Ölüm haberi

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
18
Hanımlar başlıkta dediğim gibi ölüm haberlerine aldığım zaman bi tepki veremiyorum. Ağlamam gereken zaman da ağlayamıyorum. Geçen sene dedem vefat etti bi damla göz yaşı dökemedim. Üzülüyorum ama feryat figan olamıyorum. Psikolojik mi acaba normal değil gibi geliyor.

Az öncede üvey babaannemin vefat haberini aldım. Üzüntüden başım ağrıyor fakat ağlayamıyorum. Normalde en ufak şeye tv de olan duygusal olaylara hemen ağlarım ama ölüm haberine ağlayamıyorum.

o şok olayı bende de var. aşırı derece yakınımsa bir şey yapamıyorum kalıyorum. günler sonra insan idrak edince üzüntü ağır basıyor. başınız sağolsun.

O bence kısa süreli şok durumundan kaynaklanıyor çünkü anı duyduğum ve üzüldüğüm haberlerde tepkisiz kalırım.

Bu arada basınız sağolsun :(

Ben cenazelerde hiç ağlayamam zaten. Ağlamak şart değil ayrıca :) öleni de rahatsız edermiş zaten. Ölünün arkasından ağlanmaz diyorlar.

Bende de oluyor.
Dedemin cenazesi benim için yıkımdı. Onun cenazesinde ağlayamadım
Anneannemin cenazesinde yaprak gibi titriyormuşum ama çok hissizdim. Sanırım onda da ağlayamadım ki normalde her şeye salya sümük ağladım.
Sonradan ağlıyorum genelde. Boşaltım tarzında oluyor genelde. Uzun süren sarsan bir ağlama
Şoka girdiğimden mi oluyor bilmiyorum
Zorlama kendini. Numaradan ağlayan da oluyor, ağlıyor msun ağlamıyor musun diye bakıp dedikodu yapan da oluyor.
Daha sonra ağlayıp bir şekilde atarsın acını.

Bende de oluyor.
Dedemin cenazesi benim için yıkımdı. Onun cenazesinde ağlayamadım
Anneannemin cenazesinde yaprak gibi titriyormuşum ama çok hissizdim. Sanırım onda da ağlayamadım ki normalde her şeye salya sümük ağladım.
Şoka girdiğimden mi oluyor bilmiyorum
Rahatladım bi nebze kızlar sanırım görmedim uzakta ondanda kaynaklanıyor. Bende kendimi çok anormal sanıyordum. Yalnız değilmişim

Bende eskiden bisey olunca cok zor aglardim.simdi en ufak seyde feryat figan kopariyorum.illaki olum olmasina gerek yok aniden buyuk bi olay yasayinca bagirip agliyorum.mesela bu yil kpss de yanlislikla kizimin kimligini almistim tam 15 dk kurali baslayacakti ki farkettim.son saniyede iceri girdim nasi agliyodum.demekki buyuk bi şok yasamaniz lazim diye dusunuyorum

Cenazelerde ağlayan her insan o mefta için samimi olarak mı ağlıyor sanıyorsun? O günlerde stresli olup kendi derdine ağlayan mı ararsın yoksa o anki ölüden ziyade daha önce kaybettiği kişilere ağlayan mı ararsın... ölüye ağlayan yok. Herkes kendi derdine ağlıyor.

Cenazelerde ağlayan her insan o mefta için samimi olarak mı ağlıyor sanıyorsun? O günlerde stresli olup kendi derdine ağlayan mı ararsın yoksa o anki ölüden ziyade daha önce kaybettiği kişilere ağlayan mı ararsın... ölüye ağlayan yok. Herkes kendi derdine ağlıyor.
Cenaze evinde ağlayan görünce ağlarım. Ama telefon vs. Haber alınca tepkisiz kalıyorum. Bi de çok yas tutan biri değilim. Yani sonuçta vade olayına inanıyorum.

ben kolay ağlarım ama, ölümlerde bende de donukluk oluyor.
ne hissedeceğimi bilemiyorum. yüreğim sıkılıyor ellerim buz kesiyor ama öyle kalıyorum epey bir süre.
bir de cenaze evinde ortamında bulunmayınca da hissedilmiyor sanki tam olarak.
hayat devam ediyor çünkü.
bir de son yıllarda çok kaybımız oldu ailemden.
benim ilgilenmem gereken çocuklarım olduğu için katılamadım ve çocuklar sizi uzaklaştırıyor bu duygudan.

tabi birileri ağlayınca tutamıyorum kendimi.
beni en çok etkileyen ölüm bir arkadaşımın babasının vefatıydı.
onun o halini görünce onun yanında ağladım eve geldim 1 saat daha ağladım, yedisinde kırkında kuran okunurken yine ağladım.

ben kolay ağlarım ama, ölümlerde bende de donukluk oluyor.
ne hissedeceğimi bilemiyorum. yüreğim sıkılıyor ellerim buz kesiyor ama öyle kalıyorum epey bir süre.
bir de cenaze evinde ortamında bulunmayınca da hissedilmiyor sanki tam olarak.
hayat devam ediyor çünkü.
bir de son yıllarda çok kaybımız oldu ailemden.
benim ilgilenmem gereken çocuklarım olduğu için katılamadım ve çocuklar sizi uzaklaştırıyor bu duygudan.

tabi birileri ağlayınca tutamıyorum kendimi.
beni en çok etkileyen ölüm bir arkadaşımın babasının vefatıydı.
onun o halini görünce onun yanında ağladım eve geldim 1 saat daha ağladım, yedisinde kırkında kuran okunurken yine ağladım.
Başınız sağolsun canım. Dediğin gibi geride kalanları da düşünmek gerekiyor

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bence normalsiniz herkes bu üzüntüye içinde farklı yaşar aglamamanız da onlari sevmediğinizi göstermiyor

Ya bence birinin ölümüne ağlayabilmek icin cok sevdigin ve hayatinda yer eden biri olmali.
Ben de hicbir ninem/dedem öldüğünde aglamadim. Çünkü ayda yilda bir gorurdum zaten. Bir emekleri de gecmedi. Hayatimda bir yerleri yoktu zaten yani. Olmeleri de bir eksiklik yaratmadi. Uzgunlugum de mesela annem/babam agliyor, üzülüyor diye oluyor. Yoksa uzulmemi de gerektirecek bir durum yok bence.
Ama mesela bir arkadasim trafik kazasinda ölmüştü, günlerce aglamistim. Çünkü onu bir daha gorememek canim acitiyordu. Bunun gibi iste.

Bende insan içinde ağlayamıyorum. Babamı kaybettim aman aman ağlayamadım. Genelde yalnız kaldığımda yada gece kimse beni duymadığında ağlıyorum. Çok saçma salak bir şeyde gözlerim dolu dolu oluyor ama.. Yalnız değilsin yani.

Hanımlar başlıkta dediğim gibi ölüm haberlerine aldığım zaman bi tepki veremiyorum. Ağlamam gereken zaman da ağlayamıyorum. Geçen sene dedem vefat etti bi damla göz yaşı dökemedim. Üzülüyorum ama feryat figan olamıyorum. Psikolojik mi acaba normal değil gibi geliyor.

Az öncede üvey babaannemin vefat haberini aldım. Üzüntüden başım ağrıyor fakat ağlayamıyorum. Normalde en ufak şeye tv de olan duygusal olaylara hemen ağlarım ama ölüm haberine ağlayamıyorum.

ben de ağlayamam
dedemler babaannem amcam öldü ağladığımı hatırlamıyorum
annem öldü onda biraz ağladım
ama hıçkırarak falan değil
işte gözlerimden yaş süzüldü bi kaç gün
şimdi düşündüğümde içim buruluyor ama yine de ağlayamıyorum.

halbuki çok ağlak bi insanımdır
ben de senin gibi ölümlere ağlayamam

başın sağolsun bu arada.

Back
X