Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babami gece fenalastigi icin kaldirmistik kalp kriizinden akciger kanseriydi kendisi aşkım bitanem dünyam babam suan en güzel mertebede hastayken sayıkladigi Allah ve Anam yanlarina ugurladik..... Kalbi durdu hayata döndüremediler; ( Akciger kanseriydi son zamamlarda iki kez kani düşmüştu kemot yapamadi sonra cesitli acılar cekti ama cidden benm kanim cekiliyordu... acillk yogun Bakimlk olduk böbrek yetmezligi ve damarlad tikali dendj kalp krizinden öldü ; ( sabah ezaniyla cuma günü en güzel saate. Cok üzüldüm çok şok oldm beklemiyorum ama o cektigi acilari düşününce de icimi rahatlaiorm orada çekmez belki rabbim ben nasil dayanacaz. SOm anlarinda yemek yedirdm en son yemeği elimden yedi ckk sarilmak istdim ama yapamadim cok agrilkrm diye keske yapsaydim yasaydi da tumm. Bakimlarini yapsaydim caniminda veriridimm ama olmuyor ki bizj birakti gitti ; ( seni cok izlicem ilk askimmmm
; (((( hemde cok cok zor Allah rahmet eylesin cok zorlu surec cok hemde ; ( ates düştüğü yeri yakiyor o acilar ölümden beter mekani cennet olsun babanizin da ; (Rabbım nasıl bır tevafuktur bu okyunca cok sasırdım bırebır aynı kaderı paylasmısız bende Eylul de babamı kanserden kaybettım 8 ay kemoterapı gordu ama artık gozlerımızın onunde erıyıp bıtmıstı zıyarete gıttık ama o coktan vefat etmıstı hastalıgı boyunca enfeksıyon almasın dıye hıc yanına yaklasmadık babamı vefat ettıkten sonra opebıldım doya doya sarıldım ve bır cuma gunu defnedıldı yasadıgım acının tarıfı yok o kadar uzun hıkaye kı bır kac cumleye sıgdırmak zor
Rabbım babacıgının mekanını cennet eylesın basınsagolsun ben hala uyuyamıyorum ve cok ozluyorum onu(
Basınız sağolsun mekanı cennet olsun. Yazdıklarınızı okuyordum Allah herkese sizin gibi böyle çoook babasını seven bir evlat nasip etsin
Amin aminBaşınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Hastalıklar, sıkıntılar günahlardan arınmaya vesiledir derler. İnşaallah sıkıntılarımız, imtihanlarımız günahlarımızdan arınmamıza vesile olur hepimizin. Bol bol dua edin. Allah çok merhametlidir.
O kadar o kadar zor kiiiieniştemi kaybettik bizde 2 hafta olacak. kuzenim daha 17sinde. hastaneyi inletti beni yetim bıraktın baba diye. hala inanamıyorum çok severdim eniştemi. kuzenim burdada değildi okul için başka şehirdeydi eylülde gitmişti sınavları bitince yarı yılda buraya gelecekti babasının ölüsüne geldi. şimdi biraz daha iyi geçicek hepsi o boşluğu kimse dolduramaz tabi