Aşılama Olumsuz Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Elif Elmaz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
19
1
16
37
Sevgili herkese merhaba. 2ci asilamayi oldum ve yine Negatif. Esimin yikanmis 35 milyon sperm i vardi 98% hizli hareket morfoloji 4% . Bende 2 yumurta solda iyi guzel buyumustuler Klomen ve Ovitrelle kullandim. Sonuc yine olmadi. Herseyin basi stres galiba. 2 kimyasal gecirdim bundan once. Kizlar nasil kafanizdan attiniz cocuk olayini bana lutfen yardim edin. Basim catliyor.

Kimyasal gebelikleriniz kendiliğinden oldu değil mi? Benim 3 kimyasal sonrası 2 aşılamam oldu 2side negatif sonuçlandı. Üroloji ye gittik o zaman doktor kendiliğinden gebelik oluşan çiftlere 1 negatif aşılamadan sonra aşılama önermiyorum demişti. Sonra 1 kimyasal daha olunca genetik ve pıhtılaşma testleri yaptırdık bende pıhtılaşma çıktı. Üstüne 1 kimyasal 1 de dış gebelik geçirdim. Dış gebelik sonlanınca biz daha olmaz diye düşünürken o ay kızıma hamile olduğumu öğrendim aradan 2 yıl geçti yine kendiliğinden 2.bebeğime hamile kaldım stres aşırı etkiliyor yani öyle düşünme demekle olmuyor kafanızı yoracak birşey bulmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…