- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.403
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbirşey yazma,arama,sorma , haber almaya çalışma.Msj atmıyorum beklememelimiyim
Aşkımdan kendimi çöllere vuracak olsam karşısında böyle ezilip burnunu (veya poposunu) havaya diktirmedim hiç bir erkeğin şükürler olsun.Son sınıf üni öğrencisiyim biriyle inst üzerine tanıştım kısa süre Sonra yüz yüze geldik (aynı vakıfta gonulluyuz). Buluşana kadar olan görüşmede hiç sorun olmadı herşey çok iyiydi. Buluşma sonrası bana olumsuz dedi. Sebebide baskın bir karakter olmammis bunu durumu torpilicemi söyledim değişme dedi konu kapandı. Beni suret olarak olumsuz görmemiş ama frekans uymadı dedi. Ama benim içinde duygular oluştu 20 gün oldu suan napıcami bilmiyorum beni istemeyen birini sevmek istemiyorum. Konuşmada çok netti seni oyalayamam dedi. Msjlasma sırasında hep olumsuzda olabilir çok alışma bana diyordu niyeyse yüz yüze geldiğimizde çok gergindi ben çok rahattım. Acaba hep mi olumsuzduda ayıp olmasın diye geldi. Ona sadece o kadsr güzelliklerimi görmeyip birşeye bakmana pişman olursun dedim. Niye böyle eminsin dedi bende sen bizi ziyan ediyorsun dedim. %70 benim için herşey olumluydu. Unutmalımiyim yoksa dua mı etmeliyim?
Yanlış anlamazsanız karşınızdaki daha özgüvenli geldi bana. Daha mesajlaşırken “bana alışma” demesi sizin görüşmeye devam etmeniz, olumsuz cevap gelince ısrarcı olmanız vs. bunu düşündürdü.Durum büyük ihtimalle bu, ben mühendislik okuyorum o öğretmen olmak istiyor. Ben öz güvenliydim o ise daha pasifti