Olumsuz Çatlatma iğne sonrası bilgisi olanlar bakabilir mii??

snowflowers

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2023
374
22
13
Merhaba ben çatlatma iğnesi yapmıştım ve tutmadı bugün adetimin üçüncü günü ve çok fazla kanamam ve pıhtılaşma var nedenini bilen var mı
Bir de kist olabiliyormuş çatlamayan yumurtalar acaba ondan dolayı mı. kist var mıdır?
Şimdi gidince rahim filmi mi çekilir adetimin dördüncü günü yarın.
bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen

Eger ki catlamayan yumurtaniz olduysa onu atiyor olabilirsiniz. Zaten kist olmussa bile su an vucudunuzdan attiginiz icin sorun olmayacaktir. Yarin doktora gidecek olsaniz hsg cekilmez, hsg regl bitiminden birkac gun sonra cekiliyor genelde. Ancak doktorunuz sizi daha dogru yonlendirecektir. Panik yapilacak bir durum yok gibi gorunuyor, iciniz ferah olsun.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için
İki yıllık evliyim eşimde sorun vardı ilk zamanlar ama o halloldu. 8 aydır deniyoruz ama olmadı hiçbir sıkıntımız yok çatlatma iğnesi yapıldı bu ay onda olmadı tuplerim mı kapalı acaba diye düşündüm

Yasiniz 35ten kucukse genelde doktorlar 1 sene dogal yolla deneyin olmazsa hsg cekelim diyorlar. Eger isterseniz ve doktorunuz uygun gorurse hsg cektirir en azindan bu ihtimali de elemis olursunuz. Ayrica hsg sonrasi daha kolay hamile kaliniyor deniliyor, elbette ki bilir kisi degilim :)

Merhaba bende defalarca yaptım tutmadı adetin 15. Günü adet oldum ben tam günümde gecikmelerde 18. Güne kadar bulabiliyor normaldir adet olmuşsun hayırlısı olsun iğnenin etkisi olabilir veyatta kimyasal olabilir çok kanama varsa aklıma öyle geldi başımdan geçtiği için Klomen özellikle kist yapıyor iğnenin kist yaptığını görmedim kendimde ama Klomen çok kist yaptı her defasında da adetle attım belki senin de öyle olmuştur adetin 4. Günüyse ve ilişki olmadıysa HSG çekilebilirsin HSG düşünüyorsan rahim filmi çekilene kadar ilişkide bulunmayın gebelik riski var diye çekmeyebilirler hayırlısı olsun gülüm bu işler böyle rabbim bekletiyor inşallah sonu güzel olur

26 yaşındayım. İki yıllık evliyim sekiz Aydan beri hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor eşimin doktoru eşinizi götürün rahimi yikansin falan demiş. Benim doktorum da bu olmazsa film cekereiz dedi

İnşallah güzle olur gerçekten insanı çok yoruyor bu konu çevre baskısı da cabası psikolojik olarak çöküşteyim resmen ya 7 8 yıl olmazsa ya hiç olmazsa diye kafamda sorularla boğuluyorum . Hakkımızda hayırlısını.

Mutlaka anne olursunuz, yasiniz da gec, yumurtalik rezerviniz de iyi durumdadir. Lutfen hic panik yapmayin, uzulmeyin nolur. Bu ay olmazsa, sonraki aylarda daha saglikli sekilde hamile kalacaginiz icindir. Kendinizi buna inandirin. Olmazsa hsg cektirirsiniz ve denemeye devam edersiniz. Burda 35-40 yas arasi hamile kalan bir dunya insan var. Icinizi ferah tutun, her sey elbet guzel olacak. Bugun degilse bile yarin mutlaka

Çok teşekkür ederim
İnşallah dediğiniz gibi olur iyiki sizin gibi insanlar var gerçekten biraz morel oluyor.
Kimseye güvenip içimi dökemiyirum
Hakkımızda hayırlısını olsun

Çevre baskısı sağolsun ve sağlık problemlerinde ek olarak 5 yıldır uğraşıyorum sana önerebilceğim en güzel şey seninle uğraşan çocuk baskısı yapan kişilerle görüşme sana iyi gelmeyen şeylerden uzak dur.. ve canını sıkanlara lafını yapıştır susmuyolar çünkü haddini aşan çok oldu bana ve ben 5 yıldır evliyim 6 olucak hala gebe değilim o yüzden canını sıkma Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur tıp ilerledi doktorlarını dinle tedavilerinizi eşli olarak olun ben tam toparlandım herşeyim düzeldi eşimde sorun çıktı sperm testinde yani bu elimizde olan birşey değil gerçekten bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor hayatın tadını çıkar nasip bu işler

Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Gerçekten artık sıkılıyorum ister istemez muhattap olmak zorunda olduğum insanlar oluyor. İnşallah en kısa sürede güzel haberlerimizi alırız. Bugün gittim çarşambaya rahim filmi çekilecek

Rica ederim sıkılma iletişimini azalt çocuk konusuna girmelerine izin verme önünü kes .. duvar örersen kimse cesaret edip bişey diyemez soramazda lafını yapıştırıp utandırman lazım senin yatak odanı niye konuşsunlar size ne de geç :)) rahim filmi çekileceğine çok sevindim hiç stress yapma eşinde yapmasın erkekler göstermiyo ama onlarda içine atıyor biz nekadar anne olmayı istiyorsak onlarda da baba olma isteği var emin ol buna kulak asmayın kimseye

Yaa gerçekten Allah razı olsun içim rahatladı biraz. çok teşekkür ederim. Eşimde sıkıntı etme diyor bana ama dediğiniz gibi o içine atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…