• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oluşturduğum listem benimle birlikte yapan var mı?

nymphe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
69
0
36
Adana
sabah: 2 büyük bardak su
1 kase k flakes
2 küçük elma
öğle: 1 kase yoğurt
salata veya k flakes veya haşlanmış patates
1 elma
2 bardak su
ara öğünlerde küçük kalorisi az şeyler
akşam: 1 kase k flakes veya sebze yemeği
2 bardak su
2 salatalık
18:00den sonra bişey yemek yok sadece su içilecek.
aralarda salatalık 1 kase yoğurt küçük elma serbest abartmadan.
6-8 bardak su içilecek.
plates videolarından 30dk plates yapılacak
17.09.2011 de başlancak
26.09.2011 de bitmeyecek sadece diyet değil sağlıklı ve az beslenmeye dönülcek.
evdeki tartıya göre 69 kiloyla başlıyorum.

harfiyen uyarsam 4 5 kilo vermeyi umut ediyorum var mı benimle deniyecek olan?? :16:

olmaz mı :5: valla ben uydurdum bu diyeti baya acı bir diyet yapmak istedim sporla beraber neden olmasın :5:

valla benim için imkansız ben çok zor kilo veriyorum ama herkesin metabolizması farklı tabi ki. kolay kilo verebilen biriysen olabilir ama bu kadar hızlı kilo vermek ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum :-s

zaten amaç az az ama sık yemek değilmi sende öle yapmış gözüküyosun hadi bakalım başarılar sana

Güzel bir liste olmuş aslında ama epey bir katı. Ben böyle kendimi sınırlandırdığım zaman yapamıyorum. Herşeyden ama az az yemek ve uzun vadede kilo vermek bana daha çok uyuyor. Zaten insanın bir süre sonra midesi küçüldüğü için fazla zorlanmamaya başlıyor. Sana tavsiyem k-flakes çok fazla tüketmemen, bir öğün sebze yemeği, bir öğün haşlanmış/ızgara tavuk, köfte yada et kesinlikle daha sağlıklı olur. Birde ekmek gün içinde en fazla 3 dilim olmalı, o da uno light. Kolay gelsin.

çok güzel tespitler 2. günüm arada ufak ufak kaçırsamda güzel gidiyo içim rahat zamanla kilomu oturttuktan sonra katı tarafını kaldırıcam az az sık sık yeme olayına geçicem tabi yazmak kolay uygulama zor :8:

diyet kelimesini sil;adını sağlıklı beslenme olarak düşün..diyetkelimesi vucuda direk olarak "seni aç bırakacağım,sen yağ depolamaya başlasan iyi olur" mesajı vermekte-kendi görüşüm-

ve liste uygulanabilir, tek düze olmayan, yediğin zaman keyif almasan bile sıkmayacak bir liste olmalı;sıkı listeleri tuttursan bile bir yerden sonra bozuluyor diyet..

arkadaşım karar vermen çok güzel ama hiç yemek yemeden nasıl yaşayacaksın.sadece azıcık sebze yemeğiyle gerekli olan minerali vitamini alamazsın.yine sen bilirsin ama
sabah 1 dilim ekmek ve haşlanmış yumurta yesen
ara öğünde meyve yoğurt
öğlen sebze yemeğini ve 1 dilim ekmeğini falan yesen ne bileyim düzene soksan kendini hem böyle devam edip kilonuda korumuş olursun,hem de sağlıklı kalırsın.

yanlış yapılan diyetler zaten az olan saçlarımızı döküyor,aç karın da psikolojimizi bozuyor.

Back
X