cok sasırdım bırebır aynı kaderı paylasmısız bende Eylul de babamı kanserden kaybettım 8 ay kemoterapı gordu ama artık gozlerımızın onunde erıyıp bıtmıstı zıyarete gıttık ama o coktan vefat etmıstı hastalıgı boyunca enfeksıyon almasın dıye hıc yanına yaklasmadık babamı vefat ettıkten sonra opebıldım doya doya sarıldım ve bır cuma gunu defnedıldı yasadıgım acının tarıfı yok o kadar uzun hıkaye kı bır kac cumleye sıgdırmak zor
Rabbım babacıgının mekanını cennet eylesın basınsagolsun ben hala uyuyamıyorum ve cok ozluyorum onu :KK43:(
; (((( hemde cok cok zor Allah rahmet eylesin cok zorlu surec cok hemde ; ( ates düştüğü yeri yakiyor o acilar ölümden beter mekani cennet olsun babanizin da ; (

Allah herkesten razi olsun gani gani

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Hastalıklar, sıkıntılar günahlardan arınmaya vesiledir derler. İnşaallah sıkıntılarımız, imtihanlarımız günahlarımızdan arınmamıza vesile olur hepimizin. Bol bol dua edin. Allah çok merhametlidir.
Amin amin

Allah yerinde rahat yatırsın, günahlarını affetsin. Sabır diliyorum...

eniştemi kaybettik bizde 2 hafta olacak. kuzenim daha 17sinde. hastaneyi inletti beni yetim bıraktın baba diye. hala inanamıyorum çok severdim eniştemi. kuzenim burdada değildi okul için başka şehirdeydi eylülde gitmişti sınavları bitince yarı yılda buraya gelecekti babasının ölüsüne geldi. şimdi biraz daha iyi geçicek hepsi o boşluğu kimse dolduramaz tabi
O kadar o kadar zor kiiii

Başınız sağ olsun, cennette kavuşup sonsuza kadar mutlu olursunuz inşallah.

• Beğen
başınız sağ olsun. bol bol dua edin onun için. allah mekanını cennet eylesin.

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum 22.kasım 2015 sabahı bende babamı bu illet hastalıktan kaybettim gözümün önünden gitmiyor her gün onu düşünüyorum rabbim senin acını dindirsin ben hep kendimi söyle tatmin ediyorum bu dünya gecici esas olan orası dini görüşüm ve felsefem bununla tutunmaya calısıyorum.acıyı veren sabrı da verecektir elbet basın saolsun rabbim başka acı vermesin toprağı bol mekanı cennet olsun babacıgının bu cümleleri yazarken gözyaslarıma hakim olamadım birsey diyim mi belkide orada arkadas bile olmuslardır babacıklarımız biryerlerden bizi izliyorlardır kimbilir :) metanetini yitirme yanlız kalma ben öle yapıorum başka ne diyebilirim ki yaşayan bilir ama kimseye göstermesin bu acıyı tarifi yok :/

seni kıskandım biliyor musun??
neyimi kıskandın diyorsun belki de..
babamla son günüünde saçma sapan bişey yüzünden tartıştım. kalbini kırdım ve babam o gün öldü :( keşke biz de son vedamızda güzel şeyler yaşasaydık.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

Başınız sağolsun canım Rabbim kalanlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
Babacığının mekanı cennet olsun. Sabırlar diliyorum.

Back
X