Olumsuz tüp bebek

ecepkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba tüp bebek için tedaviye başladım 9 gün iğne kullandıktan sonra 10 tane yumurtam toplandı. 9 tanesi döllenemedi. 1 tanesi döllendi oda 3.güne bile ulaşamadı yumurta kalitesi genetiği bozuk dendi ve tedavi başlamadan bitmiş oldu. Şimdi ise plp işlemi uygulanması gerekiyor dendi. Kanımdan kök hücre alıp yumurtaya enjekte edeceklermiş. Aranızda böyle sorunlar yaşayan oldu mu?

Benimkilerin çoğuda bozuk gelmişti Pgtden bir nevi benzer seyler yaşamışız

Kaç yaşındasınız? Ben de ilk tedavimde aynı durumu yaşadım. 15 tane yumurta topladılar. 1 tane sağlıklı embriyo bulamadılar ve transfer aşamasına geçemedik. Embriyolog yumurtan kalitesiz dedi. 2. opu olacak dediler. Merkez değiştirdim. 2. merkezde ön görüşmede durumu anlattım. Doktor şaşırdı nasıl 1 tane bile sağlıklı embriyo bulamazlar. 1 ay sonra tedaviye başladım. 4 tane transfer edilebilir embriyo bulduk. Transferim şubat sonu oldu. Çok şükür pozitif merkezin laboratuvarı, doktorların ve embriyologların tecrübesi de yumurta kalitesi kadar önemli diye düşünüyorum.

merhaba hangi merkez özelden yazabilir misiniz

31 yaşındayım özel kliniğe gidiyorum bağlı olduğu özel hastanede işlem oldu oradakiler de çok şaşırdı 10 tanesi birden olumsuz olunca. Başka kliniğe gitmek içimden hiç gelmiyor. Aynı klinikte daha önce aşılama da yaptırdık oda tutmadı süreci en başından beri bildiği için değiştirmek iyi mi bilmiyorum. Amh değerim de 6.18 yumurta üretiyor ama hepsi çöp ne yazık ki

Yaşınız genç benim 36 idi tedavi olurken. Amh yüksek bu bir avantaj aslında. Yerinizde olsam başka merkezle görüşüp gerekli takviyeleri alıp bir de yeni yerde denerdim.

Amh çok yüksek pcos olduğu içinde kalitesiz yumurta oluşuyor olabilir bunun için tedavi gördünüz mü

Öncelikle geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda güzelliklerle mukafatlandırsın bende pco vardı ama ben sürece başlamadan önce ilk iki üç ay sağlıklı beslendim Spor egzersiz yaptım günlük avokado ceviz kaju vs yedim bol su içtim günlük 6 km yürüyüş yaptım maşallah yumurtaların hem güzel gelişti hemde kaliteli oldular tavsiyem kendine biraz zaman tanı ve öncelikle tedaviye evden başka biz pcolar doktorların en sevdiği hasta tipiyiz çünkü yumurta sıkıntısı yok ama kalite sıkıntı olabiliyor

Bende spor ve egzersiz ile 85 kilodan 65 kiloya düştüm adetim de düzene girdi ama bende artı olarak şeker var kendime çok dikkat ediyorum o yüzden fakat yine de yumurtam bir türlü kaliteli olmuyor

Amh çok yüksek pcos olduğu içinde kalitesiz yumurta oluşuyor olabilir bunun için tedavi gördünüz mü
Hayır ne yazık ki hiç tedavi görmeden direk aşılama ve tüp bebek yapıldı bana. Yani öncesinde hiç gıda takviyesi kullandırtmadılar. İnositol vs. birde rahmi hiç dinlendirmediler 4 ocakta aşılama oldum 21 ocak adet oldum 25 şubat şubat adet oldum 27 şubatta hemen iğnelere başladılar

Yaşınız genç benim 36 idi tedavi olurken. Amh yüksek bu bir avantaj aslında. Yerinizde olsam başka merkezle görüşüp gerekli takviyeleri alıp bir de yeni yerde denerdim.
Yumurta kalitesi üzerine de çalışan bir doktor bulduk özel hastanede orası ile görüşeceğiz umarım bu sefer sağlıklı olur.

Amh normal seviyeye gelmeyen tedavilere başlamayın ilk pcos için tedavi görün

Bende spor ve egzersiz ile 85 kilodan 65 kiloya düştüm adetim de düzene girdi ama bende artı olarak şeker var kendime çok dikkat ediyorum o yüzden fakat yine de yumurtam bir türlü kaliteli olmuyor
Benimde insülin direnci vardı İnan bana zamanla düzeliyor

Sebebi iyi araştırmak gerek benim 8 AMG ile 41 yunurta toplandı 40 tanesi olduğunu.sebebi pkosta olmayabilir o yüzden söylüyorum gerekirse labaratuvar degistirin

Hangi merkeze gittiniz acaba

Benim 1. Tüp bebek denememde 10 küsur yumurtadan sadece 3 ü döllendi onlarda 5. Güne ulaşmadı

`