• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bu kadar yakınmış :(

tüylerim diken diken oldu,Allah rahmet eylesin,eşine acil şifalar versin...

Allah gunahlarini affetsin,yeri cennet olsun. Olumun genci yaslisi,zamani mekani yok. Sevdiklerimizi birgun mutlaka kaybedecegiz. Allah yine de sirasiz olum vermesin, evlat acisi yasatmasin ve hepsinden onemlisi omurun de olumun de hayirlisini ve imanlisini versin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy ne kottudur ailesiiiiii.ah.ahhhh....allah rahmet etsinn.offfff...ailesine allah sabir versin

Dün akşam üniversiteden yakın bir arkadaşımın vefat haberini aldım :( dünden beri ağlıyorum kafamı toparlayamıyorum kızlar :( üni. yıllarında acı tatlı çok şey paylaşmıştık. Kendisi uni. Okumak için yurtdışından Türkiye ye geldiği için aramızda inanılmaz bir bağ kurulmuştu. Ailesine olan özlemini bizlerle gidermişti yıllarca. İnanmıyorum hala öldüğüne :(

Dün düğünü vardı. Düğün yerine giderken yolda kaza yapmışlar. Arkadaşım hemen kaza yerinde vefat etmiş damat beyin durumu ise ağırmış :(
Çok zorr gerçekten kızlar. O kadar heyecanlıyken, en mutlu günündeyken...inanamıyorum hala :( Rabbim ailesine, sevdiklerine sabır versin :(

allah sabır versin :( hiç kimseye böyle acı vermesin :( siz de fala üzmeyin kendinizi :( rabbim her şeyin en hayırlısını bilir :( :50::50::43::43:

Allah rahmet eylesin, eş adayına acil şifalar versin. Ailelere herkese çok zor, resimlere eşyalara bakıp bakıp yıkılacaklar :( hele o ev nasıl bozulacak, ne zor bir imtihan :(

Dün akşam üniversiteden yakın bir arkadaşımın vefat haberini aldım :( dünden beri ağlıyorum kafamı toparlayamıyorum kızlar :( üni. yıllarında acı tatlı çok şey paylaşmıştık. Kendisi uni. Okumak için yurtdışından Türkiye ye geldiği için aramızda inanılmaz bir bağ kurulmuştu. Ailesine olan özlemini bizlerle gidermişti yıllarca. İnanmıyorum hala öldüğüne :(

Dün düğünü vardı. Düğün yerine giderken yolda kaza yapmışlar. Arkadaşım hemen kaza yerinde vefat etmiş damat beyin durumu ise ağırmış :(
Çok zorr gerçekten kızlar. O kadar heyecanlıyken, en mutlu günündeyken...inanamıyorum hala :( Rabbim ailesine, sevdiklerine sabır versin :(

Başınız sağolsun Allah ailesine ve size sabir versin .
Gencin ölümü daha acı gerçekten çok zor:(

Bogazim dugumlendi resmen..huzur icinde uyusun..

Bende lisedeki arkadasimi nisanindan 1 hafta sonra kaybettim en son facete pazartesi tebriklere yorum yaziodu saat 15.00 yazmis 16.00 kaza olmus oldu nisanlisi toparlanmaya calisio ama ben pek toparlanamadim daha onlarin sadece duaya ihtiyaclari var bol bol dua ediorum sende ole yap arada resimlerine bakiorum

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ne kadar acı... gencecik hem de düğün günü kim bilebilir ki en mutlu gününün en acı gün olacağına ölüm ne kadar yakınımızda gerçekten 10 saniye sonra ne olacağımızı bilemiyoruz ama hayat telaşına dalıp bazen unutuyoruz sanırım en yakınımızın başına geldiğinde tekrar hatırlıyoruz Allah herşeyin hayırlısını versin ölümün de...

çok üzüldüm.şimdi kimbiler aileler ne durumdalar.
yeni hayata adım atıyorken son anda hayata veda etmek.gerçekten hüzünlü bir son.nişanlısına şifa dilerim ama oda ayağa kalktığında yanında sevdiğini göremediğinde ne kadar çok perişan olacaktır.toparlanması zaman alacaktır.
ben nazara çok inanırım ve bu çiftin mutlu son yaşamamasını nazara baglıyorum.
allah rahmet eylesin.:14:

Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Back
X