oluruna bıraka bıraka

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
arkadaşlar 25 yaşındayım iş aramaktan yoruldum.. bi şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışıyrum ama bütün müdürler angarya sorumlusu olarak görüyolar benim departmanı.. varsa yoksa kalite varsa yoksa kalitee prosedürler iso16049 düşmüyo dillerinden.. muhasebenin ameleliğinden nefret ettim benim layıgım bu değil bu işte mutlu değilim ama ne iş yapabilirim başka bilmiyorum üni iktisat mezunuyum. baktım ilanlara garanti banksaı gişe memurlugu sınavı varmış acaba girsem mi en azından kariyer vaadeden bi meslek bankacılık... ? çooook kararsızım kızlar dahada mutsuz olurmuyum bankada da varmıdır bu üstlerin ezmesi küçük görmesi :/ bide akraba eş dost demezmi 4 yıl okudun asgari ücretle muhasebecilik yapıosun bosuna okudun :/:/ napıcam ben vallahi bunaldım

Suan ki isinizde madem bu kadar mutsuzsunuz..
Bence sinava girin..
Kaybedecek biseyiniz yok nihayetinde..
4*4lük is yoktur zaten..
Ama bu kadar kötü hiss ettiren bir iste olmamali..

ahhh canım yıne ısın var ama orada mutlu degılsın ... huzurun yoksa cık canım ...

bende senın gıbıyım ıs bulamıyorum sen yıne bırsekılde cv ne tecrube olarak yazıcaksın bende oda yok benım hep dırekten dondu... evde bos oturacagıma barı dısarıdan ıkıncı uni.yi okuyayım dedım, cok zor bu ısler... rabbim bu yeni yılda hepımıze gonlumuze gore sans saglık basarı mutluluk nasıp etsin....

aynı dertten ben de muzdaribim...
milletin arkasını topluyorum yine de evrak işinden öteye geçemedim...üstelik smmm stajı yapıyorum..
karar verdim bu sene kpss için hazırlanıyorum inşallah olacak...
sen de düşün istersen

Ben de hep derim ki hep firmalarda en yogun muhasecilerdir.bir dokun bin ah isit.en onemli isleri onlar yapar.sirketin yuku sirtlarindadir.lutfen yanlis anlasilmasin istisnalar olabilir ama on kusur yillik tecrubelerim bunlar..iso vs.ise genelde otelenen ve gereksiz gorulen bir kisimdir,sizin orasi detay bilmediginden gozunde buyutmus.bizim sirkette de isoyu iki kisi yapariz geri kalanlara ozellikle muhasebecilere gore gereksiz islerdir.neyse yarama dokundun:)
Sana gelirsek asgari ucret cok dusuk.devletin iktisat icin baya kadrosu var kpss tavsiye ederim.yoksa ozel sektor uc asagi bes yukari stres ayni sadece senayolar farklilasir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…