Ölüme alışmak

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Iki sene dolmadan 5. Kaybımizi verdik.hepsi de genç.Once kuzenlerim 3 er ay arayla ve ani. Sonra amcam anı bir sekilde.sonra anneannem (hastaydı).simdi halam.
Okul müdürüm bile izin alırken şaşkın..Arkadaslarim bu sene size ne oldu diyorlar.Son üç kaybımi biliyorlar sadece.
Aglayamiyorum..donup kaldim. Depresyon tedavisiyle aldığım ilaçtan mi yoksa kayıplara alısmaktan mi?
Bilmiyorum ..Onceden yeter derdim şimdi onu da demiyorum .
Alan Allah veren Allah ama ama amaaa...
Bir imanım var beni ayakta tutan...Vardir bunda da bir hayır..
Ne hissettiğimi bilmiyorum arkadaslar...

Allah sabır versin size. Kısa süreli aralıklı olsa da olmasa da ölüm,çok kolay kabul edilen bir şey değil maalesef. Yapabileceğimiz tek şey bol bol dua etmek. Çok da üzerine düşünmeyin. Biliyorum çok zor ama düşündükçe daha çok kahrolacaksınız. Aklınızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Üzerinizdeki bu kara bulutlar bir gün dağılacak elbette. Umarım en kısa sürede ruh sağlığınıza kavuşursunuz. Tekrar Allah sabır versin.

Evet bir gün bir gün . .O bir gün hiç gelmedi
Allah sabır versin size. Kısa süreli aralıklı olsa da olmasa da ölüm,çok kolay kabul edilen bir şey değil maalesef. Yapabileceğimiz tek şey bol bol dua etmek. Çok da üzerine düşünmeyin. Biliyorum çok zor ama düşündükçe daha çok kahrolacaksınız. Aklınızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Üzerinizdeki bu kara bulutlar bir gün dağılacak elbette. Umarım en kısa sürede ruh sağlığınıza kavuşursunuz. Tekrar Allah sabır versin.

Başınız sağolsun. Geçtiğimiz Aralık ayında 1 er hafta arayla dayımı, amcamı, sevdiğim bir arkadasimin babasını ayni hastalık yüzünden kaybettim. Tam sizin gibi depresyon içerisindeyken aynı ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. 40 gün önce çocuğumu kucağıma aldım, aynı süreçte annem rahatsızlandı ve geçen sene sevdiklerimi benden alan hastalıktan şüpheleniyor doktor. Hayat tam olarak böyle birşey sanırım. Allah geride kalanlara sabır versin...
Kendinize tutunacak bir dal bulmaya çalışın lütfen. Zaten destek alıyormuşsunuz, bundan sonrası için ailenize ve size sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.

Başınız sağolsun. Sabırlar diliyorum.

Neler hissettiğinizi bir nebze anlayabiliyorum. Ben de 7 sene önce 2 sene içinde amcamı, dedemi, teyzemi, eniştemi, anneannemi, diğer teyzemi, diğer eniştemi, babaannemi, diğer amcamı, yengemi ve en son kayınpederimi kaybetmiştim. Benim de eski Genel Müdür'üm "csi deve kesin bence. bu nedir?" demişti.

Bir süre sonra gerçekten vücut kendini kapatıyor sanırım. Böyle duygusuz gibi oluyorsunuz ama içinizde fırtınalar kopuyor. 12kg vermiştim o dönemde. (sonra geri almayaydım iyiydi tabi)

Kuzen acısını ise 1,5 sene önce yaşadım. O da ani bir vefat idi. Onun tarifi yok.

"Allah ölümün bile sıralısını nasip etsin" demek ne demekmiş artık çok daha iyi anlıyorum.

Başınız sağolsun. Geçtiğimiz Aralık ayında 1 er hafta arayla dayımı, amcamı, sevdiğim bir arkadasimin babasını ayni hastalık yüzünden kaybettim. Tam sizin gibi depresyon içerisindeyken aynı ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. 40 gün önce çocuğumu kucağıma aldım, aynı süreçte annem rahatsızlandı ve geçen sene sevdiklerimi benden alan hastalıktan şüpheleniyor doktor. Hayat tam olarak böyle birşey sanırım. Allah geride kalanlara sabır versin...
Kendinize tutunacak bir dal bulmaya çalışın lütfen. Zaten destek alıyormuşsunuz, bundan sonrası için ailenize ve size sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.
Hem başınız sağ olsun, hem geçmiş olsun, hem de gözünüz aydın.

Benim anneme de aynı hastalık teşhisi konulduğunda ve 6 ay ömür biçildiğinde benim kızım da 2 yaşındaydı. Anneme bi attım kızı "al torun bak ben çalışacağım" diye (ki hiç aklımda yoktu) o gazla annem hayata bağlandı.

Çok şükür hala hayatta, bir sürü hastalıkla boğuşuyor ama canı sağ (kızım 16 olmak üzere). Demem odur ki, meşguliyet ve moral çok önemli.

Hem başınız sağ olsun, hem geçmiş olsun, hem de gözünüz aydın.

Benim anneme de aynı hastalık teşhisi konulduğunda ve 6 ay ömür biçildiğinde benim kızım da 2 yaşındaydı. Anneme bi attım kızı "al torun bak ben çalışacağım" diye (ki hiç aklımda yoktu) o gazla annem hayata bağlandı.

Çok şükür hala hayatta, bir sürü hastalıkla boğuşuyor ama canı sağ (kızım 16 olmak üzere). Demem odur ki, meşguliyet ve moral çok önemli.

Arkadaşın başlığını meşgul ediyorum ama, annem daha abisinin acısını atlatamamıştı ki bu durum oldu. O yüzden kendini çoktan bıraktı. Daha teşhis konmadan yatağa düştü. Size de çok geçmiş olsun, Allah size bağışlasın annenizi. Kayıplarınız için de başınız sağolsun, sabırlar diliyorum.

• Beğen
Reactions: csi
Başınız sağolsun... Allah size bol sabır versin.. Her ölüm erken..Kaç yaşında olursa olsun. Dayanmak çok zor ama sabır ve zaman her şeyin ilacı. Rabbim bir an önce içinize ferahlık versin inşallah..

Back
X