....ölüme hazırmıyız...

Huzur_huzur

Sadece huzur istiyorum huzurrrrr
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
327
3
318
evet arkadaşlar belki ilginç gelebilir ama şu ana kadar islam ve ölüm hakkında bir başlığa rastlayamadım oyüzden gelin birazda hayatın en gereçeği olan ölüm ve islam konusunda yaşadıklarımızı ve bildiklerimizi paylaşalım olurmu
mesela ölüm size ne anlatıyor hiç kendinizi ona yakın hissettinizmi veya gerçekten ölüm meleği gelse bunun için hazırmısınız herşeye evet yorumlarınızı bekliyorum umarım iyi şeyler öğrenir ve paylaşırız

bu konu için ölüm meleği birazdan gelir. konu sonsuz uykusuna yollanır

---
kendi adıma hazır değilim, ne azraille ne ölümden sonrası ile karşılaşmaya

canim dini konular sonunda tartismalara sebep oldugu icin yasaktir sitede. arkadaslar konunun kisa zamanda yetkililer tarafindan kapatilacagini ima etmisler.

Evet bu sitede nedense en önemli şeyi "din" konusunu tartışamıyoruz. Bu da çok büyük eksiklik ve nasıl Cinsellik tartışılıyorsa din de tartışılabilinmeli.. Sayın KK kulubü Türkiye laik olabilir ama dinsiz değiliz. Bir an önce Dini bi başlık açılmalı

vakti evvelinde burda böyle bir başlık vardı. ama aşırı tartışmalar oluyordu, kapandı..
ahh eski günler ahh. yaşlandık mı yaw :uhm:

Din konusunun sitede tartışılmamasıyla dinsiz olmak arasında nasıl bir bağlantı kurabiliyorsunuz anlayamaıyorum...
ışte bakın bu cümleden itibaren tartışma başlıyor...
Hiç hoş olmayan yerlere gidiyor konular....

Ayrıca cinsellikle karşılaştırılması da çok mantıksız...
Dini konularda ahkam kesebilecek kadar dine vakıf olduğumuzu düşünmüyorum, ama iş laf söylemeye gelince herkes din alimi kesiliyor...
O yüzden de tartışmalar alevleniyor...

Bence din böyle uluorta herkes tarafından fikir beyan edilen bir ortammda tartışılamayacak kadar hassas bir konu...
Varsın burada da konuşulmasıın.... Dini paylaşımlar yapılabilecek birsürü site var, orada isteyen herkes paylaşımını yapabiliyor....

Evet böyle konular sitemizde paylaşmaya uygun değildir. Üyelerimiz bilirler Pippi_langstrumpf, "Türkiye hem laik, hem Müslüman" ülkedir hiç şüpheniz olmasın... ...Maalesef tartışmayı bilmeyen bazı üyeler yüzünden böyle konulara izin verilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…