ölüm hissi:(

sezer06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
101
0
46
Konya
kızlar benim 5 yıllık bi beraberliğim var.yaza Allah izin verirse düğünümüz var.ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.heran ölücekmişim gibi,o günleri göremiycekmişim gibi geliyor.elimde deil.bazen geceleri ağlıyorum sırf bu yüzden.acaba diorum evlenebilcezmi ölcekmiyim.sürekli böle sorular var aklımda.napıcam ben neden oluyo bu.bu düşünceden kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum.yardım edin nolur.çok huzursuzum.nişanlıma yansıyo bu durum.kavga ediyorum istemeden.benle daha fazla ilgilensin istiyorum iyice piskolojim bozuldu.oysaki çok ilgilenir benmle ama bana eksik geliyo.beni istemedini düşünüyorum bi yandan.kafamda birsürü senaryo kuruyorum.ne yapmalıyım en çokta bu ölüm hissi benm mahfediyo kızlar:43:

ne kadar fikir versekte sana yardımcı olamayız burada biran önce psikoloğa görün

Son düzenleme:
kızlar benim 5 yıllık bi beraberliğim var.yaza Allah izin verirse düğünümüz var.ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.heran ölücekmişim gibi,o günleri göremiycekmişim gibi geliyor.elimde deil.bazen geceleri ağlıyorum sırf bu yüzden.acaba diorum evlenebilcezmi ölcekmiyim.sürekli böle sorular var aklımda.napıcam ben neden oluyo bu.bu düşünceden kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum.yardım edin nolur.çok huzursuzum.nişanlıma yansıyo bu durum.kavga ediyorum istemeden.benle daha fazla ilgilensin istiyorum iyice piskolojim bozuldu.oysaki çok ilgilenir benmle ama bana eksik geliyo.beni istemedini düşünüyorum bi yandan.kafamda birsürü senaryo kuruyorum.ne yapmalıyım en çokta bu ölüm hissi benm mahfediyo kızlar:43:

canım bir pskoloğa git derim. Pskoloğa gitmen senin deli olman değil sakın yanlış düşünme. Şuan kendi içinde gel gitler yaşıyorsun ve zor bir dönemden geçiyorsun. Bu zor dönemi tek atlatmamak için yardim al. Daha güçlü hissedersin kendini. Bu evlilik önemli bişey bir kadınlar için, her güzel şey bozulduğu için bununda bozulacağı düşüncesindeyiz. İyi düşün iyi olsun. Niye ölesin bebeğim kafandan at saçma düşünceleri, ağla rahatla ama at saçma düşünceleri kafandan

hadi yaa okadar kötümüyüm:43:

ben nişanlımı çok seviyorum.acaba diorum kendime, çok istediğim için o günleri görmeyi bu yüzdenmi geliyo aklıma böle şeyler.arkadaşımla konuştum namaza başla dedi dua et bol bol dedi.acaba faydası olurmu.ya doktorada gitmek istemiyorum ne dicem oturup ben ölmekten korkuyorum mu dicem offf offff

evlilik=sorumluluk...
sen sorumluktan korkuyorsun..
Nasıl yapacagım, ne edecegım, nasıl olacak,evi cekıp cevirebilecekmiyim.... derken nefesın daralıyo uykuların kacıyo,gögsün sıkısıyo buda sana ölüm korkusu gibi yansıyo..
Nisanlının sevgısını sorguluyorsun az gıbı gelıo daha cok ıstıyorsun cunku evlenecegın adam ve ömür boyu birlikte olacaksın,bunun telaşı var...

biraz serinkanlı ol herşey 0lacağına varır..Bu adamı sevıyorsan şayet;
Dünya ahiret fark etmez de,tükür avuçlarına yaa ALLAH de hazırlıklarla ugraş ufaktan...
Kısacası kendini dinledikce,kendınle başbaşa kaldıkça bu fikirler seni yer arkadaşım.Uğraş başka şeylere kafan dagılsın

çok istediğiniz bir şey olmak üzereyken, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelinmişken bazen insanın aklına böyle felaket senaryoları gelir, ama bu demek değildir ki bu felaket senaryoları gerçek olacak. anladığım kadarıyla siz baya istiyorsunuz bu evliliği veya bir şey olurda evlenemezsek diye düşünüyorsunuz, gönlünüzü ferah tutun. özellikle uzakta özlediği yakınları olan insanlar, ya bir şey olur da onları göremezsem hissine kapılır, sizinki de biraz benzeri olmuş. bence kendi kendinizi telkin edebilirsiniz, ölüm düşüncesini kendi kendinize de aklınızdan atabilirsiniz, psikolog şart değil ama aklınızdan atamıyorsanız ve ilişkinizi ve yaşamınızı ciddi anlamda olumsuz etkiliyorsa gidin ama bence normal böyle hissetmeniz.

evlilik=sorumluluk...
Sen sorumluktan korkuyorsun..
Nasıl yapacagım, ne edecegım, nasıl olacak,evi cekıp cevirebilecekmiyim.... Derken nefesın daralıyo uykuların kacıyo,gögsün sıkısıyo buda sana ölüm korkusu gibi yansıyo..
Nisanlının sevgısını sorguluyorsun az gıbı gelıo daha cok ıstıyorsun cunku evlenecegın adam ve ömür boyu birlikte olacaksın,bunun telaşı var...

Biraz serinkanlı ol herşey 0lacağına varır..bu adamı sevıyorsan şayet;
dünya ahiret fark etmez de,tükür avuçlarına yaa allah de hazırlıklarla ugraş ufaktan...
Kısacası kendini dinledikce,kendınle başbaşa kaldıkça bu fikirler seni yer arkadaşım.uğraş başka şeylere kafan dagılsın

evet doğru diosun.bu düşüncelerde sürekli kafamda dolaşıyo.sorumluluktan çok korkuyorum.yemek yapmayı bilmiyorum.25 yaşındayım bi evi kendim çekip veremem.çalışıyorum.hiç vaktim olmuyo ev işleriyle uğraşmaya.ama bunlar ikinci planda kalan düşüncelerim.en çok ağır basan ölüm korkusu.yada kaybetmek.bilmiyorum.daha 6 ayım var düğüne gelinliğim bile.hazır şuan.çok hevesliyim evlenmeye.ya bişey olursa diyorum hep.evet o sorumluluklardan da korkuyorum .ay ben ne içindeim böle yaaa.napsam evlenmesemmi.

Kötü şeyler düşünürsen kötülüğü çağırırsın. Buradaki tavsiyelerle olmaz bence, mutlaka bir doktora görünmelisin. Ayrıca psikoloğa git diye yazınca 'o kadar kötü müyüm' diye cevap vermişsin. Bu da çok ilginç. Psikologa gidenler delidir diye düşünenlerdensin sen de herhalde. :19::19: toplumda malesef öyle yanlış bir kanı var. bu ayıp değil. Ciddi ve hayatını çok çok olumsuz yönde etkileyecek olan bir problemin var sonuçta. Acilen harekete geçmen gerekiyor.

PİSKOLOĞA GİTMEK TABİ Kİ ÇOK NORMAL.AMA ANNEMDEN BİLİYORUM GİTMEDİĞİ PİSKOLOK KALMADI.HEP HAP VERDİLER VE ÇOĞU ZAMAN UYUŞUK.:( BU YÜZDEN GİTMEK İSTEMİYORUM.YANİ DELİ OLDUMU FELAN TABİKİ Kİ DÜŞÜNMÜYORUM.merak ettiğim bişey var herkezde olur mu bu? evlenmeden önce olur bu tarz düşünceler diolar.çok uzak gelirmiş o günler.sanki hep hayal kalıcakmış gibi.
dielim ki gittim.anlattım bana ne faydası olucak ki doktorun.hayır sen ölmüyceksin mi dicek.veya ölceksin mi dicek.ilaç vericek.bu yüzden gitmek istemiyorum arkadaşım.:43:

İlaç istemiyorum dersin. İlaca ben de karşıyım, uyuşturuyor, mahvediyor insanı. Tabi bazen çok gerekli olabiliyor, öyleleri hariç... Kendi kendine yenebileceğin bir problem bu, sadece doktorun tavsiyelerine ihtiyacın var bence. İlaç vermesin ama konuşsun seninle ki konuşacaktır zaten. Denemekten ne zarar gelir ki? Böyle devam edebilecek misin? Sadece dene bir kez.

şöyle söyleyim bende de öyle bir korku vardı. çok sevenler kavuşamazmış ya bizde kavuşamazsak bişe çıkarsa vs die. çok korkardım. ağlamazdım ama çok da korkardım. nitekim korktuğu insanın başına gelirmiş aynen de öyle oldu sebepsiz ayrıldık yıllaaar önce tabi sen böyle yazınca kendi halimi hatırladım birden. teselli et kendini yada gerçekten seni teselli edebilecek bi uzmanla görüş. abartı boyutuna gelmişsin. :71: :71:

acaba nıkahı yıldırım nıkahı seklınde hemen kıysanız da 6 ay sonrada dugununuzu mu yapsanız ?
evlendıkten sonra bu korku gececekse evlenememekten korkmakmıs demek olur bu. Ama sen olum korkusu yazmıssın bu kafamı karıstırdı benım boyle bırsey yapsan dahı gecmeyecek bırseymı eger oyleyse manevı bır huzura ıhtıyacın var bence doktor yada baska bır sekılde ama mutlaka menevı huzur...dua etmek ınsanı rahatlatır bence bool bol dua et canım

canım sana bazı sorularım olucak;
-sana kötülük ettiğini düşündüğün güvenemediğin insanlar var mı?
-yolda yürürken takip edildiğini hissediyor musun?

acaba nıkahı yıldırım nıkahı seklınde hemen kıysanız da 6 ay sonrada dugununuzu mu yapsanız ?
evlendıkten sonra bu korku gececekse evlenememekten korkmakmıs demek olur bu. Ama sen olum korkusu yazmıssın bu kafamı karıstırdı benım boyle bırsey yapsan dahı gecmeyecek bırseymı eger oyleyse manevı bır huzura ıhtıyacın var bence doktor yada baska bır sekılde ama mutlaka menevı huzur...dua etmek ınsanı rahatlatır bence bool bol dua et canım[/QU

haklısın cnm.manevi huzura ihtiyacım var sanırım..yani doktorluk deil benm bu düşüncelerim.

Canim imkanin varsa bir genel check-up yaptir... Hem boylelikle saglikli olduguna emin olursun en azindan hastalik faktoru ortadan kalkar. Ben cok inanirim bazen insansin icine doguyor belkide belirti vermemis bir hastaligin olabilir.Eger sapasaglamsan ve sorunun yoksa diger sekilde gelecek olum maalesef Allahtan ona yapicak birsey yok maalesef. Ben su siralar ayni stresi yasiyorum yumurtaliklarimda 2-=3 aydir gecmeyen surekli agri var ve teshisi hala koyamadilar surekli salliyolar. Bende surekli kansermiyim amansiz hastalikmi var olecek miyim diye dusunup agliyorum. Seninki psikolojik bir sebep ise ltf psikologa git. Ben doktora her gittigimde agliyorum inanki... o kadar panik bir insan oldum artik

Canim imkanin varsa bir genel check-up yaptir... Hem boylelikle saglikli olduguna emin olursun en azindan hastalik faktoru ortadan kalkar. Ben cok inanirim bazen insansin icine doguyor belkide belirti vermemis bir hastaligin olabilir.Eger sapasaglamsan ve sorunun yoksa diger sekilde gelecek olum maalesef Allahtan ona yapicak birsey yok maalesef. Ben su siralar ayni stresi yasiyorum yumurtaliklarimda 2-=3 aydir gecmeyen surekli agri var ve teshisi hala koyamadilar surekli salliyolar. Bende surekli kansermiyim amansiz hastalikmi var olecek miyim diye dusunup agliyorum. Seninki psikolojik bir sebep ise ltf psikologa git. Ben doktora her gittigimde agliyorum inanki... o kadar panik bir insan oldum artik

katiliyorum canim.
hemen doktora gitmelisin, sen istemiyon ama mecbursin.
bu korku nedeni hem psikolojik olabilir hem fiziksel olabilir.
fiziksel derken:

bende böyle bisey yasadim, ve cok kötü oldum, check up yaptim ve tiroid cikti- guatr problemi.
bu hastalik böyle korku stres sinir ve depresion yapiomus.
suanda tirorid icin hap iciyom ve hepsi gecti inan, ne korku var ne hic bisey.
eger psikologa gitseydeim, antidepresiva verirdi ve hic bisey düzelmicekti.

bundan yaklaşık bir ay önce 8 tüp kan verdim arkadaşım hastanede çalışıyo.gel bi kan tahlili alalım senden dedi gittim.hiç bişeyim çıkmadı troid felan hepsine bakıldı.hiç bi problem yok yani.:)

ya hani olur ya duyarız hep.düüğünü olcaktı öldü.felan die.yada ayrılırlar.böle bi panikvar bende ya bizimde öle olursa die.yoksa panik atakmı oldum ben.ama diğer belirtileri yok.baktım netten.

Back
X