Olur mu?

Seni kimse sevmez diyorsunuz, anladimm.
Bence siz anlamak istemiyorsunuz. Sanırım böylesi kolayiniza geliyor. Saydığınız problemlerinizi çözmeye bakın diyorum. Ve bu sizin elinizde. Herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar. Eğer daha fazlasını hakettiginizi düşünüyorsaniz bunun için çabalamalisiniz. Oysa siz kendinizi bu şekilde kabul etmiş görünüyorsunuz.

Tabii ki olur. Önce siz kendinize değer vermelisiniz, önce siz kendinizi sevmelisiniz. :)
Kendinizi sevmediğiniz sürece etrafa da o enerjiyi yayarsınız ve insanları itersiniz.
Öncelikle herhangi bir vitamin eksikliği vs var mı diye kan değerlerinize baktırın. Sonra psikoloğa gidebilirsiniz ya da kendiniz olumlama yapabilirsiniz. Dini konulara çok fazla girmek istemiyorum yasak olduğu için ama inancınız varsa Esmaları okuyabilirsiniz.
Kişisel gelişim kitaplarını tavsiye edebilirim. Faydasını görmüştüm :) ama önce siz sevileceğinize inanın, gerisi gelecektir. :)

Olmaz erkekler sorunlu kızları sevmiyorlar bence bi kan değerlerine baktr eğer bi sıkıntı yoksa bi yardım Al yada kendi kendini düzeltekrar aktif mutlu neseli kendini seven değer veren bi insan olki seni seven de sana aynı değeri versin

Back
X