Olur mu, olmaz mı?

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
Merhaba kızlar.. Benim ki büyük bi dert değil çok şükür.. Ama size danışmam lazım... Kardeşimin düğününde giymesi için bu tütü takımından yaptırmayı düşünüyorum kızıma.. kızım 3 yaşında...Üstünde TEYZEM EVLENİYOR yazacak.. ama kardeşim düğünden vazgeçti, nikah olacak.. nikah salonunda kısa bi süre..nişanı salonda olacak... şimdi ben bü tütü takımın nişanda giydireyim diyorum.. Üstünde yine teyzem evleniyor yazsın... nikah da oturacak, hiç olmazsa nişanda oynar zıplar kıyafetiyle... böyle düşünüodum ama eşim bu nişan, nie kıyafette evleniyor yazacak olmaz dio :(( bence öle olmaz, herkes güler.. düğünde giydirsen neyse, nişanda nie evleniyor yazacak ki falan dedi.. beni vazgeçirmeye çalışıyor.. Sizce de abes mi olur..karar için son 10 gün.. düşünceleriniz için tşk ederim... $10325294_652227021511221_1885563339231545663_n.webp

Kınasında salon tutulacak mı? Orada giydirseniz?

Son düzenleme:
Bence yazmamalı ,
Daha şirin bir yazı bulabilir ya da hiç yazı yazdırmayabilirsiniz . Böylelikle sene içerisinde çocuklar için başka bir etkinlik , eğlence olursa orada da giydirebilirsiniz .

Bence de teyzem evleniyor yazısı gereksiz geldi bana :26::26:

ayrıca teyzesinin nikah da olsa düğünde olsa gelinlik gibi bişey giymesi daha tatlı olur hep öyle olur hem :16:

$3-4-yas-cocuk-gelinlik.webp şöyle bişey

Son düzenleyen: Moderatör:
bana kalırsa nişanda biraz saçma olur...hatta düğünde bile hiç gerek yok ...giydir yazısı olmayan tutusunu dönsün ortalıkta sonrada popişine bitane vur benim için

Son düzenleme:
anladım kızlar.. o zaman hiç girişmeyeyim bu işe.. teşekkürler..

tütü bence düğünde de nikahta da giyelebilir ,gelinlik klasikleşti artık ,tütü çok hoş olur ama yazısını sildirin,böylece her yerde kullanırsınız ..

Back
X