bundan yaklaşık bir ay önce 8 tüp kan verdim arkadaşım hastanede çalışıyo.gel bi kan tahlili alalım senden dedi gittim.hiç bişeyim çıkmadı troid felan hepsine bakıldı.hiç bi problem yok yani.:)
ya hani olur ya duyarız hep.düüğünü olcaktı öldü.felan die.yada ayrılırlar.böle bi panikvar bende ya bizimde öle olursa die.yoksa panik atakmı oldum ben.ama diğer belirtileri yok.baktım netten.
Ay canım yaa
sen ne kadar takmışsın kafayı ölüme..çok yanlış bir yoldasın söyleyeyim hayatım
böyle düşünme lütfen,olasılıklarla yaşarsak halimiz duman benim de geçen göğsümde 2-3 gün ağrı oldu o zaman aklıma geldi,eşime sarılıp ağladığımı bile hatırlıyorum ve saçmaladığımı da düşünüyorum aynı zamanda :))
saçmaladığımı düşündüğüm anda kendime geldim elbet allah gecinden versin ölümü hepimiz tadacağız
gencecik gelin olacak kızsın böyle güzelce düşünmek,eğlenmek şu güzel anlarının tadını çıkarmak varken ölümü düşünmek niye???
allaha şükür sağlığın da yerinde
bi insan daha ne ister sağlık ve huzurdan başka hayatına...
şimdi hemen silkelen ve kendine gel gelecekte kuracağın güzel yuvayı,anneliğini,nineliğini düşün
evini dizmeye odaklan,yeni gelinsin şıkıdım şıkıdım biblolar,stickerler,çerçeveler kısacası ıvır zıvırlar al kendine hadi şekerim...