Olumsuzluklar Hep Çorap Söküğü Gibi ardarda mı Olur?

tatli_solucan

Credo in Patrem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
88
5
13
İzmir
Merhaba kızlar. Bir kaç gündür ağlamaktan göz pınarlarım kurudu :((( Olumsuzluklar hep arka arkaya mı olur sizde de. Son 3 günde her şey o kadar ters gitti ve ben o kadar büyük üzüntüler yaşadımki Allah daha beterlerinden saklasın en azından hala sağlığım var deyip şükrediyorum. Biliyorum ben yalnız değilim kesin aramızda bir çoğumuzun da böyle peşpeşe olan olumsuzlukları oluyordur dimi :((( tek kara bahtlı şanssız ben değilimdir dimi ? :(((

Benimki de saymakla bitmez canım.. :( Resmen belimi doğrultamaz oldum. Tek endişem olanlar yüzünden sağlığın elden gitmesi.. Ne oldu? Çok özel değilse dinlemek isterim.

kızlar zaten ne yaşarsak yaşayalım hep ardarda gelir devamı..
olumlularda,olumsuzlarda..
şansta şanssızlıkta..
hep böyle gördüm,duydum,yaşadım..
iyi mi kötü mü bilmiyorum açıkçası yaşanan şeye görede değişir bu..
tek bildiğim,ne yaşarsan yaşa asla hayat enerjini,gülümsemeni kaybetme!herşey herkes gelip geçici olabilir herşey bitebilir üzüntüler hep ardarda da gelir ama sen,hayat devam ettiği sürece kendinle başbaşasın..
kendin için gülmeli,hayata tutunmalısın..

Olumsuzlara karşın hala şükrediyorsun ya, bu seni hayırlısıyla düzlüğe çıkaracak bir etkendir, merak etme.
Herkes yaşayabilir art arda kötü olaylar.
Mesela ben devamlı hastalıklarla uğraştım 2012de.
Çok zor günler geçirdim.
Ama hiç isyan etmedim. Ne kadar bahtsızım, şanssızım demedim.
Öyle düşünmek enerjimizi düşürür. Hiçbir faydası olmaz bize.
Sadece yaşayacağım iyi günlerin hayalini kurup, olan bitenler karşısında sabır gösterdim.
Her karanlık gecenin, bir aydınlık sabahı vardır. ;)

ben evlendiğim günden beri ters giden o kadar şey vardı ki, eşime olan sevgim beni ayakta tuttu..hala da oluyo ara sıra:1:
gerçekten üstüste gelir olumsuzluklar , hiç de acımaz valla:29: hiç üzülme, şükredeceğin şeylerin yanında olumsuzluklar ne kii:27:

Back
X