Olumsuz cevabı aldım napıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son sınıf üni öğrencisiyim biriyle inst üzerine tanıştım kısa süre Sonra yüz yüze geldik (aynı vakıfta gonulluyuz). Buluşana kadar olan görüşmede hiç sorun olmadı herşey çok iyiydi. Buluşma sonrası bana olumsuz dedi. Sebebide baskın bir karakter olmammis bunu durumu torpilicemi söyledim değişme dedi konu kapandı. Beni suret olarak olumsuz görmemiş ama frekans uymadı dedi. Ama benim içinde duygular oluştu 20 gün oldu suan napıcami bilmiyorum beni istemeyen birini sevmek istemiyorum. Konuşmada çok netti seni oyalayamam dedi. Msjlasma sırasında hep olumsuzda olabilir çok alışma bana diyordu niyeyse yüz yüze geldiğimizde çok gergindi ben çok rahattım. Acaba hep mi olumsuzduda ayıp olmasın diye geldi. Ona sadece o kadsr güzelliklerimi görmeyip birşeye bakmana pişman olursun dedim. Niye böyle eminsin dedi bende sen bizi ziyan ediyorsun dedim. %70 benim için herşey olumluydu. Unutmalımiyim yoksa dua mı etmeliyim?
Aşkımdan kendimi çöllere vuracak olsam karşısında böyle ezilip burnunu (veya poposunu) havaya diktirmedim hiç bir erkeğin şükürler olsun.

Kişilik meselesi sanırım, ben bana olumsuz diyene hemen olumsuza dönüşür cevabı yapıştırırım. Ardından yas tutacaksam o benim sorunumdur. Ha o güne kadar olumlu davrandıysam da hiç önemli değil, istediğini düşünsün. Ama olumsuz cevabı o da benden duyar illa ki.

seni beğenmedim, elektrik alamadım lafı bayağı köşeli ve acımasız bir laf olduğu için bunları söylemiş.
o beğenmedi diye siz çirkin ya da ne bileyim kötü biri olmuyorsunuz.
bazen beğenmemekten kasıt enerji uyumsuzluğu oluyor sadece, fiziksel düşünmeyin diye diyorum.
erkek baştan hoşlanmadıysa sonradan duygu geliştirebilen bir canlı değil.
en baştan olmadıysa tekrar bi tık olmaz ondan, sakın mesaj falan atmayın, geriye de bakmayın önünüze bakıp ilerleyin.

Durum büyük ihtimalle bu, ben mühendislik okuyorum o öğretmen olmak istiyor. Ben öz güvenliydim o ise daha pasifti
Yanlış anlamazsanız karşınızdaki daha özgüvenli geldi bana. Daha mesajlaşırken “bana alışma” demesi sizin görüşmeye devam etmeniz, olumsuz cevap gelince ısrarcı olmanız vs. bunu düşündürdü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X