Ölüm Yasası'na Karşı Dilekçe!!

marlasssinger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
70
0
36
Ankara
Arkadaşlar duydunzmu bilmiyorum ama hayvan haklarıyla ilgili 5199 nolu yeni yasayla beraber tüm sokak hayvanları ve sahipli hayvanların çoğu doğal yaşam parkları adı altındaki ölüm kamplarına götürülerek katledilicek. Bu yasa şuan tasarı halinde ve onaylanırsa bu insanlkdışı bi katliamın yolunu açıcak. Sizden istediğim bu sitedeki dilekçeye imza atmanız..lütfen duyarlılığınızı gösterin.

Dilekçe: Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur

sizce masum hayvanları öldürmek islama ve müslümanlılığa yakışır birşey mi?

hayvan sahibi olupta,hatta hayvansever olupta bu yasayı bilmeyen yoktur.

umarım bu yasa değişir düzenlenir. mitingler,dilekçeler ciddiye alınır.

yoksa bu yasa sadece hayvanı değil hayvan sahibini de öldüre bir yasa....

evim de rott ve minyatür pincher besliyorum annemin evinde de golden retrieverim var.

yeni yasaya göre sözde;100m2 ye bir köpek ve 25 kilo 45 cm. üzerine yasak geliyormuş.

Ulan tek göz odalı evde 10 çocuk ana-baba hep beraber yaşıyor sen insanların refahını düşün madem.

her eve 3 çocuk demeyi biliyoprlar onun metrekaresi odası ne olacak?

köpekler evde ders mi çalışıyor ev küçük olursa konsantrasyonları mı bozulacak?

evde köpeğimin bile ayrı odası var geceleri isterse orada isterse yanımızda yatıyor.

peki tek göz odalı gecekonduda daha kötü şartlarda büyümeye çalışan insan evlatlarını da toplayıp kurumlara koyacak mı?

kürtaj cinayette bu capcanlı sapasağlam hayvanları dağlarda ölüme terk etmek farz mı?

benim 10 yaşındaki eklem hastalıkları olan,zaman zaman yürüyemeyen,şeker hastası rottumu evimden alıp ormanda ilacına sağlığına iyi mi?bakacak kilosu 40 boyu 55cm...
ya 7 yaşında ki epilepsi hastası her 12 saatte bir 2 hap içen devemlı deri problemi yaşayan maması bile yurtdışından reçeteyle getirtilen yeşil reçeteli ilaç kullanan Fıstığıma orman da iyi mi bakacak? zira biz evde 1 saat tek başına bırakamıyoruz onu. çünkü strese girmemesi gerekiyor. kilo 30 boy 52 cm...
biz koca evlerde başlarında bakmak için 4 dönüyoruz. hepsi ırkına sağlığına göre özel mamalar yiyor... bir gün kapı çalacak eviniz küçük yada köpeğiniz fazla büyük standartlara uymuyor deyip alınıverilecek öyle mi?
eğer öyle bir şey olsun. benzin döker yakarım kendimide köpeklerimi de vermem kimselere...!

ben isterdim ki yeni yasayla..
köpek üretimi yasaklansın.
tüm sokaklardaki köpekler kısırlaştırılsın.
yasa tarihinden itibaren yasaklı ırk köpekler sahiplenilmesin.
ama sahipli olanlara da dokunulmasın herkes düzeninde devam etsin.
saldırgan köpeği olan kişiler köpeği bir olaya karışınca hapis cezası ve para cezası alsın.
köpeğe tecavüz en az 3 aydan başlasın siciline de işlensin.
zulmetmek zehirlemek en az 5000tl para cezası olsun. ödemeyen hapise... gelen paralarla da barınaklara bakılsın.

keşke biraz bizi ciddiye alsalar....

Ben okudugum bi kitaptan birkaç parça bişey paylaşmak isterim

Mevlana hazretleri Şems e sorar
senin zikir anlayışın nedir diye derki:bir hayvanın susuzluguna çare bulmak onu Yaradan dan ötürü sevmek saygı duymak zikirdir der

düşüncelerine bizzat katılıyorum...umarım bu insanlıkdışı yasa yürürlüğe girmez, girmemeli...benimde bahcede baktıgım 3 tane kedim var üstelik biri hamile kapıma gelir de onları almaya çalışırlarsa yemin ediyorum bu ülkeyi yakarım başbaknıymış yasasıymş boyle yasa olmaz olsun Allah bunun hesabına öbür dünyada sorar onların hiçmi allahtan korkuları yok???

ankaradaki eyleme katılan varmı bugün.ben katıldım sakaryadakine.umarım bi faydası olur değişir yasa..

çok şükür imza atacak hassasiyeti, vicdanı olanlardanım. 400lerdeydi benimzaladığım zaman. sonrasında aldı başını gitti sayı. imza atan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…