ölür müsün öldürür müsün

Minuscule9

Annesinin minik kuzusu!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
517
0
66
Trabzon
Artik odunlugunla en baba oduna bile tas cikartan. hatta benim dogumumda yarim saat gelip giden ama ablasinin dogumunda 3 saattir orda olan bir kocam; temizlik yaptigimda arkamdan kontrol eden, herseye burnunu sokan en dilli kaynanadan beter kayinpederim ve kendisi mutfak lavabosuna cop attigi halde, mutfak tezgahina su damlatirsam bunu sil diyen, yatak odama devamli dalan ve devamli depresyona giriyorum diyen bir kayinvalidem var. tabi bu soylediklerim 10/1 i. Su an butun sinirlerim tavan yapti icimi dokmek istedim kizlar

ALLAH yaardımcın olsun canım gözümde canlandı şuan çünkü böyle kaynanaları olan yengelerim var yani
kaynananın da beteri ok kötü oluyor

bence digerleri önemli degil salla ama kocanin odunluguna takildim..odundan ötesi yok butun erkekler odun ..bunun icin yapacak birsey yok..dogum hikayemdebenimde icim aciyacak seylerim var ama bakiyorumda kesinlikle dünyaya bakis acilarimiz algilama bicimimiz erkeklerden farkli..kesinlikle..
diger insanlari hayatina sokma yakin olma hicbirseyine karismalarina izin verme olur biter ama koca :/// onu yola getirmek sart..onunla ömür geciyor..

ah canim benim esim yola gelmiyor icinde yok neler neler yaptim yok olmuyor.

bu arada esimin ailesiyle beraber yasiyoruz kizlar 4 yil bitti.

ah canim benim esim yola gelmiyor icinde yok neler neler yaptim yok olmuyor.

bu arada esimin ailesiyle beraber yasiyoruz kizlar 4 yil bitti.

canim kac yillik evlisin?? 4 yil demissin simdi gördün ilk gunden berimi beraber yasiyorsunuz?
keske beraber yasamak istemiyorum deseydin evlenmeden önce..aileyle beraber yasamak kadinin aileside olsa hic guzel degil..sorun sadece sirun..

Son düzenleme:
ilk önce yapacagin sey eviniyi ayirmak istedigini esine kesin bir dille soylemek ..
Daha sonra esinin , kaynananin , kayin babanin sana yaptigi seylere asla ama asla boyun egme
kendini ezdirme , yeri geldiginde lafi birak , cekil...
boyle her seye dil uzatmalarina izin verirsen , daha cok cikarlar tepene.
bu durumda bazi esler ne yazikki yapilanlari gormuyor , kör oluyorlar , yada islerine geliyor...

canim kac yillik evlisin?? 4 yil demissin simdi gördün ilk gunden berimi beraber yasiyorsunuz?
keske beraber yasamak istemiyorum deseydin evlenmeden önce..aileyle beraber yasamak kadinin aileside olsa hic guzel degil..sorun sadece sirun..

ilk evlendigimden beri buradayim canim cocukluk iste ne olacak dedim evlendim. dedigin gibi sorunlardan evlilikten birsey anlamadim. hatta hala esime evlenince soyle soyle yapalim dedigim bile oluyor. esim su an 3. sinifta okuyor okulu bitip askerden donunce kendi evimize cikacaz insallah. hos evlendikten 2 sene sonra kendi evimize cikmistik esimin isi sayesinde oradada rahat birakmadilar. kaynanam evde duramayan tiplerdendi 1 saat mesafe uzakta olmamiza ragmen ikide bir damliyordu. sehir disina yerlesmem lazim benim :)

o da kesmez,yurtdışına yurtdışına.

Canım ya kayna nana kayınbabana gözüne batan ufacık şeyleri bile söyle
Mesela lavaboya çöp attığı zaman anne yeni sildim çöpe atıver de
Çekiniyo musun karşılarında konuşmaya

Canım ya kayna nana kayınbabana gözüne batan ufacık şeyleri bile söyle
Mesela lavaboya çöp attığı zaman anne yeni sildim çöpe atıver de
Çekiniyo musun karşılarında konuşmaya

cekinme degilde insanlarin hatalarini yuzune vurmayi sevmiyorum alip atiyorum. kayinpederimle cok didisiyoruz onu cok fircalamaya basladim :)

o da kesmez,yurtdışına yurtdışına.

yurtdisi keser mi ki :)

esim biliyor canim ama simdilik ayri eve cikmamiz imkansiz. 2 sene once tasindigimizi yazmistim demin o ara yeni ev icin cok borc yaptik onu oduyoruz simdi. artik susmuyorum cevabi yapistiriyorum ama bir kere cikardim tepme inmiyorlar

henuz evli değilim pek bır fikrim yok bu konularla ılgılı aslında ama yaşadıklarınıza rağmen böyle pozitif bakabılmenıze hayranım kızlar keşke bende yapabılsem çok hoşsunuz

öldürmekten beter ederımmmmm

allah sana sabır versin.. nedir bu erkek ailelerinin derdi anlamam. bende 4 yıllık evliyim. baştan onlara çok yakın oturuyodum. baktım olucak gibi değil zırt pırt gelmelerini geçtim. kadının herşeye karışması beni deli ediyordu. iyice psikolojim bozulmuştu geceleri nefes alamıyodum içime ata ata elim ayagım uyusuyodu. eşime çektim resti. bir uç noktaya çok uzağa taşındım. şimdi çokk rahatım. o yüzden biran önce uzaklaşmaya bak. yoksa olan sana olur kimsede acımaz. üstüne rahat battı derler..

Allah sabır versin, kaynana falan zor valla. Ben 3,5 yıllık evliyim çok uzak olmasam da uzak sayılacak kadar mesafede oturuyorum çok karışan biri değil ama potansiyeli var ben izin vermiyorum karışmasına o herşeyi söylüyor ben yine kafama göre hareket ediyorum genelde ama çok da bir yanlışını görmedim doğrusu. Potansiyel bütün kaynanalarda var ama ona göre hareket etmek gerek. Bir söylesin iki söylesin üç söylediğinde ben böyle yapacağım deyin olup bitsin olmuyor mu?

Bir de takmamak da gerek aslında umrunda değilmiş gibi davranmak en iyisi ama farkındayım zor bir şey olduğunun. Benim yakın bir arkadaşım karşılıklı oturuyor kayınvalidesi ile ve neler çektiğini bir bilseniz. Biraz ondan da kendime dersler çıkararak yolunda gitmeye başladı herşey aslında. Ama bu durum arkadaşımda epey zarara neden oldu mide ağrısı var mesela ve sürekli bir sinir stres durumu.

Nedir bu oğul meraklılığı bırakın kardeşim bir rahat etsin şu insanlar.

en yakın zamanda evini ayırmaya ve münkün olduğunca uzağa taşınmaya çalış canım.aynı evde yaşamak çok zor
eşinin odunluğuna gelince erkeklerin geninde var bu kiminde az kiminde çok yontmak biz kadınlara düşüyor maalesef
evin ayrı olursa yontman daha kolay olur en kısa zamanda evini ayırmaya bak
o zamana kadar bol sabır diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…