Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölüm de yaşamın bir parçası. Boyut değiştirmek sadece.evet cnm ama bazen fazla hatırlatıyor kendini fazla ölüm görmekten sanırım
Canim sizin terapiye hic ihtiyaciniz yok. Cok guzel bir hanimsiniz!aslında hayatı yaşamıyor değilim hayattan kopmadım fakat dediğiniz gibi ülkece pskolojimiz bozuk.gerekirse terapi alır bu durumu aşarım inş.
Yalniz degilsiniz biz ne duruyoruz burada !!!!Vazgeçemediğim kırmızı rujum da yok, stilettom da.
Kimse yada hiç bir madde vazgeçilmez değil benim için.
Benim felsefem budur, yalnız geldim yalnız giderim.
Maddeye ne kadar anlam yüklersiniz, ölümü kabullenmek o kadar zorlaşır.
Basiniz sag olsun. Kendinize iyi bakin.Bugün çok hayat dolu birini trafik kazasında kaybettim evet ölüm var ölüm
Yok daha neler. Hayat bos degil kardesim. Basinizi dik tutun ve atin zihninizden kotu dusunceleri.Hayat o kadar bos ki hirsa kine hicbirseye yer yok aslinda kimsenin kalbini kirmadan kimseye zarar vermeden yasamak lazim insan olunce arkasinda sadece yaptigi iyilikleri birakiyo
cok dinlemiştir sagdan soldan ölümü.6 yaşında kız yeğenim var bu aralar oda sizin gibi " yaşlanıyorum ölücem diye çok korkuyorum" diyerek ortalarda dolanıyor..
başın sagolsun cnm hayat fani ölüm aniBugün çok hayat dolu birini trafik kazasında kaybettim evet ölüm var ölüm
ne kadar güzel hayat dolu bir hanımsınız maşallah sizeCanim sizin terapiye hic ihtiyaciniz yok. Cok guzel bir hanimsiniz!
Bence orijinal sac renginiz neyse ona donun...
Sonra cok guzel bir topuz yapin, prilitili cici bi toka ekleyin. Yandan luleler ciksin.
Hafif bir makyaj, pembe dudak cilasi, hafif maskara, hafif bir allik ama en onemlisi....
Aynayi karsiniza alin ve gozlerinizin icine bakin.
Seni seviyorum diye icinizden soyleyin.
Tekrarlayin.
Seni seviyorum. Seni seviyorum. SENI SEVIYORUM!
Gozunuzun icine bakarak gulumseyin.
Sqkadan degil, icinizden geldigince genislesin o guzel samimi gulumseme.
Sonra guzel bir foto cekin kendinizin.
BUNU HER GUN TEKRARLAYIN.
Sonra gelip bize anlatin.
Ne hissettiginizi.
![]()
allah korusun cnm inşallah öldüğümüzü bile anlamayız.birinci günü yatak 2.günü toprakEvet ölüm var ve ne zaman geleceği belli değil.
O yüzden bunu düşünüp negatif bir enerjiyle yaşamak yerine, her geçen saatin kıymetini bilmek gerekiyor.
En azından kanser vs gibi bir hastalığa yakalandığımızda, sağlıklı günlerimi neden dolu dolu yaşamamışım dememek için![]()
altı üstü bir beden tabi bide bunun ruhani yönü var sadece madde yönünden değil neyse ruhumuzu dingin tutalımVazgeçemediğim kırmızı rujum da yok, stilettom da.
Kimse yada hiç bir madde vazgeçilmez değil benim için.
Benim felsefem budur, yalnız geldim yalnız giderim.
Maddeye ne kadar anlam yüklersiniz, ölümü kabullenmek o kadar zorlaşır.
Yok daha neler. Hayat bos degil kardesim. Basinizi dik tutun ve atin zihninizden kotu dusunceleri.
Benbu gidisle bir klinik acacagim bakin ona gore.
evet cnm 3 cocugum var bir erkek ikikız ikizo zaman kendini yine de mutlu iyi hissetmeye calis yanilmiyorsam iki yavrun var di kendini birakma.
Hayat bos derken insanlarin hirs icin kin icin insanlarin kalbini kirmak icin bos diyorum yoksa depresif degilim cok sukurYok daha neler. Hayat bos degil kardesim. Basinizi dik tutun ve atin zihninizden kotu dusunceleri.
Benbu gidisle bir klinik acacagim bakin ona gore.