Aşılama Olumsuz Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Elif Elmaz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
19
1
16
37
Sevgili herkese merhaba. 2ci asilamayi oldum ve yine Negatif. Esimin yikanmis 35 milyon sperm i vardi 98% hizli hareket morfoloji 4% . Bende 2 yumurta solda iyi guzel buyumustuler Klomen ve Ovitrelle kullandim. Sonuc yine olmadi. Herseyin basi stres galiba. 2 kimyasal gecirdim bundan once. Kizlar nasil kafanizdan attiniz cocuk olayini bana lutfen yardim edin. Basim catliyor. 🥲

Kimyasal gebelikleriniz kendiliğinden oldu değil mi? Benim 3 kimyasal sonrası 2 aşılamam oldu 2side negatif sonuçlandı. Üroloji ye gittik o zaman doktor kendiliğinden gebelik oluşan çiftlere 1 negatif aşılamadan sonra aşılama önermiyorum demişti. Sonra 1 kimyasal daha olunca genetik ve pıhtılaşma testleri yaptırdık bende pıhtılaşma çıktı. Üstüne 1 kimyasal 1 de dış gebelik geçirdim. Dış gebelik sonlanınca biz daha olmaz diye düşünürken o ay kızıma hamile olduğumu öğrendim 🙏 aradan 2 yıl geçti yine kendiliğinden 2.bebeğime hamile kaldım stres aşırı etkiliyor yani öyle düşünme demekle olmuyor kafanızı yoracak birşey bulmanız lazım

Back
X